Google+

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Tropical Night 2016 - Show!!! Μια ομαδική εμφάνιση που μας ταξίδεψε με τους μοναδικούς χορευτικούς συνδυασμούς της!!!


Στην καλοκαιρινή μας Επίσημη Χορευτική Εκδήλωση, Tropical Night 2016, η χορευτική ομάδα της Μεταμόρφωσης μας ταξίδεψε μέσα στον χρόνο και στην ιστορία του χορού μεταφέροντας σε μια άλλη εποχή!!!

Με την ομαδική Show χορογραφία τους, οι αγαπημένες μας μαθήτριες έκαναν την καρδιά μας να χτυπά δυνατά και μας παρέσυραν με τον ρυθμό τους κάνοντας τη βραδιά μας άκρως διασκεδαστική!!!

Ας τις απολαύσουμε μια ακόμη φορά!!!

Με τις αρμονικές φιγούρες τους, τον άψογο συγχρονισμό τους και την αγάπη τους για την όμορφη τέχνη του χορού, τα κορίτσια της Μεταμόρφωσης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό χαρίζοντας μας ένα μοναδικό θέαμα!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!!

Τον ρυθμό της μοναδικής τους εμφάνισης...
... δίνει το "Smash"! Το soundtrack από την ξένη τηλεοπτική σειρά "The Callback" που ακούει στον ρυθμό του παιχνιδιάρικου Foxtrot και του εντυπωσιακού Mambo! Το τραγούδι για πρώτη φορά κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα ενώ αργότερα κυκλοφόρησε και στο ομώνυμο album!

Απαραίτητα στοιχεία του καταπληκτικού Show...
... που απολαύσαμε αποτελούν o "χορός της αλεπούς", το Foxtrot με Cabaret χορευτικό στυλ, ο "χορός της επίδειξης" και το... Mambo με τις εντυπωσιακές του φιγούρες και... φυσικά... η κουβανέζικη και άκρως ερωτική Salsa που στο άκουσμα της μας κάνει να λικνιστούμε στον ρυθμό της!!! 

Οι εκπλήξεις όμως... ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ!!!
Οι χορευτικές ομάδες των σχολών μας υπόσχονται να μας καταπλήξουν με τις ομαδικές τους χορογραφίες και να μας συνεπάρουν με τον ρυθμό τους στην πιο επιβλητική Δεξίωση των σχολών μας...

Το Tropical Night 2017 έρχεται...
και οι προετοιμασίες μας για την πιο θεαματική βραδιά του καλοκαιριού έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί!!! Σημείο κατατεθέν της βραδιάς αποτελεί ο συναρπαστικός Ημιεπαγγελματικός Διαγωνισμού Χορού που με τον ρυθμό του ερωτικού Tango, της παιχνιδιάρικης Salsa και του δυναμικού Paso Doble... υπόσχεται να κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά απολαμβάνοντας τις καταπληκτικές ερμηνείες των διαγωνιστικών μας ζευγαριών!!!


Άραγε... ποιο θα είναι το ζευγάρι που θα τραβήξει τα βλέμματα και θα καθηλώσει κριτές και θεατές με την παρουσία του;;;


Θα το μάθουμε σύντομα στην πιο λαμπερή βραδιά του καλοκαιριού...

Ραντεβού 7 Ιουλίου στο Tropical Night 2017!!!!



Δείτε επίσης:

Μάθετε κι εσείς για την επαφή,
και τον δεσμό επικοινωνίας που
αναπτύσσει ένα χορευτικό ζευγάρι
κατά τη διάρκεια μιας χορογραφίας!
Γνωρίστε κι εσείς την εμπειρία
της συμμετοχής σε ένανΔιαγωνισμό Χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου