Google+

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού τελείωσε... Το Trophy Ball 2018 Ξεκινά!!!


Η χορευτική μας χρονιά ξεκίνησε δυναμικά!!!

Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού 2017-2018 σήμανε την έναρξη των Επίσημων Χορευτικών Εκδηλώσεων των σχολών μας με το πρώτο μέρος του να μας χαρίζει τις πιο θεαματικές και όμορφες αναμνήσεις!! Και... αυτό... ήταν μόνο η αρχή!!!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα αγαπημένα μας Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ συνεχίζονται με μοναδικές εκπλήξεις και... υπό το γιορτινό ύφος των πιο όμορφων ημερών του χρόνου!

Κι εμείς... χορεύουμε, διασκεδάζουμε και... προετοιμαζόμαστε για την πιο ξεχωριστή βραδιά!!!

Το Trophy Ball 2018 έρχεται... αναμένεται άκρως θεαματικό και... υπόσχεται να μας αφήσει με τις πιο όμορφες αναμνήσεις!!!!

Η πρώτη Επίσημη Βραδιά Χορευτικών Επιδείξεων και Απονομής Βραβείων, το Trophy Ball, λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην εκκίνηση κάθε χορευτικού έτους.  Περιλαμβάνει τις πιο θεαματικές χορευτικές επιδείξεις, τις βραβεύσεις των μαθητών των σχολών μας που έχουν επιτύχει τον χορευτικό τους στόχο και... φυσικά την πιο γιορτινή διάθεση και διασκέδαση με στον ρυθμό των δημοφιλέστερων χορών του κόσμου!

Σφραγίζοντας την επιτυχία του 2018 με ατελείωτη διασκέδαση και μοναδικά πλούσια Δώρα!!!

Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχθούμε το νέο χορευτικό μας έτος, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας! Η θεαματική μας βραδιά μας χαρίζει κάθε φορά ένα μοναδικό ταξίδι στον μαγικό κόσμο του χορού γεμίζοντας μας με τα πιο όμορφα συναισθήματα και... χαρίζοντας μας πλούσια Χορευτικά Δώρα!!!

Άραγε, ποιος θα είναι φέτος ο τυχερός που θα κερδίσει το φλουρί και θα φύγει με το πιο μεγάλο δώρο της βραδιάς;;;


Η λαμπερή μας βραδιά μάς επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις!!!

Οι πιο εντυπωσιακές χορογραφίες, από τους αγαπημένους μας δασκάλους και μαθητές...

Οι προετοιμασίες των πιο εντυπωσιακών χορογραφιών έχουν ήδη ξεκινήσει! Μαθητές και δάσκαλοι έχουν επιλέξει τον χορό της επιλογής τους και... υπόσχονται να μας ταξιδέψουν μια ακόμη φορά!

Η παρουσίαση της διδαχθείσας τους ύλης περνάει στο επόμενο στάδιο μέσα από τις Ιδιωτικές και Ομαδικές χορογραφίες που με τόση αγάπη προετοιμάζουν για να σφραγίσουν την επιτυχία της χορευτικής τους πορείας!!! Κοινό;;; Τα αγαπημένα τους πρόσωπα που απολαμβάνουν το μοναδικό υπερθέαμα που αντιπροσωπεύει την πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς!!!

Φυσικά, οι αγαπημένοι μας δάσκαλοι, με την σειρά τους, γεμίζουν την χορευτική πίστα και με την εντυπωσιακή χορευτική τους εμφάνιση, μας παρασύρουν με τον έντονο ρυθμό τους!!

"Η ευκαιρία χορεύει με αυτούς που είναι ήδη στην πίστα", είπε ο H. Jackson Brown...

...Κι εμείς χορεύουμε καθ'όλη τη διάρκεια της λαμπερής μας Δεξίωσης! Η διασκέδαση δεν θα μπορούσε να λείπει από τη βραδιά και η πίστα γεμίζει σε κάθε ευκαιρία με τις πιο όμορφες παρουσίες. Χορός για όλους και... όλοι παρευρισκόμενοι, το αγαπημένο μας κοινό που μας τιμάει κάθε χρονιά με την παρουσία του, έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν το κέφι τους επί σκηνής και να απολαύσουν την χορευτική πίστα με τους πιο αγαπημένους ρυθμούς!!!
Είμαστε έτοιμοι να αφεθούμε στον ρυθμό του παθιασμένου Tango, να νιώσουμε την αγάπη και τον ρομαντισμό της Rumba και να ταξιδέψουμε σε μέρη μαγικά με τους χορούς που φτάνουν το κέφι και τη διασκέδαση μας στα ύψη!


Οι προετοιμασίες μας για την μεγαλύτερη χορευτική γιορτή έχουν ήδη ξεκινήσει!!!
Το Trophy Ball 2018 έρχεται και είναι Γεγονός!!!


Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής σας
και δηλώστε άμεσα συμμετοχή
στην πιο λαμπερή Χορευτική Δεξίωση της χρονιάς!!!



Δείτε επίσης:

Η μαγεία κατά τη διάρκεια
της χορογραφίας!
Απολαύστε τις καλύτερες
στιγμές από τις εκδηλώσεις
των σχολών μας!
Λίγα λόγια για τον χορό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου