Google+

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Οι μοναδικές χορευτικές μας βραδιές συνεχίζονται με αγαπημένο ελληνικό ρεπερτόριο και... Greek Latin Party!!!


Χορός και διασκέδαση, σημαίνει... Πάρτυ!!! Και όταν α-παρτύ-ζεται από το αγαπημένο ελληνικό ρεπερτόριο τότε το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό!!!!

Κάθε εβδομάδα και μια μοναδική έκπληξη!!! Η Παρασκευή 06 Οκτωβρίου έρχεται και η σχολή της Μεταμόρφωσης ανοίγει τις πόρτες της και μας υποδέχεται με την βραδιά που όλοι αγαπήσαμε...

Greek Latin Party!!!!

Αγαπημένες μουσικές επιλογές, ερμηνευμένες από καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχονται και φτάνουν τη διασκέδαση μας στα ύψη, χαρίζοντας μας ένα μοναδικό ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο!

Το ελληνικό ρεπερτόριο, βγαλμένο κάθε φορά από διαφορετικές μουσικές κουλτούρες και παραδόσεις, ανάλογα με την ιστορική περίοδο, αποτελεί ένα από τα κύρια συστατικά της διασκέδασης μας. Στις σχολές μας,αποτελεί βραδιά-σταθμό καθώς συμπεριλαμβάνει κάθε χορευτικό είδος από κάθε γωνιά του πλανήτη! Από τους αγαπημένους μας Λαϊκούς και Παραδοσιακούς ρυθμούς, μέχρι την Κούβα, με τους γρήγορους εξωτικούς ρυθμούς της, και την Αργεντινή, με το άκρως ερωτικό της Tango.


Ο Βλάσσης Μπονάτσος μας τραγουδάει το "είσαι παιδί μου πειρασμός, σεισμός, αϊ αϊ αϊ αϊ..." και από τον χορό του φλερτ, το Cha Cha, με τον ρυθμό από το "Μάμπο το Μπραζιλέιρο" περπατάμε στα πιο διασκεδαστικά μονοπάτια του χορού!


Εμείς είμαστε έτοιμοι να φωνάξουμε μαζί "Δυνατά, Δυνατά", να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε "Για ένα Τανγκό" και να περάσουμε μαζί "Νύχτες Μαγικές" στο πιο διασκεδαστικό χορευτικό Event της χρονιάς!!!

Η Παρασκευή 06 Οκτωβρίου έρχεται και... όλοι μαζί... δίνουμε ραντεβού στις 21:00 στη σχολή της Μεταμόρφωσης με μια αγαπημένη βραδιά έκπληξη!!!



Μην λείψει κανείς!!!




Δείτε επίσης:

Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές μας
από το Greek Latin Party!!!
Μάθετε περισσότερα για το 
Savoir Vivre του Χορού!
Μάθετε κι εσείς... γιατί
γιατί όλοι οι διάσημοι κάνουν χορού;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου