Google+

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικος στολισμός Apollon Dance Studio Πετρούπολης!!! Πάρτι, χορός και διασκέδαση κάθε μέρα!!!

Η Δευτέρα 28 Νοεμβρίου πλησιάζει και είμαστε έτοιμοι να περάσουμε μια ακόμη όμορφη, ζεστή βραδιά!!! Στην καρδιά της πλατείας Πεταλούδας, στην πιο ζεστή γωνιά της Πετρούπολης, το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα έρχεται και μας παρασύρει με τις χαρμόσυνες μελωδίες του!!!

Η οικοδέσποινα της Πετρούπολης μας υποδέχεται στην αγαπημένη μας σχολή για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τις χαρούμενες αυτές ημέρες!!! Πώς;;; Χορεύοντας, διασκεδάζοντας και… ντύνοντας την αγαπημένη μας σχολή στα γιορτινά της!!!

Με το πιο όμορφο χαμόγελο μας και την χριστουγεννιάτικη διάθεση μας, παίρνουμε το πιο όμορφο στολίδι μας ντύνουμε μαζί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τα όμορφα, ζωηρά και φωτεινά λαμπάκια που φωτίζουν τις καρδιές και μας γεμίζουν με τα πιο όμορφα συναισθήματα… Αυτά των Χριστουγεννιάτικων Εορταστικών Ημερών!!!

Χορευτική εξέλιξη με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!!!
Τα Εβδομαδιαία Θεματικά Πάρτι των σχολών μας έχουν πάρει πλέον την πιο εορταστική τους μορφή!!! Οι Χριστουγεννιάτικοι Στολισμοί των σχολών μας αποτελούν την πιο όμορφη γιορτή χαρίζοντας μας τις πιο όμορφες αναμνήσεις τις ζεστές, οικογενειακές αυτές ημέρες!!! Φυσικά, η χορευτική μας εξάσκηση γίνεται πιο ευχάριστη από ποτέ!!!

Santa Claus is coming to town και με ένα Χριστουγεννιάτικο Rock ‘n’ roll είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την εκκίνηση στην πιο όμορφη βραδιά!!!

Οι καμπάνες των Χριστουγέννων ηχούν γιορτινά στην περιοχή της Πετρούπολης και μας καλούν να γιορτάσουμε μαζί το ζεστό κλίμα των γιορτινών αυτών ημερών!!!

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και… την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στις 21:00, σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί την πιο όμορφη γιορτή του κόσμου!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου