Google+

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Η αυλαία του Χορευτικού μας Διαγωνισμού πέφτει με τον πιο θεαματικό τρόπο! Ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017-2018... ΕΡΧΕΤΑΙ!!!


Έχουμε πλέον μπει στην τελική ευθεία του Χορευτικού μας Διαγωνισμού και είμαστε έτοιμοι να ρίξουμε την αυλαία του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού με το πιο θεαματικό φινάλε που έγινε ποτέ...

Ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017-2018 έφτασε...
και μας περιμένουν πολλές, πολλές εκπλήξεις και μεγάλες ανατροπές!!!

Οι προετοιμασίες μας έχουν ήδη ξεκινήσει και οι χορευτές μας προπονούνται καθημερινά και ετοιμάζονται να αναμετρηθούν σε μια μάχη σώμα με σώμα για να κερδίσουν τα βλέματα κριτών και θεατών!!!!

Τι μας επιφυλάσσει το Grand Finale του Χορευτικού μας Διαγωνισμού;;;

Διαγωνιστική Κατηγορία: One Dance - Tango!
Η αυλαία ανοίγει με τον "χορό του πάθους και της φωτιάς" και τα χορευτικά μας ζευγάρια είναι έτοιμα να μας ταξιδέψουν στα στενά σοκάκια του Μπουένος Άιρες, γεμίζοντας μας με τα πιο "δυνατά" συναισθήματα. Μέσα από τις κοφτές, απότομες, και ασύμμετρες φιγούρες που τον διέπουν, τα ζευγάρια μας θα κάνουν την καρδιά μας να χτυπά δυνατά και θα μας μαγέψουν με την φλόγα και την μαγεία του πιο ερωτικού χορού!

Διαγωνιστική Κατηγορία: One Dance - Mambo!
Την σκυτάλη των Διαγωνιστικών μας Κατηγοριών αναλαμβάνει ο "χορός των Επιδείξεων". Δεν είναι άλλος, από το γρήγορο και ξεσηκωτικό Mambo που με τις έντονες φιγούρες του και την μοναδική του μελωδία θα μας ταξιδέψει σε μέρη εξωτικά! Με καταγωγή από την Κούβα και τον γρήγορο ρυθμό του, ο Μεγάλος Τελικός μαίνεται άκρως θεαματικός!!!!

Διαγωνιστική Κατηγορία: All Dancers - Formation Latin - Show!
Μετά από τον χορό των ζευγαριών, σειρά έχουν οι ομάδες των σχολών μας όπου με την μοναδική τους εμφάνιση θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τα βλέματα και τις εντυπώσεις της βραδιάς!! Πώς;;; Με ένα μοναδικό Show το οποίο θα περιλαμβάνει τουλάχιστον τρεις χορούς!!! Εντυπωσιακές φιγούρες, μέσα από μια ευρεία γκάμα χορών, αγαπημένοι γρήγοροι και αργοί ρυθμοί, και... ο καλύτερος συνδυασμός κερδίζει!!!

Φυσικά, η διασκέδαση μας δεν τελειώνει εδώ...

Το ζητήσατε... Το πραγματοποιήσαμε!!!
Οι Νέες Διαγωνιστικές Κατηγορίες
φτάνουν την διασκέδαση μας στα ύψη!!!

Solo Greek - Ζεϊμπέκικο!
"Ο χορός της ψυχής", της παραγγελιάς και των στεναγμών δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα της βραδιάς!!! Αγαπημένες μουσικές επιλογές συνοδεύουν την ερμηνεία των πιο εντυπωσιακών χορευτών που με την καταπληκτική τους εμφάνιση είναι έτοιμοι να καταπλήξουν κριτές και θεατές στο πέρασμα τους!

Solo - Oriental!
Ένας χορός, που συμβολίζει την θηλυκότητα και την ομορφιά της γυναικείας φύσης! Ως χορός, γεννήθηκε μέσα από αρχέγονες τελετουργίας που κυρίως σκοπός τους ήταν η γονιμότητα. Κατάγεται από τις χώρες της Μέσης Ανατολής και αποτελείται από έντονες κινήσεις χεριών, λίκνισμα γοφών και μέσης! Έτσι πήρε και τον χαρακτηρισμό του ως "χορός της κοιλιάς" ή αλλιώς "Belly Dance"! Ο σαγηνευτικός ρυθμός του σε συνδυασμό με τις μοναδικές εμφανίσεις των χορευτών μας, υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα μαγικό ταξίδι στα βάθη της Ανατολής!!!

Solo Baby - Freestyle!
Φυσικά, οι μικροί μας φίλοι έχουν και αυτοί δικαίωμα στη διασκέδαση και... υπόσχονται να καταπλήξουν κριτές και θεατές με την εκρηκτική τους εμφάνιση! Νέες χορευτικές επιτυχίες ερμηνευμένες με την τσαχπινιά, το νάζι το στυλ και τη ζωντάνια των λιλιπούτειων χορευτών μας, και το αποτέλεσμα μαίνεται άκρως θεαματικό!!!!!

AM/AM Syllabus - Samba!!!
Ο "χορός του κεφιού και του καρναβαλιού", με τις γρήγορες φιγούρες του και τον ξεσηκωτικό ρυθμό του! Για πρώτη φορά έκανε την εμφάνιση στη Βραζιλία από τους αφρικανούς σκλάβους που τελούσαν τις θρησκευτικές τους τελετές με τον ρυθμό της. Αργότερα, διαδόθηκε και στην υπόλοιπη Αμερική ως χορός για ζευγάρια και... μέχρι σήμερα... αποτελεί τον χορό που κάθε φορά μας παρασύρει στο πέρασμα του! Έτσι λοιπόν, τα ζευγάρια μας, με μια εκρηκτική εμφάνιση, είναι έτοιμα να διαγωνιστούν στους έντονους ρυθμούς της Samba και να μας χαρίσουν ένα μοναδικό υπερθέαμα!!!

Η Μεγάλη μας βραδιά πλησιάζει και η αγωνία μας μέρα με τη μέρα μεγαλώνει. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος κι εμείς δεν έχουμε παρά να αναρωτηθούμε...

Άραγε ποιοι θα είναι οι χορευτές που θα τραβήξουν τα βλέμματα κριτών και θεατών;;;
Ποια είναι η ομάδα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα ανέβει στην πρώτη θέση;;;
Ποιοι θα μας παρασύρουν με τον ρυθμό τους στις Νέες Extra Διαγωνιστικές Κατηγορίες του Χορευτικού μας Διαγωνισμού;;;;
Ποιοι θα είναι η σχολή που αναδειχθεί Νικήτρια του Μεγάλου Τελικού και...
Ποια θα είναι η σχολή που θα σηκώσει το κύπελλο του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017-2018;;;

Οι απορίες μας θα λυθούν την Παρασκευή 20 Απριλίου στο Θεαματικό Φινάλε του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017-2018!!!!

Μια άκρως θεαματική βραδιά μας περιμένει!!!
Καλή μας Διασκέδαση!!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε για τα οφέλη που προσφέρει
μια χορογραφία στον αγαπημένο
σας χορό!
Μάθετε περισσότερα για τους
Διαγωνισμούς Χορού!
Οι αγαπημένοι μας μαθητές, 
η Γλυκερία και ο Γιάννης, μας 
διηγούνται  την εμπειρία τους
από τους Διαγωνισμούς Χορού!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου