Google+

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Superheroes Champions Night - Σχολή Αγίων Αναργύρων!

Η Βραδιά των Υπερηρώων έφτασε και... όπως αναμενόταν... ήταν ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ!!!
Οι ομάδες των σχολών μας έκαναν αισθητή την παρουσία τους μέσα από τις καταπληκτικές τους χορευτικές ερμηνείες, που έκαναν την ψήφο των κριτών... δύσκολη!!!

Η ομάδα των Αγίων Αναργύρων έλαμψε για μια ακόμη φορά και... με την καταπληκτική της ερμηνεία εντυπωσίασε και ξεσήκωσε τα πλήθη!!!

Ας την απολαύσουμε!!!

Η Ελευθερία, η Μπόνα και η Ανδριάννα μας ξεσήκωσαν με την δυναμική τους χορογραφία και κέρδισαν τα βλέματα των θεατών και... φυσικά... το πιο μεγάλο χειροκρότημα!!!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!!

Οι "Δυνατοί Μαχητές"!!!
Μέσα από την καταπληκτική τους εμφάνιση αναβιώσαμε από κοντά τους πιο αγαπημένους υπερήρωες. Η ιστορία που απολαύσαμε;;; Τρεις γυναίκες αναζητούν τον ήρωα τους. Τρεις γυναίκες που προσπαθούν, πολεμούν και αγωνίζονται. Τρεις γυναίκες που ξέρουν τι είναι, τι θέλουν και τι μπορούν.. Και όταν έρθει η δύσκολη ώρα, αυτές γίνονται ο ΗΡΩΑΣ!! Αφού έχουν τη δύναμη των Power Rangers!!!

Η παρουσία της αγαπημένης μας ομάδας μας εντυπωσίασε στο 2ο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού και... έφτασε η στιγμή να την απολαύσουμε μια ακόμη φορά!!! Αυτή τη φορά, στον πιο θεαματικό Διαγωνισμό Χορού που έγινε ποτέ, στη βραδιά όπου θα μάθουμε... ποια θα είναι η σχολή που θα σηκώσει το Μεγάλο Κύπελο!!!

Ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017-2018 έρχεται και οι προετοιμασίες για την πιο εκρηκτική βραδιά του Χορευτικού μας Διαγωνισμού έχουν ήδη ξεκινήσει!!!


Άραγε... τι εκπλήξεις μας ετοιμάζει η αγαπημένη μας σχολή;;;;
Θα το μάθουμε την Παρασκευή 20 Απριλίου στο Θεαματικό Φινάλε του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017-2018!!!!

Μην λείψει κανείς!!!!!

Δείτε επίσης:

Ζήτα μου να χορέψουμε!
Απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες
από τα εβδομαδιαία θεματικά
πάρτυ και τις επίσημες εκδηλώσεις
των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου