Google+

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Μάιος σημαίνει... Καλοκαιρινή Εκδρομή με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα!!!!

Ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης έφτασε και φέρνει μαζί του πολλές, πολλές εκπλήξεις!!!!

Μύρισε καλοκαιράκι!!! Έτσι κι εμείς ετοιμαζόμαστε να φύγουμε από την καθημερινότητα μας και να το υποδεχτούμε όπως του αρμόζει, την τελευταία ημέρα του Μαΐου...

Την Κυριακή, 28 Μαΐου φύγαμε για...
Καλοκαιρινή Εκδρομή!!!!

Μεταφέρουμε το κέφι και την ζωντάνια μας εκτός των Αθηνών και... μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, περνάμε τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές!!!!

Απολαμβάνουμε την βόλτα μας με θέα τη θάλασσα, και με την συντροφιά των αγαπημένων μας προσώπων χορεύουμε μέχρι τελικής πτώσης στο μεγάλο μας πάρτι!!!! Φυσικά, δεν λείπουν τα πλούσια Δώρα για εμάς και τους καλεσμένους μας και είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε τον υδράργυρο στα ύψη με την αστείρευτη ζωντάνια μας και το κέφι μας!!!

...όλοι μαζί γιορτάζουμε τον ερχομό του καλοκαιριού με τον τρόπο που του αρμόζει!!!!
Δύο Επίσημες Χορευτικές Εκδηλώσεις σε μία και είμαστε έτοιμοι να βιώσουμε τη μαγεία της πιο όμορφης τέχνης και του αγαπημένου μας χόμπι, μακριά από τις πιέσεις της καθημερινότητας και κυρίως... μακριά από την Αττική!!!! Τα αγαπημένα μας πρόσωπα έχουν την τιμητική τους και αυτό σημαίνει... Guest Party!!! Οι μαθητές που θα κάνουν την βόλτα τους στην καλοκαιρινή μας εκδρομή με 1, 2, ή 3 και πάνω φίλους διεκδικούν αντίστοιχα δώρα από τις σχολές μας, όπως και οι καλεσμένοι τους!!!
Εσάς ποιος θα είναι ο συνοδός σας;;;;

Σελιανίτικα... ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!
Με προορισμό την Αχαΐα και το όμορφο Αίγιο και... φορώντας τα πιο ανάλαφρα ρούχα μας και με την πιο ανεβασμένη διάθεση από ποτέ, περνάμε μαζί τις πιο όμορφες στιγμές στην αρχή του καλοκαιριού!!!! Τα όμορφα Σελιανίτικα μας περιμένουν... Εκδρομή σημαίνει χορός, διασκέδαση και πάρτι μέχρι τελικής πτώσης με τους αγαπημένους μας ρυθμούς!!!

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν!!!
Ένα μοναδικό θέαμα μας περιμένει για να σφραγίσει την επιτυχία του καλοκαιριού!!! Οι αγαπημένοι μας μαθητές μας έχουν ετοιμάσει τις πιο εντυπωσιακές χορογραφίες για να μας ταξιδέψουν στον όμορφο κόσμο του χορού!!! Καλοκαίρι σημαίνει διασκέδαση και το θέαμα δεν θα μπορούσε να λείπει από την καλοκαιρινή μας απόδραση!!!!


Όλοι σβήνουμε μια μια τις μέρες από το ημερολόγιο και περιμένουμε με ανυπομονησία την μεγάλη μας ημέρα όπου θα ταξιδέψουμε παρέα σε έναν άκρως χορευτικό και διασκεδαστικό προορισμό!!!! 

Εσείς δηλώσατε την συμμετοχή σας;;;;
Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής σας και κλείστε άμεσα θέση για εσάς και τους φίλους σας!!!! 

Η Καλοκαιρινή μας Εκδρομή έρχεται και...
θα μας μείνει αξέχαστη!!!!!!


Δείτε επίσης:

Η Καλοκαιρινή μας Εκδρομή...
έρχεται!!! Κάντε κι εσείς τα Πρώτα
σας βήματα και διασκεδάστε με την
όμορφη παρέα μας
στην καλοκαιρινή μας εξόρμηση!!!

Ξεναγηθείτε κι εσείς στον υπέροχο 
κόσμο του χορού  και της μουσικής!
Μάθετε πως ο χορός βοηθάει στο να
φαινόμαστε πιο κομψοί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου