Google+

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Video Games Night - Σχολή Μεταμόρφωσης!

Βραδιά βιντεοπαιχνιδιών και η ομάδα της Μεταμόρφωσης μας επιφύλασσε μια ακόμα έκπληξη!!! Ο Σούπερ Μάριο και η παρέα του πήραν πνοή και... προσπάθησαν μπροστά μας να σώσουν για μια ακόμη φορά την πριγκίπισσά τους!

Τα αποτελέσματα;;; Μοναδικά!!!

Ας την απολαύσουμε!!!

Με την μοναδική της χορευτική περιπέτεια, η ομάδα της Μεταμόρφωσης, η Ρούλα, η Βούλα, η Ρένα, η Θεοδοσία και η Βασιλική, κατέκτησε την 2η θέση στον διαγωνισμός Καλύτερης Μίνι Χορογραφίας κερδίζοντας 200 πόντους η κάθε μία!!!

Θερμά Συχγαρητήρια!!!

Ο Super Mario και το Μανιταροβασίλειο!!!
Ο αγαπημένος μας ήρωας κατέκτησε τον τίτλο της καλύτερης σειράς βιντεοπαιχνιδιών τον Σεπτέμβριο του 2015. Την εμφάνιση του έκανε το 1985 από την Nintendo για την κονσόλα της, NES, όπου ο Μάριο μαζί με τον αδερφό του, Λουίτζι, προσπαθούν να σώσουν την πριγκίπισσα τους, Πιτς, από τον ανταγωνιστή τους, Μπάουζερ, στο Μανιταροβασίλειο. Είναι ένα απλό και άκρως διασκεδαστικό βιντεοπαιχνίδι που έχει τουλάχιστον έναν τίτλο διανεμημένο σε κάθε βιντεοκονσόλα της εταιρίας.

Από το 1985 μέχρι σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους τίτλους παιχνιδιών και... η ομάδα της Μεταμόρφωσης τον απέδωσε με τον δικό της μοναδικό τρόπο!!!

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ!
Η Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου έφτασε, και η ομάδα της Μεταμόρφωσης μας ετοιμάζει μια μοναδική εμφάνιση για την βραδιά όπου το φωνητικό μας ταλέντο και... η καψούρα μας, θα αποτελέσει το κυρίως συστατικό της διασκέδασης μας! Δεν είναι άλλη, από την βραδιά που όλοι αγαπήσαμε...

Karaoke -ΝΤΑΛΚΑΣ-Night!!!

Έτοιμοι για το πιο διασκεδαστικό πάρτυ του καρναβαλιού;;;
Η σχολή του Ιλίου μας περιμένει...
Ραντεβού στις 21:00!!!!

Δείτε επίσης:

Απολαύστε τα video από τις
επίσημες εκδηλώσεις των σχολών μας!
Μάθετε κι εσείς γιατί...
όλοι οι διάσημοι κάνουν χορό!
Μάθετε περισσότερα για τους χορούς μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου