Google+

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Σεπτέμβριος έφτασε... Το κουδούνι χτύπησε και η νέα χορευτική μας χρονιά... ΞΕΚΙΝΑ!!!


Ο Σεπτέμβριος έφτασε κι εμείς... Επιστρέψαμε δυναμικά!!!

Αφού διασκεδάσαμε με την ψυχή μας κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, ανανεώσαμε τις μπαταρίες μας στο διάλειμα του καλοκαιριού και είμαστε πλέον έτοιμοι να υποδεχθούμε μια νέα χρονιά, γεμάτη εκπλήξεις και ατελείωτη διασκέδαση!!!

Ένα μικρό Flashback!!
Το χορευτικό έτος 2016 - 2017 μας άφησε με τις ομορφότερες αναμνήσεις! Τα Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ της χρονιάς ξεκίνησαν και έφτασαν τον πήχη της διασκέδασης μας στα ύψη! Φυσικά, οι μικροί μας φίλοι δεν θα μπορούσαν να λείπουν, κι εμείς γίναμε μαζί τους και πάλι παιδιά διασκεδάζοντας στα πιο μοναδικά παιδικά πάρτυ που έγιναν ποτέ!

Την εκκίνηση των Επίσημων Χορευτικών Εκδηλώσεων, όμως, έδωσε ο θεαματικός μαθητικός Διαγωνισμός Χορού... Δεν είναι άλλος από το πρώτο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2016 - 2017 με τους χορευτές μας να συναγωνίζονται στον αισθησιακό ρυθμό της Bachata και του παιχνιδιάρικου Cha Cha, ενώ οι ομάδες μας μάς εντυπωσίασαν με τον έντονο και γρήγορο ρυθμό της Disco!!!!


Τα Χριστούγεννα έφτασαν... οι Χριστουγεννιάτικοι Στολισμοί μας ξεκίνησαν και όλοι μαζί περάσαμε μαζί τις πιο γιορτινές ημέρες του χρόνου όπως μόνο εμείς ξέρουμε... Στολίζοντας, χορεύοντας και διασκεδάζοντας και... με την έλευση του νέου έτους... κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα, παρακολουθώντας τις καταπληκτικές χορογραφίες των αγαπημένων μας μαθητών και δασκάλων και φυσικά... απολαμβάνοντας το μεγαλείο του χορού στον χώρο που του αρμόζει... Στο Trophy Ball 2017!!!


Την διασκέδαση μας διαδέχτηκαν οι απόκριες και το... Fun Carnival Dancing 2017 όπου διασκεδάσαμε μαζί σε ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς κάνοντας το παρκέ των σχολών μας να πάρει φωτιά από τις φιγούρες μας!


Και έφτασε η μεγάλη στιγμή... Ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2016 - 2017 με τους χορευτές μας να διαγωνίζονται αυτή τη φορά στον εκρηκτικό ρυθμό της Samba, την ερωτική Rumba και φυσικά τις ομάδες σε μια μοναδική Show εμφάνιση με ένα Λάτιν χορευτικό mix!

Έπειτα, είπαμε να απολαύσουμε το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας! Έτσι και κάναμε και φύγαμε για την Καλοκαιρινή μας Εκδρομή! Τα όμορφα Σελιανίτικα μας υποδέχθηκαν και όλοι μαζί απολαύσαμε την βόλτα και διασκεδάσαμε με τους αγαπημένους μας χορούς και κυρίως... με την συντροφιά των αγαπημένων μας προσώπων!


Η αυλαία έπεσε με την επιβλητική, καλοκαιρινή Δεξίωση των σχολών μας και το... Tropical Night 2017 με τον ημιεπαγγελματικό Διαγωνισμό Χορού να κλέβει τα βλέματα και τις εντυπώσεις της βραδιάς! Τα ζευγάρια μας διαγωνιστήκαν στον ρυθμό του φλογερού Tango, της εξωτικής Salsa και... για πρώτη φορά... στον χορό των ταυρομαχιών και το δυναμικό Paso Doble!!!! Το αποτέλεσμα;;; Ένα μοναδικό υπερθέαμα που έκλεισε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο την αυλαία της χορευτικής μας χρονιάς!!!!

Τι μας έχουν ετοιμάσει...
για αυτή τη χρονιά οι σχολές μας;;;

Νέα χρονιά... νέες εκπλήξεις!!!
Η αρχή των Εκπαιδευτικών μας συγκεντρώσεων ξεκινά με την βραδιά που όλοι αγαπήσαμε! Μετά το πέρας το καλοκαιριού, επιστρέφουμε στον χορό και την διασκέδαση μας με... Welcome Back Pizza Party! Πού;;; Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στη σχολή του Ιλίου!!!!

Νέες εκπλήξεις περιμένουν τους συμμετέχοντες του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017 - 2018!!!! Άραγε, ποιες είναι οι διαγωνιστικές κατηγορίες και τι μας περιμένει κατά τη διάρκεια του χορευτικού μας Διαγωνισμού;;;;

Αυτή είναι μόνο η αρχή...
Η νέα χορευτική μας χρονιά μαίνεται να συνεπάρει μικρούς και μεγάλους!!! Και... επειδή ο χορός είναι για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας... οι σχολές μας το γιορτάζουν με μεγάλες χορευτικές προσφορές σε όλα τα Είδη Χορού!!!!

Εν όψει της νέας χορευτικής μας χρονιάς, το αγαπημένο χόμπι όλων μας γίνεται πιο εύκολο από ποτέ άλλοτε!!! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επικοινωνήσετε άμεσα με την γραμματεία της αγαπημένης σας σχολής και να βάλετε κι εσείς τον χορό στη ζωή σας!


Καλή σχολική και χορευτική χρονιά και...
Καλή Πρόοδο σε όλους!!!


Δείτε επίσης:

Ξεναγηθείτε κι εσείς στον υπέροχο 
κόσμο του χορού  και της μουσικής!
Μάθετε περισσότερα για τα
Μαθήματα Χορού στις σχολές μας!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη
που μας προσφέρει η ενασχόληση
με την τέχνη του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου