Google+

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού 2017 - 2018 - Η αρχή μιας νέας μοναδικής εμπειρίας... ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!


Το Α' μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017 - 2018 έρχεται... και αυτή τη χρονιά με περισσότερες Διαγωνιστικές Κατηγορίες που θα μας χαρίσουν περισσότερες στιγμές διασκέδασης και σε διαγωνιστικό Επίπεδο!

Ας πάρουμε μια μικρή γεύση από το Απολλώνιο Πρωτάθλημα του 2016 - 2017 και ας προετοιμαστούμε για ένα θεαματικό γεγονός...

FLASHBACK...
Στο πρώτο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος στις 21 Οκτωβρίου 2016, οι χορευτές μας διαγωνίστηκαν στον ρυθμό της αισθησιακής Bachata και του παιχνιδιάρικου Cha Cha ενώ οι χορευτικές μας ομάδες μας ταξίδεψαν σε μια ρετρό εποχή με τις καταπληκτικές Disco χορογραφίες τους!!!!

Στην One Dance - Bachata κατηγορία είδαμε μια μεγάλη χορευτική μάχη με σκοπό της κατάκτησης της υψηλότερης θέσης του βάθρου! Στην πρώτη θέση είδαμε την Σωτηρία και τον Χρήστο, από τη σχολή της Μεταμόρφωσης που χάρισαν, με την νίκη τους 25 πόντους στην σχολή τους. Στην δεύτερη θέση ανέβηκαν η Κατερίνα και η Γωγώ, από τη σχολή του Ιλίου και χάρισαν 20 πόντους στη σχολή τους και... στην τρίτη θέση, απολαύσαμε την Κωνσταντίνα και τον Στέλιο, από τη σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας, που χάρισαν με την νίκη τους 15 πόντους στην σχολή τους.

Στην One Dance - Cha Cha διαγωνιστική κατηγορία, απολαύσαμε τους χορευτές μας να εντυπωσιάζουν κριτές και θεατές με το νάζι, το φλερτ και το παιχνίδι τους... Στοιχεία απαραίτητα κατά τη διάρκεια μιας χορευτικής ερμηνείας. Κάθε χορός είναι και ένας διαφορετικός ρόλος! Στην πρώτη θέση του βάθρου ανέβηκαν η Θεοδοσία και η Βασιλική, από τη σχολή της Μεταμόρφωσης, χαρίζοντας 25 πόντους στη σχολή τους. Την δεύτερη θέση του βάθρου κατέκτησαν οι αγαπημένες Κατερίνες, από τη σχολή του Ιλίου, χαρίζοντας 20 πόντους στην σχολή τους. Και... στην τρίτη θέση, απολαύσαμε την Κατερίνα και τον Αργύρη, από τη σχολή των Αγίων Αναργύρων, χαρίζοντας τους δικούς τους 15 πόντους στην σχολή τους.

Έφτασε η στιγμή της Disco, και... οι ομάδες μας έκαναν την καρδιά μας να χτυπά δυνατά με την σκηνική τους παρουσία. Κάθε ομάδα και μια μοναδική εμφάνιση! Στην πρώτη θέση της ομαδικής μας Διαγωνιστικής Κατηγορίας απολαύσαμε την ομάδα της Μεταμόρφωσης χαρίζοντας με την νίκη τους 25 πόντους στη σχολή τους... Στην δεύτερη θέση ανέβηκε η ομάδα του Ιλίου που με την ξεσηκωτική της ερμηνεία χάρισε 20 πόντους στη σχολή της. Στην τρίτη θέση ανέβηκε η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας που, με μια καταπληκτική εμφάνιση, χάρισε 10 πόντους στην σχολής της!


Η διασκέδαση όμως δεν τελείωσε εδώ...
Στο 2ο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού διασκεδάσαμε άνευ ορίων με τον ρυθμό του καρναβαλιού και το... Fun Carnival Dancing 2017!!!!

Η πιο διασκεδαστική γιορτή των σχολών μας έφτασε κι εμείς και την περάσαμε μαζί με ατελείωτη διασκέδαση μαζί με τους αγαπημένους μας φίλους και κυρίως... τους αγαπημένους μας αποκριάτικους ρυθμούς! Οι ομάδες μας μάς παρουσίασαν μοναδικές χορογραφίες, πάντα με το ύφος των αποκριών να έχει καθοριστικό ρόλο, και η διασκέδαση ξεκίνησε διεκδικώντας όλοι οι συμμετέχοντες τα Μεγάλα Δώρα των σχολών μας! Η Κατερίνα, από τη σχολή του Ιλίου κέρδισε το 1ο Δώρο - την Rumba στο International Style!
Το 2ο Δώρο κέρδισε η Κατερίνα, επίσης από τη σχολή του Ιλίου που ήταν η συμμετοχή σε μια Διαγωνιστική Κατηγορία στο Tropical Night 2017! Το 3ο Δώρο διεκδίκησε η Μένια, από τη σχολή της Μεταμόρφωσης, κερδίζοντας την συμμετοχή της σε μια Ομαδική Theatre Χορογραφία.

Οι Νίκες όμως δεν σταμάτησαν εδώ... Στην πρώτη θέση βρέθηκε η σχολή της Μεταμόρφωσης, ανεβαίνοντας κατά 30 πόντους δυνατότερη στην Απολλώνια κατάταξη. Στην δεύτερη θέση ανέβηκε η σχολή του Ιλίου, κερδίζοντας 25 πόντους για το Απολλώνιο Πρωτάθλημα. Στην τρίτη θέση, είδαμε τη σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας όπου ανέβηκε κατά 20 πόντους στην κατάταξη του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού!

Η μάχη συνεχίστηκε...
Ο Απρίλιος έφτασε και έφερε μαζί του τον Μεγάλο Τελικό του Απολλώνιου Πρωταθλήματος χορού 2016 - 2017! Την πιο λαμπερή βραδιά που έριξε με τον πιο θεαματικό τρόπο τον χορευτικό μας Διαγωνισμό και μας επιφύλασσε μια μεγάλη ανατροπή!

Διαγωνιστικές Κατηγορίες;;; Η ερωτική Rumba, η εκρηκτική Samba με τον έντονο ρυθμό της και μια μοναδική Show Latin εμφάνιση από τις ομάδες των σχολών μας όπου... με ένα mix χορών έπρεπε να κερδίζουν τα βλέμματα και τις εντυπώσεις κριτών και θεατών!

Το αποτέλεσμα;;; Μια χορευτική μάχη ανάμεσα στους χορευτές αλλά και στις ομάδες των σχολών μας που χάρισε σε όλους μας ένα μοναδικό υπερθέαμα!!!!

Στην πρώτη ερασιτεχνική Διαγωνιστική Κατηγορία, One Dance - Rumba, απολαύσαμε τα ζευγάρια μας σε μια άκρως ερωτική χορευτική ερμηνεία που μας συνεπήρε! Στην πρώτη θέση, είδαμε την Σοφία και τον Βασίλη, από τη σχολή των Αγίων Αναργύρων χαρίζοντας με την νίκη τους 25 πόντους στην σχολή που εκπροσωπούν! Στην δεύτερη θέση ανέβηκαν η Κατερίνα και ο Χρήστος, από τη σχολή του Ιλίου, χαρίζοντας 20 πόντους στην σχολή τους και... στην τρίτη θέση απολαύσαμε την Κατερίνα και τον Λευτέρη από τη σχολή του Ιλίου χαρίζοντας κι αυτοί, με την σειρά τους, 15 πόντους στη σχολή τους!

Έφτασε η στιγμή να απολαύσουμε την Samba και... τα χορευτικά μας ζευγάρια, που έκαναν την καρδιά μας να χτυπά δυνατά με τις χορευτικές τους ερμηνείες, ανεβάζοντας τον πήχη της διασκέδασης μας στα ύψη! Στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου ανέβηκαν οι αγαπημένες μας Σταυρούλες, από τη σχολή του Ιλίου, χαρίζοντας 25 πόντους στη σχολή τους. Την δεύτερη θέση κατέκτησαν η Κατερίνα και ο Αλέξανδρος, από τη σχολή του Ιλίου χαρίζοντας 20 πόντους. Στην τρίτη θέση, απολαύσαμε την Θεοδοσία και τη Ρούλα, από τη σχολή της Μεταμόρφωσης, χαρίζοντας με την νίκη τους 15 πόντους στη σχολή τους!

Show Latin Mix, η Ομαδική Διαγωνιστική Κατηγορία του διαγωνισμού μας και μοναδικές εμφανίσεις από τις ομάδες των σχολών μας, έκαναν κριτές και θεατές να μην μπορούν να ξεχωρίσουν τον καλύτερο! Όλες οι χορογραφίες ήταν υπέροχες!!! Στην πρώτη θέση, ανέβηκε η ομάδα της Μεταμόρφωσης ανεβαίνοντας κατά 25 πόντους στην κατάταξη του Μεγάλου Τελικού. Την δεύτερη θέση κατέκτησε η ομάδα του Ιλίου κερδίζοντας άλλους 20 ακόμα πόντους! Στην τρίτη θέση ανέβηκε η ομάδα των Αγίων Αναργύρων ανεβαίνοντας κατά 15 πόντους πιο ψηλά στην κατάταξη!

Μια μοναδική μάχη, ανάμεσα στους χορευτές και στις ομάδες των σχολών μας, κράτησε την αγωνία μας στα ύψη καθ'όλη τη διάρκεια της βραδιάς ενώ έγινε η μεγάλη ανατροπή... Η σχολή του Ιλίου, για μια ακόμη χρονιά, πέρασε μπροστά στην τελική βαθμολογία, κερδίζοντας για 15 πόντους την ομάδα της Μεταμόρφωσης, και σήκωσε για μια ακόμη χρονιά το κύπελλο της Νίκης!!!!


Η νέα χρονιά μας ξεκίνησε και περιμένουμε με αγωνία να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε με τον αγαπημένο μας Διαγωνισμό Χορού! Οι διαγωνιστικές μας κατηγορίες υπόσχονται να κρατήσουν ψηλά τον πήχη της διασκέδασης μας και... με τις νέες μας κατηγορίες είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε τον υδράργυρο στα ύψη με τις φιγούρες μας!!!

Άραγε, ποιοι θα είναι οι μεγάλοι Νικητές του πρώτου μέρους του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017 - 2018;;;

Τι εκπλήξεις περιμένουν τους Μεγάλους Νικητές των Διαγωνιστικών μας Κατηγοριών και...

Ποια θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει τα βλέμματα κριτών και θεατών και θα ανέβει στην πρώτη θέση του βάθρου;;;

Θα το μάθουμε την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου

Εσείς δηλώσατε την συμμετοχή σας;;;
Μια άκρως θεαματική βραδιάς μας περιμένει!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε για τα οφέλη που προσφέρει
μια χορογραφία στον αγαπημένο
σας χορό!
Ενημερωθείτε κι εσείς για το...
Practice Plan!!!
Τον πλήρη οδηγό χορευτικής εξάσκησης
που παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ οι σχολές μας!
Γνωρίστε κι εσείς την αίσθηση
που μας χαρίζει η συμμετοχή
σε έναν Διαγωνισμό Χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου