Google+

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Video Games Night - Σχολή Ιλίου!


Video Games Night... Η βραδιά όπου όλοι οι ήρωες από τα αγαπημένα μας βιντεοπαιχνίδια πήραν πνοή και μας παρέσυραν στους πιο διασκεδαστικούς ρυθμούς!!!

Έτσι και η ομάδα του Ιλίου, με την καταπληκτική της εμφάνιση έκανε την καρδιά μας να χτυπά δυνατά ενώ μας χάρισε ατελείωτες στιγμές διασκέδασης!!! Ο ρόλος και η ιστορία της;;; Δεν είναι άλλος από τα αγαπημένα μας Πόκεμον!!!!

Ας την απολαύσουμε μια ακόμη φορά!!!

Τα Πόκεμον τελικά ήταν αυτά που "αιχμαλώτισαν" τους εκπαιδευτές τους και... με το παιχνιδιάρικο στυλ και το κέφι τους μας χάρισαν μια μοναδική εμπειρία!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Τα "τερατάκια τσέπης"...
...ή αλλιώς γνωστά ως "Pokemon" γεννήθηκαν όταν ο Σατόσι Τάτζιρι, ο δημιουργός και εμπνευστής του, θέλησε να φτιάξει ένα βιντεοπαιχνίδι για το γνωστό σε όλους GameBoy, όπου "ζωντανά" πλάσματα θα μπορούν να πιάνονται και να ανταλλάσονται. Ένα χρόνο αργότερα από την δημιουργία του βιντεοπαιχνιδιού, προβλήθηκε η ταινία και η ομώνυμη άνιμε σειρά όπου έγινε αμέσως γνωστή και διαδόθηκε σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Έτσι, τα Πόκεμον αποτελούν την 2η πιο επιτυχημένη εμπορική σειρά βιντεοπαιχνιδιών μετά από το Σούπερ Μάριο, στην ιστορία!


Τώρα... περιμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε... 
τι νέες εκπλήξεις μας ετοιμάζει η ομάδα του Ιλίου για την συνέχεια του Fun Carnival Dancing 2018;;;

Η Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου, έφτασε και μαζί της έρχεται και η βραδιά που όλοι αγαπήσαμε... Στις 21:00 είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το μικρόφωνο και... με την κρυστάλλινη φωνή μας, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε τραγουδώντας τον... ΝΤΑΛΚΑ μας!!!!

Έτοιμοι για... Karaoke -ΝΤΑΛΚΑΣ- Night;;;
Η σχολή του Ιλίου μας περιμένει!!!

Καλή μας Διασκέδαση!!!



Δείτε επίσης:

Ξεναγηθείτε κι εσείς στον υπέροχο 
κόσμο του χορού  και της μουσικής!
Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές μας
από τις Επίσημες Χορευτικές
Εκδηλώσεις των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου