Google+

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Superheroes Champions Night - Σχολή Μεταμόρφωσης!

Στην τελευταία και πιο θεαματική βραδιά των αποκριών, χορέψαμε και διασκεδάσαμε με την ψυχή μας, με την συντροφιά των αγαπημένων μας προσώπων και... φυσικά... με τους πιο γνωστούς υπερήρωες να παρελάζουν στο παρκέ της αγαπημένης μας σχολής και να μας παρασύρουν στον ξέφρενο ρυθμό τους!!!!

Η ομάδα της Μεταμόρφωσης με μια μοντέρνα χορευτική ερμηνεία, κέρδισε τα βλέματα και τις εντυπώσεις των κριτών και κέρδισε το πιο μεγάλο χειροκρότημα κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού Καλύτερης Μίνι Χορογραφίας!!!!

Ας την απολαύσουμε!!!!

Η Θεοδοσία, η Ρούλα, η Βούλα, η Ρένα, η Μαρινέλα, ο Άρης και η Βασιλική μας ξεσήκωσαν με την σκηνική τους παρουσία, οδηγώντας την ομάδα τους στην 1η θέση του βάθρου και κερδίζοντας 500 πόντους ο καθένας!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Η Μάχη των Υπερηρώων!!!
Ο Captain America, ο Iron Man, ο Spiderman και ο Hulk από την πλευρά των Εκδικητών, γνωστοί και ως Avengers, απέναντι από τον Superman, τον Batman και την Catwoman… ή αλλιώς την Λεγεώνα της Δικαιοσύνης! Σκοπός τους;;; Μια «ειρηνική» λύση για το ποια ομάδα είναι η καλύτερη!!!! Μοναδικό τους όπλο... ο χορός!!!!

Το αποτέλεσμα της χορευτικής παρουσίασης της αγαπημένης μας ομάδας ήταν άκρως διασκεδαστικό και μας έκανε να χορεύουμε κι εμείς στον ρυθμό της!!!

Άραγε όμως...
τι μας ετοιμάζει η ομάδα της Μεταμόρφωσης για το 3ο και πιο θεαματικό μέρος του Χορευτικού μας Διαγωνισμού και... θα καταφέρει άραγε να σηκώσει το μεγάλο Κύπελο;;; Το Fun Carnival Dancing 2018 και το 2ο μέρος του Χορευτικού μας Διαγωνισμού μπορεί να τελείωσε... Η Διασκέδαση μας όμως... ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!!

Ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017-2018 έρχεται και οι προετοιμασίες μας έχουν ήδη ξεκινήσει!!! Οι πιο συναρπαστικές Διαγωνιστικές Κατηγορίες μας περιμένουν για να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε με τον ρυθμό των πιο ξεχωριστών και αγαπημένων χορών!!! 

Εσείς δηλώστε την συμμετοχή σας;;;
Η Παρασκευή 20 Απριλίου έρχεται και υπόσχεται να μας χαρίσει ένα μοναδικό θέαμα και μια αξέχαστη βραδιά!!!

Ραντεβού στον Μεγάλο Τελικό του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017-2018!!!

Καλή μας Διασκέδαση!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε κι εσείς για την επαφή,
και τον δεσμό επικοινωνίας που
αναπτύσσει ένα χορευτικό ζευγάρι
κατά τη διάρκεια μιας χορογραφίας!
Γνωρίστε κι εσείς την εμπειρία
της συμμετοχής σε ένανΔιαγωνισμό Χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου