Google+

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Samba - Tropical Night 2016!!!! Ο χορός που κάθε φορά μας παρασύρει με τον εκρηκτικό ρυθμό του....


Έτσι και η ομάδα των Αγίων Αναργύρων μας εντυπωσίασε με την χορευτική τους εμφάνιση στην πιο επιβλητική Επίσημη Δεξίωση των σχολών μας!!!! Tropical Night 2016 και.... Samba!!!!!!

Ας την απολαύσουμε μια ακόμη φορά!!!!!

Μια καταπληκτική ομαδική χορογραφία όπου η Ερωφίλη, η Σοφία, η Κατερίνα και η Αλεξάνδρα ερμήνευσαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, κάνοντας την καρδιά μας να χτυπά δυνατά με τον ρυθμό τους!!!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!

Καλοκαίρι, Samba και... Ego!!!!
Στοιχείο κλειδί της καταπληκτικής χορογραφίας που μας χάρισαν οι αγαπημένες μας μαθήτριες, αποτέλεσε η καινούρια επιτυχία του Γουίλι Γουίλιαμ "Ego".  Με καταγωγή από τη Γαλλία, ο μουσικός καλλιτέχνης ξεκίνησε την καριέρα του στο συγκρότημα "Collectif Metisse". Το 2015, κυκλοφόρησε το single Ego και αμέσως βρέθηκε μέσα στα κορυφαία singles του Βελγίου, της Ιταλίας και της Γαλλίας. Και φυσικά, η ομάδα των Αγίων Αναργύρων το χάραξε στις καρδιές μας με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο!!!

Η διασκέδαση μας όμως... ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΔΩ!!!
Την Κυριακή, 28 Μαΐου είμαστε έτοιμοι να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε σε ακόμα πιο ξέφρενους και καλοκαιρινούς ρυθμούς... στην Καλοκαιρινή μας Εκδρομή!!!! Μια εξόρμηση εκτός της Αττικής, όπου... μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα θα κάνουμε την αρχή του καλοκαιριού και θα περάσουμε μαζί στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες!!!! Προορισμός;;; Τα όμορφα Σελιανίτικα!!!!!! 

Η Καλοκαιρινή μας Εκδρομή έρχεται και όλοι περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία την μεγάλη μας στιγμή!!!! Εσείς κλείσατε τις θέσεις;;; Το λεωφορείο της χαράς και της διασκέδασης μας περιμένει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Δείτε επίσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου