Google+

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Trophy Ball 2017 – Τα Δώρα της Μεγάλης μας Δεξίωσης Χορού!!!


Η μεγάλη στιγμή που όλοι περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία είναι πλέον πολύ κοντά και λίγες μέρες μόνο μας χωρίζουν από την μεγάλη μας βραδιά!!!

Το Trophy Ball 2017 έφτασε και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε μια άκρως θεαματική βραδιά, γεμάτη χορό και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης!!!

Μαθητές και δάσκαλοι είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να μας εντυπωσιάσουν με τις καταπληκτικές τους χορογραφίες ταξιδεύοντας μας κάθε φορά στον μαγικό κόσμο του χορού!!!

Τα Μεγάλα Δώρα των σχολών μας!!!
  • Ο 1ος υπερτυχερός της επίσημης βραδιάς μας κερδίζει 1 Ιδιωτική Χορογραφία στον χορό της επιλογής του!!!
  • Ο 2ος νικητής κερδίζει 15 Ομαδικά Μαθήματα στους Κουβανέζικους χορούς!!!
  • Ο 3ος τυχερός της μεγάλης μας βραδιάς κερδίζει 10 Ομαδικά Μαθήματα στους Λαϊκούς χορούς!!!

    Χορογραφία… Η εξέλιξη μέσα από το θέαμα!!!
    Οι προετοιμασίες μας έχουν ήδη ξεκινήσει για την πιο λαμπρή δεξίωση των σχολών μας και όλοι, μαθητές και δάσκαλοι, έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό για να επιτύχουν την χορευτική τους εξέλιξη!!!

    Μέσα από την αγαπημένη του χορογραφία, ο κάθε ένας εμβαθύνει στον χορό της επιλογής του, αυξάνοντας την τεχνική του κατάρτιση και κυρίως… απολαμβάνοντας όλο και πιο πολύ τον χορό της επιλογής του!!! Εξέλιξη, πρόοδος και ολοκλήρωση ενός χορευτικού επιπέδου σημαίνει…


    Απονομή Βραβείων!!!
    Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να βραβευτεί κανείς για την χορευτική του καταξίωση και αγάπη για την πιο όμορφη τέχνη από το να παρουσιάσει την χορογραφία της επιλογής του και να λάβει τον έπαινο και το επίσημο αγαλματίδιο που κατέκτησε μέσα από την δική του προσπάθεια!!! Η απόδειξη της επιτυχίας επιβεβαιώνεται μέσα από τις Απονομές Βραβείων!!!

    Trophy Ball σημαίνει… αίγλη, λάμψη και θέαμα!!!
    Τα τρία συστατικά που αντικατοπτρίζουν απόλυτα την πιο όμορφη τέχνη και το πιο διασκεδαστικό χόμπι!!! Και όλα αυτά… συνυπάρχουν στην πιο λαμπερή Επίσημη Εκδήλωση των σχολών μας!!! Αποτελώντας την πρώτη επίσημη δεξίωση κάθε χορευτικού έτους, άπαντες μαθητές, δάσκαλοι και φυσικά καλεσμένοι διασκεδάζουν με την μεγαλοπρέπεια και την αριστοκρατικότητα που τους αρμόζει. Σημείο κλειδί της βραδιάς;;; Η κοπή της Χριστουγεννιάτικης Πίτας γιορτάζοντας όλοι μαζί τον ερχομό του νέου έτους!!! Φυσικά από μια τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Μεγάλα Δώρα των σχολών μας για τους μεγάλους τυχερούς!!!

    Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ…
    Η κοπή της Χριστουγεννιάτικης Πίτας επιφυλάσσει ένα μοναδικό δώρο για τον μεγάλο Νικητή... Μια Διαγωνιστική Χορογραφία για την καλοκαιρινή Δεξίωση των σχολών μας, Tropical Night 2017 και τον θεαματικό ημιεπαγγελματικό Διαγωνισμό Χορού!!!


    Ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε τον νέο χορευτικό μας χρόνο... ΕΦΤΑΣΕ!!!

    Στις 14 Ιανουαρίου, το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του χορού ξεκινά και η πιο λαμπερή Δεξίωση της χρονιάς μας περιμένει γεμάτη εκπλήξεις!!!

    Επικοινωνήστε άμεσα με την γραμματεία της σχολής σας και δηλώστε κι εσείς την συμμετοχή στην πιο θεαματική βραδιά της χρονιάς!!!

    Καλή μας διασκέδαση!!!


    Δείτε επίσης:

    Το Trophy Ball 2017 έφτασε...
    Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
    στο αγαπημένο σας χόμπι και

    διασκεδάστε στην λαμπερή Δεξίωση
    των σχολών μας!!!
    Ξεναγηθείτε κι εσείς στον υπέροχο 
    κόσμο του χορού  και της μουσικής!
    Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές μας
    από τις Επίσημες Εκδηλώσεις των σχολών μας!


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου