Google+

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Trophy Ball 2017 - Ζεϊμπέκικο! Ο χορός των στεναγμών κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά σε κάθε Χορευτική Δεξίωση!!!


Η μεγάλη μας βραδιά πλησιάζει και ετοιμάζεται να σημάνει την εκκίνηση της νέας μας χρονιάς με τον πιο δυναμικό τρόπο!!!

Κάθε χρόνο διασκεδάζουμε με την ψυχή μας με την συνοδεία των δημοφιλέστερων χορών του κόσμου, φυσικά με τους αγαπημένους μας Παραδοσιακούς χορούς και... τους χορούς της παρέας, οι αγαπημένοι μας Λαϊκοί χοροί, που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το μεγαλύτερο χορευτικό Gala του χρόνου!!!!

Οι αγαπημένοι μας μαθητές και δάσκαλοι μας χαρίζουν ένα μοναδικό θέαμα με τις καταπληκτικές τους χορογραφίες που με τόση αγάπη μας έχουν ετοιμάσει για τη μεγάλη μας βραδιά και... είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε τον "χορό των στεναγμών" που μας παρασύρει κάθε φορά στο άκουσμα του!!!

Ένα καταπληκτικό Ζεϊμπέκικο από δυο κυρίες, την Κατερίνα και τη δασκάλα της Βάσω, που με την καταπληκτική τους παρουσία ξεχώρισαν και μας παρέσυραν με τον ρυθμό και τις φιγούρες τους!

Ας τις απολαύσουμε!!!

Μια καταπληκτική χορευτική ερμηνεία που μίλησε στην καρδιά μας και μας έκανε να θέλουμε να χορέψουμε κι εμείς στον ρυθμό της!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Με τον πιο αγαπημένο Λαϊκό χορό...
... οι αγαπημένες μας ερμηνεύτριες έδωσαν το δικό τους στίγμα στην έννοια του Ζεϊμπέκικου κάνοντας την καρδιά μας να χτυπά δυνατά από την αρχή μέχρι και το τέλος της χορευτικής τους παρουσίασης. Φιγούρες άψογα ερμηνευμένες, ξεχωριστό στυλ όπως αρμόζει σε έναν ξεχωριστό χορό και η χορογραφία που απολαύσαμε μας χάρισε ένα μοναδικό θέαμα, με τον ρυθμό της Λένας Αλκαίου στην μοναδική επιτυχία το "Ίχνος"! 

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ!
Η μεγάλη μας βραδιά έχει σχεδόν φτάσει και το Trophy Ball 2018 μαίνεται πιο φαντασμαγορικό από ποτέ!!! Οι προετοιμασίες μας έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και... είμαστε έτοιμοι να βάλουμε τις τελευταίες πινελιές στην χορευτική μας εμφάνιση στις Πρόβες Generale του μεγαλου χορευτικό μας Gala! Λαμπερές παρουσίες, μοναδικές χορευτικές ερμηνείες που θα μας συνεπάρουν, Απονομές Βραβείων, κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, πλούσια χορευτικά Δώρα και... φυσικά... ατελείωτος χορός και διασκέδαση είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της πιο λαμπερής βραδιάς του χρόνου!!!

Δίνουμε ραντεβού το Σάββατο 20 Ιανουαρίου
στο γεμάτο αίγλη και λάμψη Trophy Ball 2018 και...

Καλή μας Διασκέδαση!!!


Δείτε επίσης:

Χορός σημαίνει...
Μάθετε πως ο χορός
μας κάνει εξυπνότερους!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη και
τα συναισθήματα που αποκομίζουμε
μέσω του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου