Google+

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Τελικός Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2016 - 2017 - One Dance Samba!


Η συνέχεια του Μεγάλου Τελικού μας επιφύλασσε ανεβασμένους ρυθμούς και έκανε την καρδιά μας να χτυπά δυνατά με τις καταπληκτικές χορογραφίες των ζευγαριών μας!

Ο χορός του κεφιού και του καρναβαλιού έδωσε το παρόν και... με την εκρηκτική τους Samba,  τα ζευγάρια μας έκαναν κριτές και θεατές να χορεύουν στον ρυθμό τους!!!

Ας απολαύσουμε τα χορευτικά μας ζευγάρια μια ακόμη φορά στην Διαγωνιστική Κατηγορία One Dance Samba του χορευτικού μας Διαγωνισμού!

Το Χορευτικό Επίπεδο ανεβασμένο και οι χορευτές μας έδωσαν μια μάχη σώμα με σώμα για την ανάδειξη του καλύτερου. Όλες οι χορογραφίες ήταν καταπληκτικές και η ψήφος των κριτών μας, και του κοινού, αποδείχθηκε δύσκολη!!! Βασικά κριτήρια;;; Η τεχνική βηματολογική εκτέλεση των βημάτων, το στυλ, ο ρυθμός και φυσικά... η σκηνική παρουσία! Φυσικά, όλοι οι διαγωνιζόμενοι μας ήταν υπέροχοι και αξίζουν...


Θερμά Συγχαρητήρια!!!


Στους χτύπους του... "Τρελού Ρυθμού"!
Διαγωνισμός Χορού χωρίς την αναμενόμενη χορευτική επιτυχία... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Κλειδί της βραδιάς αποτέλεσε η εκρηκτική Samba του DJ Diego Moreno. Ο λόγος για το... "Ritmo Loco" που μας ξεσήκωσε με τον έντονο ρυθμό του και έδωσε τον παλμό στους χορευτές μας για την άψογη χορευτική τους παρουσίαση! Ο δημιουργός της κατάγεται από την Γουατεμάλα και από τα πρώτα στάδια της ζωής του εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τη μουσική. Στα 22 του έμαθε να παίζει κιθάρα, ντραμς και synthesizer, με τον αδερφό του ως δάσκαλο, και ασχολήθηκε με την παραγωγή μουσικής έχοντας μουσικές επιρροές από τα αγαπημένα μας Blues, Reggae, Punk Rock, Rap και House. Σήμερα, απολαμβάνουμε τις μουσικές του επιτυχίες στα αγαπημένα μας Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ, καθώς και στις Επίσημες Χορευτικές Εκδηλώσεις των σχολών μας, και διασκεδάζουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Νέες εκπλήξεις έρχονται...
...στο πρώτο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017 - 2018 και... αυτή τη χρονιά, είμαστε έτοιμοι να διασκεδάσουμε με ακόμη περισσότερες Διαγωνιστικές Κατηγορίες! Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα χορευτικά μας ζευγάρια προπονούνται καθημερινά μέσα από τον πλήρη οδηγό χορευτικής εξάσκησης, το Practice Plan, και τα Μαθήματα Αθλητικού Χορού! Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και, μια ακόμη χρονιά, ο Χορευτικός μας Διαγωνισμός πρόκειται να μας χαρίσει ένα μοναδικό υπερθέαμα!


Ραντεβού την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου και...

Καλή μας Διασκέδαση!!!!


Δείτε επίσης:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από
τα πάρτυ και τις εκδηλώσεις μας!
Μάθετε για τα οφέλη που προσφέρει
μια χορογραφία στον αγαπημένο
σας χορό!
Μάθετε πως μπορείτε να τονώσετε
την αυτοπεποίθηση σας μέσω του
αγαπημένου σας χόμπι... Του Χορού!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου