Google+

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Η πιο μεγάλη γιορτή έρχεται... 29 Απριλίου κι εμείς γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Χορού!!!

Η πιο όμορφη τέχνη και το αγαπημένο μας χόμπι... ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!

Κυριακή 29 Απριλίου σημαίνει... 
Παγκόσμια Ημέρα Χορού!!!!!!!!

Φυσικά, την τιμάμε και την γιορτάζουμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο!!! Δεν είναι άλλος, από το να χορεύουμε και να διασκεδάζουμε με τα βήματα των δημοφιλέστερων χορών του κόσμου και με την συνοδεία των πιο αγαπημένων ρυθμών!!!!

Για πρώτη φορά, καθιερώθηκε το 1982 από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού της UNESCO και σκοπός της είναι να ενώσει όλους τους λάτρεις της τέχνης της Τερψιχόρης!

Έτσι κι εμείς λοιπόν, στις σχολές χορού Apollon, διοργανώνουμε μια μεγάλη γιορτή προσκαλώντας όλους τους λάτρεις του χορού, μικρούς και μεγάλους, φίλους και μαθητές, σε ένα Τρίωρο Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ από τις 18:00 έως τις 21:00!!!

Και φυσικά, η διασκέδαση μας δεν σταματά εδώ... Όλοι μαζί δίνουμε ραντεβού στις 21:00 στη σχολή του Ιλίου για να διασκεδάσουμε άνευ ορίων, με την συντροφιά των αγαπημένων μας προσώπων, στο πιο μεγάλο Χορευτικό Πάρτυ που έγινε ποτέ!!!!

Ένα μαγικό χορευτικό ταξίδι ΞΕΚΙΝΑ!!!
Οι πιο αγαπημένοι μας χοροί δίνουν το παρόν και υπόσχονται να μας παρασύρουν με τις φιγούρες και την μελωδία τους! Οι απαλοί, Ευρωπαϊκοί Χοροί είναι αυτοί που μας ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή ενώ οι γρήγοροι και εντυπωσιακοί Λάτιν Χοροί μας παρασύρουν με τον γρήγορο και ξεσηκωτικό ρυθμό τους!!! Οι ξένοιαστοι Κουβανέζικοι Χοροί μας ταξιδεύουν στα πιο εξωτικά μέρη ενώ με τον πιο ερωτικό χορό, το Αργεντίνικο Tango, βιώνουμε τη μαγεία και τον αισθησιασμό στα στενά σοκάκια του Μπουένος Άιρες!!! Το ελληνικό στοιχείο δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα της πιο μεγάλης γιορτής και... οι χοροί της παρέας, οι αγαπημένοι μας Παραδοσιακοί και Λαϊκοί Χοροί, οδηγούν τη διασκέδαση μας στα ύψη!!!

 

 
Η πιο μεγάλη γιορτή του χρόνου έφτασε!!!

Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε μαζί την πιο όμορφη μέρα του χρόνου!!!!!





Γιατί όπως έχει πει και ο Κ. Καβάφης...
"Όταν χορεύεις, γράφεις στη γη αυτό που θέλει να πει η ψυχή σου"!!!



Δείτε επίσης:

Μάθατε για τους Χορούς
που διδάσκουν οι σχολές μας;
Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές από τις
Επίσημες Εκδηλώσεις
των σχολών μας!
Ενημερωθείτε κι εσείς για το
Σύστημα Διδασκαλίας των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου