Google+

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτι, 4 σε 1, ΕΦΤΑΣΕ!!!

Η Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου πλησιάζει και η σχολή του Ιλίου είναι έτοιμη να μας υποδεχθεί για το πιο φαντασμαγορικό πάρτι της χρονιάς!!!

Christmas, Sangria, Trophy Ball 2017 Demonstration, Guest party!!!

Χριστουγεννιάτικο πάρτι!!!
Μαθητές και φίλοι των σχολών Apollon Dance Studio, γιορτάζουν όλοι μαζί την λήξη μίας ακόμη επιτυχημένης χορευτικής χρονιάς, ανταλλάζοντας δώρα και φυσικά, χορεύοντας και τραγουδώντας γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!!!

Λίγο κρασί, καλή παρέα και αστείρευτη διασκέδαση!!!
Το εορταστικό Πνεύμα των Χριστουγέννων μας συνοδεύει, καθώς την ίδια βραδιά μαθητές και δάσκαλοι χορεύουν στους αγαπημένους και ολόθερμους χριστουγεννιάτικους ρυθμούς!!! Και φυσικά, η καλύτερη συνοδεία, είναι η φρουτένια ισπανική Sagria!!!



Οι εκπλήξεις συνεχίζονται!!!

Μοναδικές χορογραφίες έκπληξη!!!
Οι αγαπημένοι μας μαθητές έχουν προετοιμαστεί να μας ταξιδέψουν σε 2 χορευτικούς κόσμους!!!

Ο ένας είναι ο κόσμος του Fun Play Dance!!! Οι ομάδες των μαθητών από τις σχολές χορού Apollon θα βγουν μπροστά στον καθρέφτη και θα μας μεταφέρουν το κέφι τους και την ζωντάνια τους, προκαλώντας μας να τους ακολουθήσουμε στις πιο διασκεδαστικές χορογραφίες!!!




Ο δεύτερος, δεν είναι άλλος από αυτόν που θα μας οδηγήσει στην πιο εντυπωσιακή βραδιά του έτους, το Trophy Ball 2017!!! Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να απολαύσουμε μέρος από τις χορογραφίες παρουσίασης που ανυπομονούμε να απολαύσουμε την μεγάλη, επίσημη βραδιά του Ιανουαρίου!!!




    Βραδιά Προσκεκλημένων!!! Guest Party!!!
    Έφτασε η ώρα να μοιραστούμε την μαγεία του χορού, αλλά και το μοναδικό εορταστικό πνεύμα των σχολών Apollon Dance Studio, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!!!

    Η Βραδιά Προσκεκλημένων αποτελεί σταθμό για τα Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά  Πάρτι! Πέρα από τα δώρα που θα μοιράσει ο Άγιος Βασίλης στο τέλος της βραδιάς, διεκδικούμε και επιπλέον δώρα!!!



    Με ποιον τρόπο;;;

    Φυσικά, με τους αγαπημένους μας φίλους και συγγενείς!!! Ένας, Δύο, ή Τρεις και πάνω προσκεκλημένοι θα μας συνοδεύσουν στην μεγάλη γιορτή;;;; Εμείς, επιθυμούμε να μπούμε στην V.I.P λίστα με 3 και πάνω προσκεκλημένους, και να κερδίσουμε το μεγαλύτερο χορευτικό δώρο που δίνουν οι σχολές χορού Apollon!!!

    Εσάς ποιος θα σας συνοδεύσει;;;
    Ανυπομονούμε για το πιο θεαματικό φινάλε του 2016!!! Δίνουμε ραντεβού την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στην σχολή χορού Apollon στο Ίλιον, στις 21.00!!!

    Και Καλή μας Διασκέδαση!!!


    Δείτε επίσης:

    Μάθετε περισσότερα για τα
    Μαθήματα Χορού στις σχολές μας!
    Ξεναγηθείτε κι εσείς στον υπέροχο 
    κόσμο του χορού  και της μουσικής!
    Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές μας
    από τις Επίσημες Εκδηλώσεις των σχολών μας!


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου