Google+

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

11 Δεκεμβρίου – Η Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού συναντά τον χορό και τις Επίσημες Εκδηλώσεις των σχολών μας, με την πιο όμορφη γιορτή του κόσμου… Έρχεται η Χριστουγεννιάτικη Baby Βραδιά Προσκεκλημένων!!!

Η 11η Δεκεμβρίου, με πρωτοβουλία του Ο.Η.Ε. και της UNICEF, ορίστηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του παιδιού! Τα παιδιά όλου του κόσμου έχουν δικαιώματα και πρέπει να ζουν σε μια κοινωνία που τα προστατεύει και φροντίζει να μεγαλώνουν σε ένα ευχάριστο και υγιές περιβάλλον!

Οι σχολές χορού Apollon γιορτάζουν...

...αυτήν την ημέρα και τιμούν τους μικρούς τους φίλους με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο!!! Μέσα από την πιο όμορφη τέχνη και τις Επίσημες Χορευτικές Εκδηλώσεις!!! Με τις ζεστές οικογενειακές ημέρες των Χριστουγέννων να πλησιάζουν και με την παιδική Βραδιά Προσκεκλημένων, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να χορέψουν, να παίξουν και να διασκεδάσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα κερδίζοντας πολλά πολλά πλούσια Χορευτικά Δώρα!!!

Οι Βραδιές Προσκεκλημένων…

...έχουν ως κύριο μέλημα τους τη μετάδοση της χαράς που μας προσφέρει η τέχνη του χορού! Η πιο απλή τους μορφή γίνεται μέσα από τα Εβδομαδιαία Θεματικά Πάρτι που διοργανώνουν οι σχολές μας όπου δάσκαλοι και μαθητές διασκεδάζουν και παρασύρουν όλους τους φίλους και λάτρεις του χορού στους πιο ξέφρενους ρυθμούς!

Όλοι κερδίζουν!!!

Μοναδικά χορευτικά Δώρα περιμένουν τους μαθητές και τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε μια Χριστουγεννιάτικη βραδιά όπου… ακόμα και η V.I.P. λίστα είναι ντυμένη στα γιορτινά της!!! Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ!!! Με την είσοδο στην Χρυσή Λίστα της βραδιάς μας περιμένουν καινούριες εκπλήξεις και… Περισσότερα Ξεχωριστά Δώρα!!!

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και η διασκέδαση μας…
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ!!!

Υπό το φως των κεριών, με τα όμορφα λαμπάκια να λάμπουν πιο ζωντανά και φωτεινά από ποτέ και… το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο με τα πιο όμορφα στολίδια μας, η διασκέδαση μας παίρνει το πιο γιορτινό της ύφος και είμαστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε με τους δημοφιλέστερους χορούς του κόσμου, στον μαγικό, Χριστουγεννιάτικο κόσμο του χορού!!!

Ο χορός δεν κάνει διακρίσεις!!! Είναι για όλους και όλοι, μικροί και μεγάλοι, έχουν Δικαίωμα στη Διασκέδαση!!!


Η χορευτική μας συνάντηση ορίστηκε!!!

Η σχολή χορού Apollon του Ιλίου,
μας περιμένει όλους το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 18.00 και...

Καλή μας Διασκέδαση!!!



Δείτε επίσης:

Η σημασία του χορού για τα παιδιά μας!
Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στην τέχνη του χορού με τον πιο
διασκεδαστικό τρόπο!!!
Ξεναγηθείτε κι εσείς στον υπέροχο κόσμο του χορού  και της μουσικής!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου