Google+

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Tropical Night 2016 - Διαγωνιστική Χορογραφία - Αργεντίνικο Tango!!! Από τα στενά του Μπουένος Άιρες στην πιο λαμπερή χορευτική Δεξίωση της χρονιάς!!!


Το Tropical Night 2016 μας άφησε με τις ομορφότερες αναμνήσεις!!!! Οι καταπληκτικές εμφανίσεις των χορευτών μας έκλεισαν την χορευτική μας σεζόν με τον πιο θεαματικό τρόπο και σφράγισαν την επιτυχία για το πιο διασκεδαστικό καλοκαίρι!!!!

Κύριο μέρος της βραδιάς αποτέλεσε ο Ημιεπαγγελματικός Διαγωνισμός Χορού όπου μαθητές και δάσκαλοι έκαναν μια καταπληκτική εμφάνιση ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο του πιο ερωτικού χορού...

Το όνομα αυτού;;;; Φυσικά, Αργεντίνικο Tango και συγκεκριμένα, για το πιο μοντέρνο είδος του, το Nuevo!!!!

Ας παρακολουθήσουμε λοιπόν τους χορευτές μας μια ακόμη φορά απολαμβάνοντας την καταπληκτική χορευτική εμφάνιση που μας χάρισαν!!


Κάθε χορογραφία και μια μοναδική ιστορία!
Κάθε βήμα πιο κοντά στη μαγεία του πιο ερωτικού χορού όλων των εποχών!!!! Είστε υπέροχοι!!!

Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους!!!!!

Αργεντίνικο Tango Και νεωτερισμοί!!! Η κατάληξη;;; Ένας θεαματικός χορός!!!
Το Nuevo αποτελεί το είδος του Αργεντίνικου Tango όπου περιέχει την φιλοσοφία και τους βηματισμούς του Salon αλλά και τις εντυπωσιακές φιγούρες του Ευρωπαϊκού Tango!!!  Το αποτέλεσμα;;; Ένα μοναδικό θέαμα!!!!
Το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του χορού συνεχίζεται...
... και την σκυτάλη αναλαμβάνει η λαμπερή καλοκαιρινή βραδιά Tropical Night 2017!!!! Στις φετινές κατηγορίες του Διαγωνισμού μας είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε το γεμάτο πάθος Ευρωπαϊκό Tango, την παιχνιδιάρικη αλλά και ερωτική Salsa και κυρίως... τον πιο δυναμικό χορό... το άκρως θεαματικό Paso Doble!!!! Τα χορευτικά ζευγάρια των σχολών μας προετοιμάζονται καθημερινά για να ανέβουν στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου και... μέχρι στιγμής... φαίνεται πως οι κριτές θα δυσκολευτούν πολύ στην ανάδειξη των τριών δημοφιλέστερων ζευγαριών!

Άραγε, ποιοι θα είναι οι χορευτές που θα κερδίσουν τα βλέμματα και τις εντυπώσεις κριτών και θεατών, θα ανέβουν στο μεγαλύτερο σκαλοπάτι του βάθρου και θα κερδίσουν το μεγάλο Χορευτικό Έπαθλο;;;;

Θα το μάθουμε την Παρασκευή 7 Ιουλίου στο...

Tropical Night 2017!!!!

Η πιο θεαματική βραδιά της χρονιάς μας περιμένει...
Εσείς κλείσατε τη θέση σας;;;;


Δείτε επίσης:

Μάθετε κι εσείς για την επαφή,
και τον δεσμό επικοινωνίας που
αναπτύσσει ένα χορευτικό ζευγάρι
κατά τη διάρκεια μιας χορογραφίας!
Γνωρίστε κι εσείς την εμπειρία
της συμμετοχής σε έναν Διαγωνισμό Χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου