Google+

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Οι μικροί μας φίλοι είναι έτοιμοι να μας καταπλήξουν στο... Baby Fun - Play - Dance Party!


Για άλλη μια φορά, οι μικροί μας φίλοι ετοιμάζονται να μας καταπλήξουν! Και αυτή τη φορά... σε ένα πάρτι που κάθε φορά μας παρασύρει με την ένταση και την ενέργεια που μας μεταδίδουν οι λιλιπούτειοι χορευτές μας!!!!

Χορός σημαίνει, έκφραση, δημιουργία και κυρίως... απελευθέρωση συναισθημάτων και αυτό το Σάββατο είμαστε έτοιμοι να γίνουμε και πάλι παιδιά και να φτάσουμε τη διασκέδαση μας στα ύψη στον ρυθμό που μας δίνουν οι μικροί μας φίλοι....


Το Baby Fun - Play - Dance Party!!!!
Με τις καταπληκτικές χορογραφίες στους αγαπημένους μας ρυθμούς βιώνουμε τη ζωντάνια και την ενέργεια που μας προσφέρει το πιο αγαπημένο χόμπι!!!! Φυσικά, οι αγαπημένοι μας χοροί δίνουν το παρών κι εμείς, με τη σειρά μας, δίνουνε πνοή στο Σαββατιάτικο απόγευμα μας κάνοντας το παρκέ της σχολής του Ιλίου να πάρει φωτιά από τις φιγούρες μας!!!!

Μέσα από τα Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτι των σχολών μας η χορευτική εξάσκηση γίνεται πιο εύκολη από ποτέ!!! Με την συντροφιά των αγαπημένων μας φίλων και προσώπων χορεύουμε και εξασκούμαστε σε όσα έχουμε μάθει μέσα από τα χορευτικά μας μαθήματα και φυσικά... διασκεδάζουμε μέχρι τελικής πτώσης βιώνοντας τη μαγεία της πιο όμορφης τέχνης!!!!

Το άκρως διασκεδαστικό και... γεμάτο ενέργεια και ζωντάνια παιδικό Πάρτι έρχεται και... μαζί με τους λιλιπούτειους χορευτές μας φτάνουμε την αδρεναλίνη μας στα ύψη με τις εντυπωσιακές μας φιγούρες!!!!

Ραντεβού στις 18:00, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, στη σχολή του Ιλίου με το πιο εκρηκτικό παιδικό πάρτι που έγινε ποτέ!!!

Σάββατο σημαίνει ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!!!!


Δείτε επίσης:

Απολαύστε τα video από τις
επίσημες εκδηλώσεις των σχολών μας!
Μάθετε κι εσείς γιατί...
όλοι οι διάσημοι κάνουν χορό!
Μάθετε περισσότερα για τους χορούς μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου