Google+

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Τελικός Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2016 - 2017 - One Dance - Rumba!


Ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2016 - 2017 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και μας άφησε με τις πιο όμορφες αναμνήσεις!

Τα χορευτικά μας ζευγάρια μέσα από τον ζήλο και την αγάπη τους για τον χορό, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και να χαρίσουν τους πόντους της Νίκης στη σχολή που εκπροσωπούν!

Τον ρυθμό της χορευτικής τους ερμηνείας, έδωσε ο χορός της αγάπης και του έρωτα! Μια ρομαντική Rumba που μας γέμισε με συναισθήματα αγάπης και ρομαντισμού ενώ μας έκανε να θέλουμε να χορέψουμε κι εμείς στον ρυθμό της!

Ας απολαύσουμε μια ακόμη φορά την καταπληκτική ερμηνεία των χορευτών μας, στην Διαγωνιστική Κατηγορία - One Dance Rumba!!!



Καταπληκτικές χορογραφίες ερμηνευμένες με άψογη ερμηνεία και τεχνική και... η ψήφος των κριτών αποδείχθηκε δύσκολη. Τα αποτελέσματα ανατρέψιμα μέχρι και την τελευταία στιγμή και το θέαμα που απολαύσαμε, με μια λέξη... ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!

Θερμά Συγχαρητήρια
σε όλους!!!!!
Ήσασταν υπέροχοι!!!!


Τον ρυθμό... 
στην Λάτιν Διαγωνιστική Κατηγορία μας έδωσε η Λουθ Κασάλ αφού μας αφηγήθηκε μια... Ιστορία Αγάπης. Το "Historia de un amor" γράφτηκε από τον παναμαϊκό συνθέτη Carlos Eleta Almaran και η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια το δημοσίευσε το 2009 στο άλμπουμ της "La Pasion"... Ένα άλμπουμ το οποίο αναδείχθηκε χρυσό στην Ισπανία και πλατινένιο στην Γαλλία ενώ παράλληλα, η δημοσίευση του συνέπεσε με την απονομή της για το Μετάλλιο Τέχνης και Πολιτισμού της Γαλλίας.

Το πρώτο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017 - 2018 έρχεται...... και η αγωνία μας μέρα με τη μέρα μεγαλώνει. Οι προετοιμασίες μας έχουν ήδη ξεκινήσει η βραδιά μας μαίνεται άκρως θεαματική. Με τις νέες Διαγωνιστικής Κατηγορίες να δίνουν το παρόν στην νέα χορευτική μας χρονιά, ο Χορευτικός μας Διαγωνισμός υπόσχεται να μας χαρίσει ατελείωτες στιγμές διασκέδασης!

Άραγε...
Ποιοι θα είναι οι χορευτές που... αυτή τη χρονιά... θα κερδίσουν την ψήφο των κριτών και θα καταπλήξουν το κοινό με την ερμηνεία τους;;

Ποια θα είναι άραγε η σχολή που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους και θα αναδειχθεί νικήτρια του πρώτου μέρους του χορευτικού μας διαγωνισμού και...

Τι εκπλήξεις περιμένουν τους Μεγάλους Νικητές των Διαγωνιστικών μας Κατηγοριών;;;

Θα το μάθουμε την...
Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στην δυναμική έναρξη του
Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017 - 2018!!!!

Ένα μοναδικό θέαμα και...
μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές, μας περιμένει!

Εσείς δηλώσατε την συμμετοχή σας;;;


Δείτε επίσης:

Ξεναγηθείτε κι εσείς στον υπέροχο 
κόσμο του χορού  και της μουσικής!
Μάθετε περισσότερα για τα
Μαθήματα Χορού στις σχολές μας!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη
που μας προσφέρει η ενασχόληση
με την τέχνη του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου