Google+

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Χρόνια Πολλά με τις Ομορφότερες Ευχές μας για μια Δημιουργική Χρονιά!!!

Μια χρονιά γεμάτη δημιουργία, φαντασία, παιχνίδι, χορό και κυρίως… αστείρευτες στιγμές γέλιου και διασκέδασης, έφτασε στο τέλος της!!! Είμαστε πλέον έτοιμοι να υποδεχθούμε τον νέο χρόνο, γεμάτοι χαμόγελα, ανεβασμένη διάθεση και πολλές εκπλήξεις που θα κάνουν τον νέο χρόνο να μείνει ανεξίτηλος στην καρδιά και το μυαλό μας!!!

Flashback… Τι απολαύσαμε το 2016;;;

Μέσα από τα μαθήματα και τις Επίσημες Χορευτικές Εκδηλώσεις των σχολών μας, μοιραστήκαμε μαζί τις πιο όμορφες στιγμές!!!
  • Τα Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτι της χρονιάς μας κράτησαν συντροφιά γεμίζοντας με όμορφες αναμνήσεις εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα και κυρίως… μας χάρισαν ατελείωτες στιγμές διασκέδασης με τους δημοφιλέστερους χορούς του κόσμου!!!
  • Σημείο κλειδί όμως αποτέλεσαν και οι Επίσημες Δεξιώσεις, που μας έκαναν να βιώσουμε την κομψότητα, την αίγλη, την χάρη και την λάμψη που μας χαρίζει η πιο όμορφη διασκεδαστική τέχνη… ο Χορός!!!
  • Με το Απολλώνιο Πρωτάθλημα να κρατάει τα ηνία και να δίνει την επίσημη έναρξη στις εκδηλώσεις μας, απολαύσαμε ένα μοναδικό υπερθέαμα βιώνοντας από κοντά την εμπειρία ενός Διαγωνισμού Χορού!!! Οι μαθητές και οι δάσκαλοι των σχολών μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να εκπροσωπήσουν επάξια την σχολή που εκπροσωπούν κάνοντας την βραδιά μας αξέχαστη!!!
  • Δεν περιοριστήκαμε όμως μέσα στην Αττική!!! Την Κυριακή φύγαμε για το πετράδι του Μαινάλου!!! Η γραφική Βυτίνα μας περίμενε με ανοιχτές αγκάλες για να απολαύσουμε τα αξιοθέατα της και να μεταφέρουμε την τέχνη του χορού, στην καρδιά της Πελοποννήσου!!!
Τα Χριστούγεννα έφτασαν!!!
Οι αγαπημένοι μας ρυθμοί, η εορταστική διάθεσή μας και… οι Χριστουγεννιάτικοι Στολισμοί των σχολών μας, μας έκαναν να βιώσουμε την μαγεία των Χριστουγέννων με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!!! Μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, χορέψαμε, διασκεδάσαμε και μοιραστήκαμε μαζί τις πιο όμορφες στιγμές υπό το φως των κεριών και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου!!!

Γενάρης σημαίνει κοπή Πίτας και… Trophy Ball 2016!!!
Μετά το διάλειμμα των Χριστουγέννων και με την έλευση του νέου χρόνου, τη σκυτάλη ανέλαβε επάξια η πρώτη Δεξίωση της χρονιάς και το… Trophy Ball 2016 όπου μαθητές και δάσκαλοι μας εντυπωσίασαν με τις καταπληκτικές χορογραφίες τους!!! Από μια τέτοια βραδιά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά και οι Απονομές Βραβείων των σχολών μας όπου οι αγαπημένοι μας μαθητές βραβεύονται για την κατάκτηση του χορευτικού τους επιπέδου!!! Μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις!!!

Και έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε!!! Το Καρναβάλι και το… Fun Carnival Dancing!!!
Η πιο διασκεδαστική γιορτή των σχολών μας!!! Τον Φλεβάρη αφήσαμε τα βιβλία μας και ξεφαντώσαμε με την καρδιά μας στους πιο ξεσηκωτικούς ρυθμούς της πιο αγαπημένης περιόδου!!! Στο 2ο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού και το… Fun Carnival Dancing!!! Αφού ντύσαμε τις σχολές μας στα αποκριάτικά τους έφτασε η στιγμή να περάσουμε στα πιο διασκεδαστικά θεματικά πάρτι!!!

Ποιος δεν θυμάται την Βραδιά Τρόμου όπου η σχολή του Ιλίου γέμισε με τις πιο τρομακτικές εμφανίσεις;;; Ποιος δεν απόλαυσε την Βραδιά Τσίρκου όπου απολαύσαμε τους καλύτερους ταχυδακτυλουργούς που μας παρέσυραν με τα εντυπωσιακά μαγικά τους;;; Και ΝΑΙ… Καρναβάλι χωρίς… Παρατράγουδα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Κι εμείς τα φέραμε στις σχολές και στο… Αποκριάτικο Karaoke Party!!! Η Τσικνοπέμπτη έφτασε και το «Στέκι του Απόλλωνα» μας περίμενε γεμάτο απολαυστικά εδέσματα!!! Οι ψησταριές άναψαν και τα κάρβουνα πυρωμένα έτοιμα να προετοιμάσουν τους πιο λαχταριστούς μεζέδες για να τιμήσουμε μαζί το έθιμο της Τσικνοπέμπτης!!! Η αυλαία της καρναβαλίστικης διάθεσης μας πέφτει με την πιο φαντασμαγορική βραδιά… Champion’s Night!!! Τα αποτελέσματα βγήκαν και οι Νικητές ανακοινώθηκαν!!!

Ο Απρίλιος έφτασε και μαζί του έρχεται ο… Μεγάλος Τελικός Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού!!!
Στην τελευταία και πιο εκρηκτική βραδιά του Χορευτικού μας Διαγωνισμού δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στο βάθρο των νικητών και να χαρίσουμε στη σχολή μας την Νίκη!!! Τα αποτελέσματα βγήκαν και οι Νικητές είναι… Θα το μάθουμε στην καλοκαιρινή μας εκδήλωση, Tropical Night 2016!!!

Τον Ιούνιο… Φύγαμε για Ξυλόκαστρο!!! 
Μύρισε καλοκαιράκι κι εμείς αποφασίσαμε να το γιορτάσουμε εκτός των Αθηνών!!! Με το θαλασσινό αεράκι να μας δροσίζει και τα αγαπημένα μας πρόσωπα για να μοιραστούμε τις καλοκαιρινές στιγμές μας, χορεύουμε μέχρι τελικής πτώσης στην Καλοκαιρινή μας Εκδρομή!!!

Έφτασε ο Ιούλιος και μαζί του η καλοκαιρινή, και πιο επιβλητική, εκδήλωση των σχολών μας… Υποδεχόμαστε το Tropical Night 2016!!!

Η αυλαία της χορευτικής μας χρονιάς 2015-2016 πέφτει με τον πιο θεαματικό τρόπο… Με την καλοκαιρινή Δεξίωση των σχολών μας όπου διαδέχεται τον Ημιεπαγγελματικό Διαγωνισμού Χορού!!! Μαθητές και δάσκαλοι διαγωνίζονται για την πρώτη θέση και την κατάκτηση των μεγάλων χορευτικών επάθλων!!! Η βραδιά μας όμως δεν τελειώνει εδώ… έφτασε η στιγμή να μάθουμε τα αποτελέσματα της Νικήτριας σχολής του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2015-2016!!! Ποια ήταν η σχολή που κέρδισε άραγε τους περισσότερους πόντους και κατέκτησε την πρώτη θέση στο βάθρο του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού;;; Η σχολή της Μεταμόρφωσης σήκωσε το κύπελλο και είμαστε όλοι περήφανοι για την μεγάλη αυτή στιγμή!!! Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Το καλοκαιράκι φτάνει και φεύγουμε για διακοπές… Σύντομα όμως επιστρέφουμε και αφού φορτίσαμε τις μπαταρίες μας είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε μαζί την νέα χορευτική μας σεζόν!!! Οι εκπλήξεις που μας ετοίμαζε πολλές!!!

Τα Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά μας Πάρτι ξεκινούν και μαζί τους γίνεται και η δυναμική έναρξη του Χορευτικού μας Διαγωνισμού… Το πρώτο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού ολοκληρώθηκε με τους ρυθμούς της Disco, του Cha Cha, της Bachata και του εκρηκτικού Tango, να έχουν την τιμητική τους και ξαφνικά ήρθε και το μεγάλο γεγονός!!! Η πιο μεγάλη έκπληξη!!! Η χορευτική οικογένεια των σχολών μας άνοιξε τις αγκάλες της και υποδέχθηκε με θέρμη το νέο της μέλος… Τη σχολή χορού Apollon Dance Studio στο Περιστέρι!!!!!!

Τα Χριστούγεννα ήρθαν ξανά!!!
Και μαζί με το νέο μέλος των σχολών μας, την σχολή χορού Apollon στο Περιστέρι, είμαστε πλέον έτοιμοι να βιώσουμε για μια ακόμη φορά το πνεύμα της πιο όμορφης γιορτής, με τον μοναδικό μας ξεχωριστό τρόπο! Χορεύοντας και διασκεδάζοντας στους ρυθμούς των Χριστουγέννων!!!
Μια καινούρια Χρονιά έρχεται…
Και είμαστε έτοιμοι να την υποδεχθούμε γεμάτοι με ζωντάνια, το χαμόγελο χαραγμένο στα χείλη και κυρίως… αστείρευτο κέφι και διάθεση για χορό!!! Το 2016 πέρασε και μας άφησε με τις ομορφότερες αναμνήσεις! Καλωσορίζουμε το 2017 και περιμένουμε με αγωνία να απολαύσουμε και να βιώσουμε από κοντά τις μοναδικές εκπλήξεις που μας περιμένουν στον καινούριο χρόνο!!!

Η οικογένεια των σχολών χορού Apollon, σας εύχεται ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Χαρούμενος ο νέος χρόνος με υγεία, αγάπη, χαμόγελα και φυσικά… Πολύ Χορό!!!


Δείτε επίσης:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από
τα πάρτυ και τις εκδηλώσεις μας!
Αναπτύξτε κι εσείς τα προσόντα σας
μέσω του χορού!
Μάθετε πως μπορείτε να τονώσετε
την αυτοπεποίθηση σας μέσω του
αγαπημένου σας χόμπι... Του Χορού!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου