Google+

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

CHAMPIONS NIGHT

Το Fun Carnival Dancing, μας άφησε υπέροχες αναμνήσεις, γεμάτες χορό, γέλιο και όμορφες εικόνες!!!

Ας απολαύσουμε ένα παιχνιδιάρικο video, αφιερωμένο στην βραδιά λήξης του ακαταμάχητου Champions Night!!
FUN CARNIVAL 
FINAL PARTY
 
Ο ανατρεπτικός Διαγωνισμός Χορού, μεταξύ των σχολών έληξε με νικήτρια, την σχολή των Αγίων Αναργύρων!!! Όλες οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εντυπωσίασαν κριτές και κοινό!!! 
 
Δεν θα μπορούσαμε να μην τους χαρίσουμε και χαρακτηριστικό μουσικό κομμάτι των Queen, “We are the champions”!!!
Οι στίχοι, αλλά και η μουσική συνθέθηκαν από τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Freddie Mercury. Κυκλοφόρησε το 1997, αρχικά σαν single και μετέπειτα, στο άλμπουμ, News of the world, μαζί με το “We will rock you”, που έχει διασκευαστεί αρκετές φορές, μέχρι και σήμαρα!!! Το τραγούδι, χάρισε στο Βρετανικό συγκρότημα υψηλές θέσεις στα charts παγκοσμίως, αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν έφυγε από το top ten, των περισσότερων χωρών!!! Μέχρι και σήμερα, ακούγεται σε κάθε απονομή μεταλλίων σε αθλητικές ομάδες, αλλά και στις τελικές αναμετρήσεις τους!!!

Οι Queen, φαίνεται να είναι και οι ίδιοι νικητές, αφού κατέκτησαν πολλά βραβεία, και την δεύτερη θέση ως το καλύτερο Βρετανικό συγκρότημα, μετά τους θρυλικούς Beatles!!! Μέχρι και το 1995, μετράνε 14 μουσικά albums και πολλά τραγούδια που θεωρούνται διαχρονικά και ακούγονται με την ίδια διάθεση, έως και σήμερα!!! Κάθε κλασική μουσική συλλογή, περιλαμβάνει κάποιο από τα κομμάτια τους, αλλά και πολλά από αυτά χρησιμοποιούνται σε μεθόδους διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας, σε ολόκληρο τον κόσμο!!! Οι μαθητές μας, μας κάνουν τόσο περήφανους, που κάθε φορά νιώθουμε κατακτητές του κόσμου!!
  
Συγχαρητήρια σε όλους σας!!!
 


Η αγάπη και η συμμετοχή σας, σε κάθε εκδήλωση των σχολών χορού Apollon, μας γεμίζουν με περισσότερο μεράκι για να δημιουργήσουμε νέες εκδηλώσεις και δραστηριότητες!!


Δείτε επίσης:
 
Μάθετε χρήσιμες συμβουλές
για την Κίνηση των Χεριών
στον χορό!
Μάθετε περισσότερα για την πορεία
και την εξέλιξη του χορού
στην πάροδο του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου