Google+

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Το Σάββατο έφτασε και φέρνει μαζί του την πιο «χουχουλιάρικη» χορευτική βραδιά… Το Pyjama Baby Party ΕΦΤΑΣΕ!!!


Είμαστε έτοιμοι να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο και… κυρίως… να γίνουμε πάλι παιδιά, σαν τους λιλιπούτειους χορευτές μας!!!

Φορώντας τις αγαπημένες μας πιτζάμες, απολαμβάνοντας το αγαπημένο μας Popcorn, τις αγαπημένες μας λιχουδιές και τους αγαπημένους μας παιχνιδιάρικους ρυθμούς κάνουμε το Σαββατιάτικο απόγευμα μας πιο διασκεδαστικό από ποτέ!!!

Το Pyjama Baby Party είναι εδώ και η διασκέδαση μας ξεκινά!!!

Στις 18:00, η σχολή της Πετρούπολης ανοίγει τις πόρτες και μας περιμένει με μια βραδιά γεμάτη όμορφες εκπλήξεις και χορό μέχρι τελικής πτώσης!!!

Ποιος δεν θέλει να φοράει τις αγαπημένες του πιτζάμες και να χορεύει σαν το σπίτι του μαζί με τους φίλους του και τα αγαπημένα του πρόσωπα;;;

Η πιο διασκεδαστική, χουχουλιάρικη παιδική βραδιά έρχεται και είμαστε έτοιμοι να περάσουμε τις πιο όμορφες, αξέχαστες, χορευτικές στιγμές μέσα από τις εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις των σχολών μας!!!

Σάββατο σημαίνει… Χορός, διασκέδαση και… Πάρτιιιιιιιιιιιιιιι!!!
Ο καλύτερος τρόπος για να κάνουμε το απόγευμα του Σαββάτου μας ακόμα πιο διασκεδαστικό έφτασε!!! Μαζί με τους λιλιπούτειους χορευτές μας γινόμαστε κι εμείς πάλι παιδιά χορεύοντας και διασκεδάζοντας με τους αγαπημένους μας ρυθμούς με μια μοναδική βραδιά που θα κάνει το Σάββατο μας αξέχαστο!!!

Ραντεβού στις 18:00 στη σχολή της Πετρούπολης με το αστείρευτο κέφι μας και την πιο ανεβασμένη διάθεση μας στο πιο διασκεδαστικό πάρτι που έγινε ποτέ και…
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΣΑΣ!!!


Δείτε επίσης:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από
τα πάρτυ και τις εκδηλώσεις μας!
Αναπτύξτε κι εσείς τα προσόντα σας
μέσω του χορού!
Μάθετε πως μπορείτε να τονώσετε
την αυτοπεποίθηση σας μέσω του
αγαπημένου σας χόμπι... Του Χορού!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου