Google+

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Το Στέκι του Απόλλωνα - Σχολή Ιλίου!

Η βραδιά που έγινε θεσμός και αγαπήθηκε όσο καμία άλλη έφτασε στις σχολές μας κι εμείς... τη γιορτάσαμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο... Τσικνοπέμπτη, στο Στέκι του Απόλλωνα,  χωρίς τα πιο απολαυστικά εδέσματα, το πιο γλυκό κρασί και τις καλύτερες στιγμές από τον αγαπημένο ελληνικό κινηματογράφο... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Έτσι, η ομάδα του Ιλίου μας παρουσίασε ένα μοναδικό σκετς, δίνοντας την δική της μοναδική πινελιά, κάνοντας την παρουσία της άκρως διασκεδαστική!!!

Ας την απολαύσουμε μια ακόμη φορά!!!
Η καταπληκτική ερμηνεία της Κατερίνας, της Μαρίας, της Αναστασίας, του Λευτέρη και του Μηνά έδωσαν στην ομάδα του Ιλίου την 3η θέση στον Διαγωνισμό Καλύτερου Σκετς, κερδίζοντας ο καθένας από 100 πόντους!!!

Η ερμηνεία σας μας μάγεψε!!!
Θερμά Συγχαρητήρια!!!

"Άπονεεεεεεε" μας τραγουδάει η Μάρθα Καραγιάννη...
... από την ταινία "Το Ανθρωπάκι" και οι αγαπημένοι μας μαθητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό φτάνοντας το απόσπασμα της αγαπημένης μας ταινίας στα ύψη!!! Η ιστορία της ταινίας μας μιλάει για έναν υφασματέμπορο που ερωτεύεται και παντρεύεται μια κοπέλα. Ο χασάπης της γειτονιάς, όμως είχε άλλα σχέδια, καθώς την προορίζει για μεγάλη πρωταγωνίστρια του σινεμά. Ο ζηλιάρης Ευτύχιος, εν τέλει, υποχωρεί και... μετά από την αποτυχία της ταινίας, εκείνη γυρίζει σε εκείνον και το μαγαζί τους. Το απόσπασμα που απολαύσαμε είναι από το κομμάτι της ταινίας όπου η Μαρία βλέπει τον Πέτρο με μια άλλη γυναίκα στο μαγαζί που τραγουδάει... Αυτός φεύγει και εκείνη μας τραγουδάει... ΑΠΟΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Μια καταπληκτική ερμηνεία από τους χορευτές της αγαπημένης μας σχολής που έφτασε την διασκέδαση μας στα ύψη και εντυπωσίασε κριτές και θεατές, χαρίζοντας μας ατελείωτες στιγμές γέλιου και διασκέδασης!!!

Η διασκέδαση όμως δεν σταματά εδώ!!!
Τα αγαπημένα μας πάρτυ συνεχίζονται δυναμικά χαρίζοντας μας ακόμα περισσότερες στιγμές χορού και διασκέδασης!!! Φυσικά, το 2ο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017-2018 και το Fun Carnival Dancing μπορεί να τελείωσε... εμείς όμως ετοιμαζόμαστε και περιμένουμε με ανυπομονησία την Παρασκευή 20 Απριλίου και τον...

Μεγάλο Τελικό του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού!!!!

Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής σας και δηλώστε άμεσα συμμετοχή στο εκρηκτικό φινάλε του πιο θεαματικού Χορευτικού Διαγωνισμού!!!


Δείτε επίσης:

Απολαύστε τα video από τις
επίσημες εκδηλώσεις των σχολών μας!
Μάθετε κι εσείς γιατί...
όλοι οι διάσημοι κάνουν χορό!
Μάθετε περισσότερα για τους χορούς μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου