Google+

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Trophy Ball 2016 – Show!!! Μία χορογραφία έκπληξη!!!

Show: Χορεύουν για εμάς η Ερωφίλη με την δασκάλα της Αρετή…. μια άλλη οπτική πλευρά του Tango με πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση τόσο σε επίπεδο χορευτικό όσο και σε επίπεδο έκφρασης!!! Μία εμφάνιση που δεν θα ξεχάσει κανείς!!!!

Ας τις απολαύσουμε!!!

Μία χορογραφία γεμάτη δυναμισμό και πάθος!!!

Θερμά συγχαρητήρια!!!

Η έκφραση μέσα από την χορογραφία!!!
Ένα από τα πιο βασικά στοιχεία μιας χορογραφίας είναι η έκφραση, με την οποία ντύνει κανείς τις κινήσεις και τις φιγούρες του! Όπως μας έδειξαν και η Ερωφίλη με την Αρετή πριν μας χορέψουν! Όλοι μας αντιληφθήκαμε πως πρόκειται για μια άψογα εκτελεσμένη σκηνή που θύμιζε και την τολμηρή γυναίκα αλλά και την ευάλωτη, την δυναμική αλλά και την ευαίσθητη, την ερωτική αλλά και την σκληρή!

Η έκφραση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα οφέλη που αποκομίζει κανείς μέσω του χορού, ένα από τα σπουδαιότερα προσόντα του ανθρώπου να μπορεί κανείς να πει τόσα πολλά χωρίς καν να μιλήσει!

Roxanne - Ένα αγαπημένο μουσικοχορευτικό κομμάτι!!!
Μια διαφορετική εκδοχή στο πιο διάσημο Tango των τελευταίων χρόνων, αυτό της Roxanne ένα ταγκό το οποίο όσες φορές και να το ακούσεις δεν σε κουράζει ποτέ. Και όσες φορές και να το χορέψεις πάντα θα βρίσκεις κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο, για να τονίσεις χορογραφικά.


Το συγκεκριμένο τραγούδι γράφτηκε τον Απρίλιο του 1978 από τον γνωστό τραγουδιστή Sting, τότε μπασίστα του συγκροτήματος των POLICE. O τίτλος του τραγουδιού ήταν από το θεατρικό έργο του Σιρανό ντε Μπερζεράκ. Η δε πλοκή του ήταν εμπνευσμένη από γυναίκες που είχε δει να κυκλοφορούν στο Παρίσι, όπου δραστηριοποιούνταν και το συγκρότημα. Έχει συγκαταλεχθεί στα 100 καλύτερα ροκ τραγούδια το 2008 καθώς επίσης και στη συλλογή των Rolling Stones με τα 500 μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών.

Επίσης ακούστηκε και στην ταινία «Moulin Rouge»,το 2001, με πρωταγωνιστές τους Nicole Kidman & Ewan McGregor, απ’ όπου γνώρισε και πάλι την επιτυχία!

Σε κάθε εκδήλωση των σχολών μας έχουμε την τιμή να παρουσιάζουμε και μια άλλη πτυχή του τραγουδιού χορογραφικά, και κάθε φορά εκπλησσόμαστε ευχάριστα από την εκάστοτε απόδοση του τραγουδιού!

Άραγε τι να έχουν ετοιμάσει, δάσκαλοι και μαθητές, για την φετινή, πολυαναμενόμενη βραδιά χορευτικών επιδείξεων & απονομής βραβείων Trophy Ball 2017;;;

Η απάντηση έρχεται τον Ιανουάριο!!! Όπου θα είμαστε όλοι εκεί έτοιμοι να απολαύσουμε τη στιγμή και να χειροκροτήσουμε αλλά και να χειροκροτηθούμε!!!

Όλοι οι μαθητές και οι δάσκαλοι, των σχολών χορού Apollon, βρίσκονται επί ποδός για την μεγάλη στιγμή! Μάλιστα, έχει διαρρεύσει πως και η φετινή εκδήλωση των σχολών μας θα απογειώσει το κοινό με τις ευφάνταστες αποδόσεις των συμμετεχόντων… Ανυπομονούμε να έρθει η στιγμή εκείνη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο μεταξύ να δώσουμε τα Θερμά  Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και να τους ευχηθούμε εκ των προτέρων!!!

Καλή επιτυχία &
Καλή χορευτική πρόοδο!!!


Δείτε επίσης:

Χορός σημαίνει...
Μάθετε πως ο χορός
μας κάνει εξυπνότερους!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη και
τα συναισθήματα που αποκομίζουμε
μέσω του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου