Google+

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Πανσέληνος, κρασί και χορός... Πάνε Μαζί!!! Το Full Moon Wine Party ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!

Τα αγαπημένα μας Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ συνεχίζονται δυναμικά και μας υπόσχονται ατελείωτες στιγμές χορού και διασκέδασης, μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα!!!

Την σκυτάλη αναλαμβάνει η βραδιά όπου υπό το λαμπερό σεληνόφως και με το πιο γλυκό κρασί να συντροφεύει τον χορό μας, περνάμε μαζί τις πιο αξέχαστες στιγμές!!!
Full Moon
Wine Party!!!

Η επιστήμη έβγαλε το πόρισμα της:
"Πιείτε κρασί, κάνει καλό!!!". Έτσι κι εμείς, αποφασίσαμε να το παντρέψουμε, με τι άλλο... φυσικά με τον χορό!!!! Οι πιο διακεκριμένες ποικιλίες κρασιών δίνουν το παρόν, τα πιο εκλεκτά fingerfood ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους και... με την συντροφιά της μεγάλης μας παρέας, διασκεδάζουμε μέχρι τελικής πτώσης κάτω από το λαμπερό λευκό φως του ολόγιομου φεγγαριού!!!

Διασκέδαση σημαίνει... Apollon!!! 
Κάθε εβδομάδα και κάτι διαφορετικό!!! Κάθε Παρασκευή και μια μοναδική έκπληξη που θα μας κάνει να χορεύουμε και να διασκεδάζουμε άνευ ορίων μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!!! Τα αγαπημένα μας πάρτυ αποτελούν την πιο απλή μορφή Χορευτικής Εκδήλωσης και... μικροί και μεγάλοι... έχουν την δυνατότητα να εξασκήσουν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, όσα έχουν διδαχθεί στα Ιδιωτικά και στα Ομαδικά τους μαθήματα!!!! Η χορευτική εξάσκηση τώρα πιο εύκολη από ποτέ και, κυρίως, με τις πιο αγαπημένεςμελωδίες να δίνουν τον ρυθμό στην διασκέδαση μας!!! Όλοι οι χοροί παρόντες και... η Διασκέδαση μας ΞΕΚΙΝΑ!!!!


Δίνουμε ραντεβού την Παρασκευή, 02 Μαρτίου, στις 21:00, στη σχολή του Ιλίου και... είμαστε έτοιμοι να γιορτάσουμε τον πρώτο μήνα της Άνοιξης, με μια βραδιά γευσιγνωσίας που θα μας μείνει αξέχαστη!!!!

Μην λείψει κανείς!!!!!


Δείτε επίσης:

Απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες
από τα Εβδομαδιαία Θεματικά μας Πάρτυ!
Μάθετε περισσότερα για τους
Διαγωνισμούς Χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου