Google+

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

29 Απριλίου... Παγκόσμια Ημέρα Χορού και οι σχολές μας γιορτάζουν!!!!!!!!


Η πιο όμορφη και διασκεδαστική μέρα του χρόνου έφτασε...
29 Απριλίου και η Παγκόσμια Ημέρα Χορού είναι δική μας για να τη γιορτάσουμε!!! Πώς;;; Φυσικά, χορεύοντας και διασκεδάζοντας μέχρι τελικής πτώσης με την πιο όμορφη τέχνη!!!

Καθιερώθηκε για πρώτη φορά το 1982 από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού και γιορτάζεται στις 29 Απριλίου κάθε νέους έτους!!!!

Έτσι κι εμείς, στις σχολές χορού Apollon, την γιορτάζουμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο... Διοργανώνοντας μια μεγάλη γιορτή!!! Η χορευτική μας οικογένεια ανοίγει την αγκαλιά της και υποδέχεται όλους τους λάτρεις του χορού, μικρούς και μεγάλους, φίλους και μαθητές, με ένα τρίωρο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ από τις 18:00 έως τις 21:00!!!!

Φυσικά, από αυτή τη μεγάλη ημέρα, δεν θα μπορούσε να λείπει το μεγάλο εορταστικό χορευτικό Πάρτυ στις 21:00 στη σχολή του Ιλίου!!! Μετά από την πραγματοποίηση των μαθημάτων μας, η διασκέδαση μας αγγίζει το ζενίθ της με τους πιο διασκεδαστικούς και αγαπημένους ρυθμούς!!!

Ένα μαγικό χορευτικό ταξίδι ξεκινά προς τιμήν της πιο μεγάλης γιορτής!!!!
Με την απαλότητα των Ευρωπαϊκών Χορών μεταφερόμαστε σε μια άλλη εποχή! Οι γρήγοροι Λάτιν χοροί δίνουν το παρών και φτάνουν τη διασκέδαση μας στα ύψη... και το χορευτικό μας ταξίδι μας πάει στην Κούβα όπου οι πιο ξένοιαστοι, γρήγοροι ρυθμοί της Κούβας συνοδεύουν τον χορό χαρίζοντας μας αξέχαστες στιγμές!!! Φύγαμε για Αργεντινή και με τον ρυθμό του πιο ερωτικού χορού, το Αργεντίνικο Tango, βιώνουμε τον αισθησιασμό και τη μαγεία μέσα στα στενά σοκάκια του Μπουένος Άιρες!!! Το ελληνικό στοιχείο δίνει το παρόν και... οι χοροί της παρέας, οι αγαπημένοι μας Παραδοσιακοί και Λαϊκοί Χοροί δίνουν την δική τους σημασία στον όρο "διασκέδαση" φτάνοντας την στο αποκορύφωμα της!!!




Η πιο μεγάλη γιορτή του χρόνου έφτασε!!!!
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί την πιο όμορφη μέρα του χρόνου!!!


Γιατί όπως έχει πει και ο Κ. Καβάφης...
"Όταν χορεύεις, γράφεις στη γη αυτό που θέλει να πει η ψυχή σου"!!!


Δείτε επίσης:

Ενημερωθήκατε για τις
Επίσημες Χορευτικές Εκδηλώσεις
των σχολών μας;
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη
που μας προσφέρει η ενασχόληση
με τον χορό!
Μάθετε περισσότερα για τους χορούς
που μπορείτε να διδαχθείτε στις σχολές μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου