Google+

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Οι Αποκριάτικοι Στολισμοί μας ξεκινούν με πάρτι, χορό και… Το Fun Carnival Dancing 2017 έρχεται!!!


Με την πιο ανεβασμένη διάθεσή μας κάνουμε μαζί την αρχή του 2ου μέρους του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού και της πιο χρωματιστής και κεφάτης περιόδου του χρόνου!!!

Φεβρουάριος σημαίνειΑπόκριες και...
Fun Carnival Dancing!!!

Η εκκίνηση του διαγωνισμού, των αποκριάτικων θεματικών πάρτι και φυσικά της διασκέδασης μας γίνεται την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου!!!

Σκοπός μας;;; Να αναδείξουμε την αγαπημένη μας σχολή στην 1η θέση της πιο όμορφα στολισμένης σχολής!!! Φοράμε τα πολύχρωμα πούπουλα και τις πιο φανταχτερές μάσκες μας και ντύνουμε την αγαπημένη μας σχολή στα αποκριάτικα της!!! Οι αποκριάτικοι ρυθμοί φτάνουν την βραδιά μας στα ύψη και είμαστε έτοιμοι, μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα να κάνουμε το πάτωμα να πάρει φωτιά από τις φιγούρες μας!!!!

Η πιο διασκεδαστική περίοδος του χρόνου… ΞΕΚΙΝΑ!!!
Ποια θα είναι άραγε η σχολή που… με τον αποκριάτικο στολισμό της, θα κερδίσει της περισσότερες ψήφους της προτίμησης σας και θα αναδειχθεί πρώτη στα αποκριάτικα exit poll;;; Το μεγάλο δημοψήφισμα ξεκινά!!! Κριτές;;; Φυσικά εσείς!!!!

Απόκριες χωρίς δώρα, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! 
Κατά την περίοδο του Fun Carnival Dancing όλοι οι μαθητές κερδίζουν πόντους διεκδικώντας τα μεγάλα χορευτικά έπαθλα των σχολών μας!!! Συγκεντρώστε από την πρώτη κιόλας μέρα τους πρώτους σας πόντους και μπείτε στην λίστα των Μεγάλων Νικητών του καρναβαλιού!!!
Απόκριες χωρίς χορό και διασκέδαση δεν γίνεται και… την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, είμαστε έτοιμοι να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας στην πιο διασκεδαστική εκδήλωση χορού!!!


Το Fun Carnival Dancing έφτασε!!!

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι…
Να μην το χάσετε!!!

Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής και δηλώστε άμεσα συμμετοχή στην πιο διασκεδαστική γιορτή των σχολών μας!!!

Η διασκέδαση ξεκινά...
Ραντεβού στις 21:00 στη σχολή της φοίτησης σας!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για την σημασία
της αναπνοής ενώ χορεύουμε!
Χορός και Ρυθμός!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου