Google+

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Έφτασε η χορευτική βραδιά-αφιέρωμα… 60’s – 70’s – 80’s Party!!!

Τα Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτι των σχολών χορού Apollon συνεχίζονται δυναμικά! Συνέχεια της διασκέδασης μας αποτελεί η βραδιά όπου μερικές δεκαετίες πριν οι αγαπημένοι μας χοροί έκαναν το ξεκίνημα τους και άφησαν εποχή με τους ξεσηκωτικούς ρυθμούς τους!!!

60’s – 70’s – 80’s Party!!!

Στους ρυθμούς του Rock ‘n’ roll!!!
Ανήκοντας στην κατηγορία των Latin χορών, και με τον ξεσηκωτικό και παιχνιδιάρικο ρυθμό του, το Rock ‘n’ roll έγινε γνωστό για τις έντονες φιγούρες του και τα εντυπωσιακά πετάγματα στον αέρα που έκανε ο καβαλιέρος στην ντάμα του!

Ποιος δεν ξέρει τον βασιλιά του Rock όπου οι επιτυχίες του είναι γνωστές μέχρι και σήμερα και… που ακόμα και μερικές δεκαετίες μετά, διασκεδάζουμε στο άκουσμά τους;;; Ο λόγος φυσικά για τον Elvis Prisley όπου με την καταπληκτική φωνή, το κέφι, την ζωντάνια του και το ιδιαίτερο στυλ του άφησε ιστορία και έκανε ευρέως γνωστό τον χορό των parties!

Έτοιμοι για… Disco;;;
Περιέχοντας στοιχεία από την funk, soul, pop και την αγαπημένη μας Salsa, η Disco είναι ο χορός που απογειώνει την διάθεση μας και μας παρασύρει κάθε φορά με τον έντονο, γρήγορο ρυθμό της και τα εντυπωσιακά φωνητικά ακούσματα! Την εμφάνιση της έκανε για πρώτη φορά στα τέλη του ’70 και λέγεται πως έγινε γνωστή ως «αντίδραση» στο κύμα της Rock ‘n’ roll.




Η δεκαετία των ‘80s…
Η γέννηση της Dance μουσικής και της New Wave. Με το αστέρι της Disco να σιγοσβήνει μέσα από το πέρασμα του χρόνου, παρεμφερή είδη της όπως η Post-Disco, η Italo-Disco, η Euro-Disco και η Dance-Pop αρχίζουν να αναδύονται και η διασκέδαση του κοινού περνάει σε ένα άλλο επίπεδο…

Ο συνδυασμός τους εκρηκτικός και άκρως χορευτικός!!!

Έτσι κι εμείς, στις σχολές χορού Apollon αναβιώνουμε τις πιο όμορφες εποχές της ιστορίας και δίνουμε μια άλλη νότα στη διασκέδαση μας μέσα από Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτι των σχολών μας!



Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου,
η σχολή χορού Apollon στην Μεταμόρφωση,
μας περιμένει όλους στις 21.00!!!


Χορός σημαίνει...
Μάθετε πως ο χορός
μας κάνει εξυπνότερους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου