Google+

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Trophy Ball 2017 - Samba Kizomba! Ο χορευτικός συνδυασμός που μας ξεσήκωσε στην πιο λαμπερη βραδιά!!!


Το Trophy Ball κάθε χρονιά μαίνεται φαντασμογορικό!!!
Οι καταπληκτικές χορογραφίες που μας παρουσιάζουν οι αγαπημένοι μας μαθητές, δεν σταματούν να μας εντυπωσιάζουν και να μας παρασύρουν με τον ρυθμό τους!

Έτσι έκανε και η ομάδα των Αγίων Αναργύρων, όπου η Αλεξάνδρα, Γλυκερία, η Αγγελική, η Κατερίνα, η Αναστασία και ο Παναγιώτης μας παρέσυραν με την γεμάτη παιχνίδι και νάζι χορογραφία τους!

Ας τους απολαύσουμε μια ακόμη φορά!

Με τις καταπληκτικές τους φίγουρες άψογα ερμηνευμένες, το κέφι την ζωντάνια και την ομαδικότητα τους, κέρδισαν τα βλέμματα όλων των παρευρισκόμενων και φυσικά... το πιο μεγάλο χειροκρότημα!!!


Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Το μοναδικό χορευτικό Mix ακούει...
...στον ρυθμό της Samba και της Kizomba! Η Samba έκανε τον εμφάνιση τον 17ο αιώνα στην Βραζιλία, από τους αφρικανούς σκλάβους που με το άκουσμα της μετέτρεπαν τις θρησκευτικές τους τελετές σε χορευτικά πάρτυ. Μουσικά, αποτελεί είδος σερενάτας με επαναλαμβανόμενες μουσικές μελωδίες που συχνά διακόπτονται χτυπήματα έγχορδου όργανου. Η Kizomba, κατάγεται από την Ανγκόλα και αποτελεί μουσικό αλλά και χορευτικό είδος. Είναι αισθησιακός χορός και προέρχεται από τον χορό Semba. Η ονομασία της σημαίνει "πάρτυ", και όπως και η Samba, έχει χαρακτηριστεί ως ο χορός του Καρναβαλιού!

Δύο ξέφρενοι χοροί σε ένα τραγούδι!
Τον ρυθμό στην καταπληκτική χορογραφία που απολαύσαμε αποτέλεσε η επιτυχία του λατίνου καλλιτέχνη Nicky Jam, "Travesuras". Η χορευτική επιτυχία έκανε το ντεμπούτο της τον Ιανουάριο του 2014 και κατέκτησε την τέταρτη θέση των αμερικάνικων charts λάτιν τραγουδιών. Μια μεγάλη επιτυχία όπου η ομάδα των Αγίων Αναργύρων την ερμήνευσε με τον δικό της μοναδικό τρόπο, χαρίζοντας στην μεγάλη μας βραδιά, ένα μοναδικό υπερθέαμα!



Άραγε, τι μας ετοιμάζουν για το άκρως θεαματικό Trophy Ball 2018;;;
Θα το μάθουμε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στην πιο λαμπερή βραδιά του χρόνου!!!

Εσείς κλείσατε την θέση σας;;; Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής σας και κλείστε άμεσα θέση για την πιο θεαματική βραδιά!!!


Καλή μας Διασκέδαση!!!


Δείτε επίσης:

Μάθατε για τις Επίσημες
Χορευτικές Εκδηλώσεις
των σχολών μας;
Μάθετε για τα οφέλη που προσφέρει
μια χορογραφία στον αγαπημένο
σας χορό!
Ενημερωθήκατε για τους
χορούς που διδάσκουν οι σχολές μας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου