Google+

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού 2016-2017 - One Dance - Bachata!


Με μια άκρως αισθησιακή και ερωτική Bachata, τα χορευτικά μας ζευγάρια μας παρέσυραν με τον ρυθμό τους και μας χάρισαν ένα μοναδικό χορευτικό ταξίδι στην εξωτική Κούβα, στο πρώτο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2016-2017!!!

Έφτασε η στιγμή να παρακολουθήσουμε μια ακόμη φορά την καταπληκτική ερμηνεία των χορευτών μας ενώ περιμένουμε με ανυπομονησία τον Μεγάλο Τελικό του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2016-2017!!! 
Μέχρι τότε...
Ας απολαύσουμε μια ακόμη φορά τους χορευτές μας στην Διαγωνιστική Κατηγορία... 
One Dance - Bachata!!!

Όλες οι χορευτικές ερμηνείες ήταν υπέροχες και τα ζευγάρια μας μάς χάρισαν ένα μοναδικό θέαμα με τις καταπληκτικές τους χορογραφίες σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς Κουβανέζικους Χορούς!!!

Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Η ερωτική Bachata...
Με τόπο καταγωγής από την Δομινικανή Δημοκρατία, έκανε την εμφάνιση της κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα.  Σαν είδος μουσικής χαρακτηρίζεται από μελωδίες ακουστικής κιθάρας και οι μουσικές της συνθέσεις εξελίσσονται σταδιακά ενώ προσθέτονται περισσότερα μουσικά όργανα που έχουν επιρροή από τον εθνικό χορού, αλλά και είδος μουσικής του Άγιου Δομήνικου, το Merengue! Χορεύεται από ζευγάρια, και ο δυναμισμός που εκπέμπει προέρχεται από τις απαλές κινήσεις και τις απότομες αλλαγές! Σήμερα, είναι αρκετά δημοφιλής σαν χορός αλλά και σαν μουσικό είδος και συχνά συναντάται να χορεύεται φανατικά σε πολλά Latin κέντρα διασκέδασης!!!

Ο Μεγάλος Τελικός έρχεται...
Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει και το 3ο, και πιο θεαματικό, μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού έρχεται υποσχόμενο πως θα μας χαρίσει ένα μοναδικό θέαμα!!! Οι προετοιμασίες μας έχουν ήδη ξεκινήσει και τα χορευτικά μας ζευγάρια προπονούνται καθημερινά για να ανέβουν στην πρώτη θέση του βάθρου και να χαρίσουν τους πόντους της Νίκης στη σχολή που εκπροσωπούν!! Η εκρηκτική Samba και η ερωτική Rumba δίνουν το παρών στις One Dance διαγωνιστικές κατηγορίες του χορευτικού μας Διαγωνισμού και... με μια μοναδική Show Latin Mix εμφάνιση, οι χορευτικές ομάδες των σχολών μας ετοιμάζονται να καταπλήξουν κριτές και θεατές!!!! Φυσικά, οι αγαπημένοι μας δάσκαλοι θα είναι εκεί και υπόσχονται να μας παρασύρουν με την μοναδική τους εμφάνιση στους ρυθμούς του παιχνιδιάρικου Jive!!!


Ποια θα είναι τα ζευγάρια που θα κατακτήσουν άραγε τις πρώτες θέσεις
με την μοναδική τους εμφάνιση;;;
Ποια θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει τα βλέματα και τις εντυπώσεις  ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου και...
Ποια σχολή θα αναδειχθεί θα αναδειχθεί Νικήτρια και θα σηκώσει το κύπελο του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2016-2017;;;

Οι απαντήσεις μας θα λάβουν απάντηση την Παρασκευή, 07.04.17,
στο Θεαματικό Φινάλε του Χορευτικού μας Διαγωνισμού!!!

Μην λείψει κανείς!!!

Δείτε επίσης:


Μάθετε χρήσιμες συμβουλές που θα 
ανεβάσουν στα ύψη τις χορευτικές 
σας αποδόσεις!
Μάθετε περισσότερα για το 
Savoir Vivre του Χορού!
Η μαγεία κατά τη διάρκεια
της χορογραφίας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου