Google+

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Οι Χορευτές της Καραϊβικής - Οι ομάδες που μας εντυπωσίασαν με την παρουσία τους!!!


Το δεύτερο κατά σειρά πάρτυ του Fun Carnival Dancing 2018 μας παρέσυρε στους πιο ξέφρενους ρυθμούς και μας χάρισε ένα εξωτικό ταξίδι!!!

Οι ομάδες των σχολών μας ήταν όλες υπέροχες και κάθεμια είχε μια ξεχωριστή ιστορία για την πιο μεγάλη γιορτή του χρόνου!!!

Η ομάδα της Μεταμόρφωσης με το συναρπαστικό ταξίδι του Θωμά στα μαγικά νησιά της Καραϊβικής κέρδισε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις κριτών και θεατών και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου, στον Διαγωνισμό Καλύτερης Μίνι Χορογραφίας!

Ας την απολαύσουμε
μια ακόμη φορά!!!

Στην δεύτερη θέση του βάθρου ανέβηκε η σχολή του Ιλίου με το πιο εξωτικό Beach Party που έγινε ποτέ!!! Οι θαμώνες, ξεκίνησαν να γιορτάζουν τις απόκριες στις εξωτικές παραλίες της Καραϊβικής και έκαναν τους λουόμενους να χορεύουν ξέφρενα στον ρυθμό τους!!!

Την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα των Αγίων Αναργύρων όπου... μας ταξίδεψαν στα νησιά Τρινιδάδ και Τομπάκο! Εκεί, το καρναβάλι παίρνει μια άλλη μορφή και οι χορευτές προετοιμάστηκαν για να καλωσορίσουν την πιο φανταχτερή περίοδο του χρόνου, με ατελείωτο χορό και διασκέδαση!!! Το αποτέλεσμα;;; Άκρως διασκεδαστικό!!!!

Στην τέταρτη θέση ανέβηκε η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας! "Παντού υπάρχει ένας Έλληνας" λένε εννοώντας είτε ένα τραγούδι, είτε έναν άνθρωπο είτε λίγο... ούζο!!! Και... αν όλα αυτά βρεθούν όλα μαζί σε κάποιο νησί της Καραϊβικής και σε περίοδο καρναβαλιού;;; Τότε... σημαίνουν ξέφρενο χορό και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης!!!!

Όλες οι ομάδες ήταν υπέροχες και μας χάρισαν μια μοναδική εμπειρία, κάνοντας την αρχή του 2ου μέρους του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού άκρως διασκεδαστική!!!

Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους!!!!!

Την σκυτάλη αναλαμβάνει η βραδιά όπου οι αγαπημένοι μας "ηλεκτρονικοί" ήρωες αναλαμβάνουν να μας ξεσηκώσουν με τον ρυθμό και την ζωντάνια τους στην....

Video Games Night!!!

Δίνουμε ραντεβού την Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου, στις 21:00,
στη σχολή του Ιλίου και το πιο ξέφρενο πάρτυ ξεκινά!!!

Μην λείψει κανείς!!!


Δείτε επίσης:

Μάθατε για τους Χορούς
που διδάσκουν οι σχολές μας;
Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές από τις
Επίσημες Εκδηλώσεις
των σχολών μας!
Ενημερωθείτε κι εσείς για το
Σύστημα Διδασκαλίας των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου