Google+

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Tropical Night 2016 - Cha Cha!!! Ο χορός του φλερτ που μας ξεσηκώνει με τον ρυθμό του!!!


Tropical Night 2016 και η αυλαία της πιο επιβλητικής Χορευτικής Δεξίωσης ανοίγει με έναν μοναδικό τρόπο... Μια καταπληκτική χορογραφία που μας παρέσυρε με το κέφι και την ζωντάνια της στον ρυθμό του φλερτ!

Η Ερωφίλη και ο Βασίλης μας εντυπωσίασαν με την καταπληκτική τους χορευτική εμφάνιση και το δυναμικό Cha Cha που μας χάρισαν, κάνοντας την βραδιά μας άκρως συναρπαστική!!!


Ας τους απολαύσουμε μια ακόμη φορά...

Μια καταπληκτική χορογραφία που μας χάρισε ένα μοναδικό θέαμα και άνοιξε τη βραδιά μας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Cha Cha... Ο χορός του φλερτ!!!
Με καταγωγή από την εξωτική Κούβα και τον έντονο παιχνιδιάρικο ρυθμό του, το Cha Cha δεν θα μπορούσε να λείπει από την Επίσημη Εκδήλωση των σχολών μας!!! Αποτελείται από έντονες κοφτές κινήσεις και... κάθε βήμα μας κόβει την ανάσα με τις κοφτές του κινήσεις!!! Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του το χορευτικό ζευγάρι φαίνεται πως "φλερτάρει" και... το αποτέλεσμα;;; Άκρως θεαματικό!!!!

Επίσημη Δεξίωση με τον ρυθμό της Lady Gaga!!!
Με την αγαπημένη φωνή της αγαπημένης μας Pop ερμηνεύτριας και τον ρυθμό του... "Alejandro", η Ερωφίλη και ο Βασίλης έκαναν την καρδιά μας να χτυπά δυνατά σε κάθε βήμα της χορευτικής τους παρουσίασης! Το "Alejandro" έκανε την εμφάνιση του το 2009 αποτελώντας το τρίτο single της Lady Gaga και αποτέλεσε την έβδομη, κατά σειρά, επιτυχία που έφτασε το top 10 στα αμερικάνικα charts.


Καλοκαίρι χωρίς Cha cha... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
Έτσι κι εμείς,περιμένουμε με ανυπομονησία να χορέψουμε στον παιχνιδιάρικο ρυθμό στην καλοκαιρινή μας εξόρμηση!!! Πότε;;; Την Κυριακή 28 Μαΐου στην... Καλοκαιρινή μας Εκδρομή!!!!!!! 

Φοράμε τα πιο άνετα ρούχα μας και... με την πιο ανεβασμένη διάθεση μας και την συντροφιά των αγαπημένων μας προσώπων, χορεύουμε και διασκεδάζουμε με τους πιο αγαπημένους μας ρυθμούς, εκτός Αττικής και... με θέα τον Κορινθιακό!!!!!!

Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής σας και κλείστε άμεσα θέση για εσάς και τους φίλους σας!!!

Φύγαμε για Εκδρομή!!!!

Μην λείψει κανείς!!!



Δείτε επίσης:

Μάθατε για τις Επίσημες
Χορευτικές Εκδηλώσεις
των σχολών μας;
Μάθετε για τα οφέλη που προσφέρει
μια χορογραφία στον αγαπημένο
σας χορό!
Ενημερωθήκατε για τους
χορούς που διδάσκουν οι σχολές μας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου