Google+

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Εκδρομή στο Ναύπλιο Χορεύοντας!!!

ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ
APOLLON
Όπως κάθε χρόνο έτσι  και φέτος οι σχολές χορού Apollon διοργάνωσαν την ανοιξιάτικη εκδρομή τους σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς. Το Ναύπλιο!! Όλοι μια φορά στη ζωή μας το έχουμε επισκεφτεί και έχουμε περάσει ωραίες στιγμές στα όμορφα δρομάκια του. Το «Ανάπλι» όπως ονομαζόταν παλιά είναι η πρωτεύουσα της Αργολίδας στην Πελοπόννησο. Δημοφιλής προορισμός για τους κατοίκους της Αθήνας και της Πελοποννήσου μιας και απέχει μόνο 2 ώρες από την Αθήνα. Εκτός από τους Έλληνες όμως το επισκέπτονται και πολλοί τουρίστες που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο της Ελλάδας. Είναι φημισμένο για τα στενά σοκάκια του, τα αξιοθέατα, τα ψάρια του και όπως πολλοί επισκέπτες ομολογούν το παγωτό του!!!
Δύο από τα αξιοθέατα του Ναυπλίου είναι το Μπούρτζι και το Παλαμίδι. Το Μπούρτζι βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το λιμάνι του Ναυπλίου και ονομάζεται «το μικρό φρούριο».  Το Παλαμίδι αντίστοιχα είναι ένα ενετικό φρούριο μέσα στο Ναύπλιο φημισμένο για τα 999 σκαλιά του!! Έλληνες και ξένοι το αναγνωρίζουν ως το διασημότερο κάστρο της Ελλάδας.
Με τόσες ομορφιές που έχει το Ναύπλιο οι σχολές χορού Apollon σχεδίαζουν την μονοήμερη εκδρομή τους εκεί. Προσκεκλημένοι είναι όλοι οι μαθητές και οι φίλοι τους καθώς και όλοι οι δάσκαλοι των σχολών μας. Μια Κυριακάτικη μέρα ξεγνοιασιάς έρχεται και ήρθε η ώρα να μαζέψουμε συμμετοχές!! Εσείς ποιους θα προσκαλέσετε;;;
Το πούλμαν αναχωρεί στις 9:00 ακριβώς και μας υπόσχεται ένα όμορφο ταξίδι. Όμορφο ναι! Ήσυχο;; Δεν γνωρίζουμε! Τα τελευταία χρόνια οι καλοί μας μαθητές μας ξαφνιάζουν με τις φωνητικές και χορευτικές τους ικανότητες! Ναι, όπως καταλάβατε την ώρα του ταξιδιού δεν σταματάμε να τραγουδάμε τα αλησμόνητα τραγούδια της Αλίκης Βουγιουκλάκη (και όχι μόνο) και να χορεύουμε ασταμάτητα! Όταν φτάσουμε κάνουμε την βόλτα μας στα μαγαζάκια του Ναυπλίου, επισκεπτόμαστε τα αξιοθέατα, τρώμε τα παραδοσιακά εδέσματα και χαλαρώνουμε πίνοντας τον καφέ μας απέναντι από την θάλασσα.
Φυσικά από μια διοργάνωση των σχολών χορού Apollon δεν θα μπορούσε να λείπει… το PARTY!!! Μαζευόμαστε λοιπόν σε κάποιο μαγαζί και χορεύουμε τους αγαπημένους μας χορούς. Tango, Mambo, Samba, Rock ‘n’ Roll, Disco καθώς επίσης και ελληνικούς χορούς όπως Καλαματιανό, Νησιώτικο, Χασάπικο, Συρτάκι.
Στον γυρισμό φυσικά επαναλαμβάνεται το πρωινό με ακόμη περισσότερη όρεξη και κέφι. Την επόμενη μέρα περιμένουμε με ανυπομονησία τις φωτογραφίες που θα μας θυμίζουν πάντα πόσο όμορφα περάσαμε, ξεκουραστήκαμε και ξενοιάσαμε από την καθημερινότητα, τα άγχη και τις δουλειές μας!!! Απευθυνθείτε και εσείς άμεσα στη γραμματεία της σχολής σας για να παραλάβετε τα εισιτήρια της πιο όμορφης ανοιξιάτικης εκδρομής!!!

Ενημερωθείτε, για περισσότερες πληροφορίες τώρα από τη γραμματεία της σχολής σας!


Βλέπω τη ζωή σαν ένα χορό. Είναι ανάγκη ο χορός να έχει κάποιο νόημα; Χορεύεις επειδή το ευχαριστιέσαι.
Jackie Mason, 1936-, Αμερικανός κωμικός, πρώην ραβίνος.


Δείτε επίσης:

Ενημερωθείτε για την σημασία της
χορογραφίας στην χορευτική εξέλιξη!
Χορός... Μια ιστορία χωρίς λόγια!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη και
τα συναισθήματα που αποκομίζουμε
μέσω του χορού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου