Google+

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2016-2017 πλησιάζει... Έφτασε η στιγμή να μάθουμε τα πλούσια Δώρα των σχολών μας που περιμένουν τους Μεγάλους Νικητές του Χορευτικού μας Διαγωνισμού!!!



Ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού πλησιάζει…
Λίγες μέρες απομένουν για το Θεαματικό Φινάλε του Χορευτικού μας Διαγωνισμού και η αγωνία μας μεγαλώνει καθώς περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε ένα μοναδικό θέαμα και μια άκρως λαμπερή βραδιά!!!

Τα χορευτικά μας ζευγάρια είναι πλέον έτοιμα να εντυπωσιάσουν κριτές και θεατές και να κερδίσουν τα βλέμματα όλων των παρευρισκόμενων με τις μοναδικές τους χορογραφίες!

07 Απριλίου 2017 και... μια αξέχαστη βραδιά μας περιμένει!!!
Με τους πιο διασκεδαστικούς και εντυπωσιακούς ρυθμούς είμαστε έτοιμοι να βιώσουμε τη μαγεία της πιο όμορφης τέχνης και του πιο αγαπημένου χόμπι και κυρίως, ενός Διαγωνισμού Χορού! Η ρομαντική και αισθησιακή Rumba δίνει το παρών και με μια εκρηκτική Samba η διασκέδαση μας φτάνει στο αποκορύφωμα της! Φυσικά, οι χορευτικές ομάδες των σχολών μας είναι έτοιμες να μας παρασύρουν με τον ρυθμό και την καταπληκτική τους εμφάνιση στην Διαγωνιστική Κατηγορία – Ομαδική Χορογραφία – Show Latin Mix!

Τι εκπλήξεις μας περιμένουν άραγε;

Ποια θα είναι τα ζευγάρια που θα κατακτήσουν την πρώτη θέση και θα χαρίσουν τους πόντους της Νίκης στη σχολή που εκπροσωπούν;;;

Ποια θα είναι η ομάδα που με την εντυπωσιακή της παρουσία θα ανέβει στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου και…

Ποια θα είναι η σχολή που θα σηκώσει το κύπελλο του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2016-2017;;;

Ο τρίτος γύρος και… Ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού έρχεται και… είναι καθοριστικός!!!
Έπειτα από την μεγάλη επιτυχία των δυο προηγούμενων μερών του χορευτικού μας Διαγωνισμού - o λόγος για το πρώτο μέρος του Οκτωβρίου και το δεύτερο μέρος, το Fun Carnival Dancing – έφτασε η στιγμή να σφραγιστεί η επιτυχία για την Νικήτρια Σχολή!!! Οι σχολές είναι όλες πολύ κοντά στη βαθμολογία και όλα μπορούν να ανατραπούν μέχρι και την τελευταία στιγμή!!! Κάθε προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μετράει!!! Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό, ανεβείτε στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου και κάνετε υπερήφανους εσάς αλλά και τους αγαπημένους σας δασκάλους, οδηγώντας την σχολή σας στην Νίκη!!!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πιο ανατρεπτικής Επίσημης Εκδήλωσης των σχολών μας, οι σχολές μας προσφέρουν, ως ένδειξη επιβράβευσης για την ανοδική πορεία των μαθητών τους, πλούσια χορευτικά Δώρα!!! Ας τα μάθουμε…


Τα Δώρα των Μεγάλων Νικητών!!!

Διαγωνιστικές Κατηγορίες: One Dance
Οι Νικητές της 3ης θέσης κερδίζουν την συμμετοχή τους σε μια Ομαδική Χορογραφία για την καλοκαιρινή Εκδήλωση των σχολών μας, Tropical Night 2017!

Οι Νικητές της 2ης θέσης κερδίζουν την συμμετοχή τους σε μια Ομαδική Χορογραφία στον Πολίτικο Χασάπικο για την καλοκαιρινή Εκδήλωση των σχολών μας, Tropical Night 2017!

Οι Νικητές της 1ης θέσης κερδίζουν την συμμετοχή τους στην Επίσημη Καλοκαιρινή Εκδήλωση των σχολών μας, Tropical Night 2017, με μια Ιδιωτική Χορογραφία με το αγαπημένο τους πρόσωπο!

Διαγωνιστική Κατηγορία: Ομαδική Χορογραφία
Οι Χορευτικές Ομάδες που θα κατακτήσουν την 3η και την 2η θέση κερδίζουν την συμμετοχή τους σε μια Ομαδική Χορογραφία Fun - Play - Dance για την Καλοκαιρινή Εκδρομή που διοργανώνουν οι σχολές μας!

Η χορευτική ομάδα που θα ανέβει στην 1η θέση του βάθρου κερδίζει την συμμετοχή της στην Καλοκαιρινή Εκδρομή των σχολών μας με μια Ιδιωτική Χορογραφία!

Η αυλαία του Χορευτικού μας Διαγωνισμού κλείνει με τον Θεαματικό Φινάλε και… μας επιφυλάσσει πολλές, πολλές εκπλήξεις!!!

Επικοινωνήστε άμεσα με τη γραμματεία της σχολής σας και δηλώστε άμεσα συμμετοχή στον Μεγάλο Τελικό του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού!!! Οδηγείστε τη σχολή σας στην Νίκη και κερδίστε πλούσια Χορευτικά Δώρα!!!

Ένα μοναδικό θέαμα μας περιμένει!
Μην το χάσετε!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε κι εσείς για την επαφή,
και τον δεσμό επικοινωνίας που
αναπτύσσει ένα χορευτικό ζευγάρι
κατά τη διάρκεια μιας χορογραφίας!
Γνωρίστε κι εσείς την εμπειρία
της συμμετοχής σε ένανΔιαγωνισμό Χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου