Google+

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Trophy Ball 2016 - Paso Doble!!! Ένας χορός γεμάτος πάθος και δυναμισμό!!!

Paso Doble, ο χορός της διεκδίκησης και του πάθους!!!
Aυτός είναι ο χορός που θα απολαύσουμε από τους αγαπημένους μας δασκάλους, Γεωργία και Τρύφωνα!!!
Η χορογραφία, τους βασισμένη στην «αιώνια μάχη των δύο φύλων», μας περιέγραψε με απόλυτη ακρίβεια την διαδικασία διεκδίκησης της γυναίκας από τον άνδρα από την αρχή μέχρι και το τέλος!

Μια άκρως εντυπωσιακή χορογραφία, με πάρα πολλά τεχνικά στοιχεία άρτια εκτελεσμένα, αποτέλεσμα σκληρής εξάσκησης!

Οι δυο τους, μας έκαναν να παραληρούμε, στο υπερθέαμα αυτό που μας παρουσίασαν και μας έκαναν να θέλουμε κι εμείς να μπούμε στο πεδίο της μάχης όπου διαδραματίζονταν όλα αυτά τα γεγονότα.

Paso Doble: Ο πιο δυναμικός χορός με την πιο χαρακτηριστική μουσική που στο άκουσμα και μόνο καθηλώνεσαι να ακούσεις τη συνέχεια!!! Το Paso Doble από την εποχή των ταυρομαχιών από όπου, έγινε γνωστό και τις επικές ταινίες του Ζορό αλλά και των διάσημων Πειρατών της Καραϊβικής, αποτελεί ίσως τον μεγαλύτερο χορευτικό στόχο όλων μας.

Η δυναμική και επιβλητική μουσική που τον περιβάλλει, σε συνοδεία ακόμη πιο έντονων κινήσεων του σώματος, πυροδοτούν ολοένα και περισσότερο την επιθυμία μας να θέλουμε να παρουσιάσουμε στο μέλλον μια αντίστοιχου βεληνεκούς χορογραφία!!!

Τι μου προσφέρει η συμμετοχή σε μία χορογραφία;;;
"Το να παρουσιάσεις μια χορογραφία σκοπό δεν έχει μόνο να χορέψεις ένα χορό, αλλά να εξελιχθείς σε αυτόν και να προχωρήσεις σε ένα επίπεδο πιο πάνω κάθε φορά, είτε αφορά τον συγκεκριμένο χορό είτε κάποιον άλλο. Η χορευτική εξέλιξη που σου προσφέρει σε συνδυασμό με την απόλυτη αίσθηση κι εναρμόνιση των κινήσεων είναι μαγική!!!"

Πότε έρχεται η επόμενη χορευτική δεξίωση;;;

Στις σχολές χορού Apollon, είμαστε ήδη σε μια περίοδο προετοιμασίας για την φετινή μας εκδήλωση Trophy Ball 2017!!! Τον Ιανουάριο, αναμένεται να απολαύσουμε κι άλλες εντυπωσιακές χορογραφίες τόσο επαγγελματικές όσο και μαθητικές, γεγονός που ενισχύει την πεποίθηση μας να ξεπερνάμε κάθε φορά και πιο πολύ τον εαυτό μας και να προσφέρουμε αντίστοιχα αποτελέσματα, και χορογραφικά και χορευτικά!

Όλοι οι μαθητές μας και οι δάσκαλοι τους είναι σε πυρετώδης προετοιμασίες για το μεγάλο γεγονός! Οι πρόβες έχουν μπει σε τελική τροχιά, ένα μικρό μέρος από αυτές θα έχουμε την χαρά να παρακολουθήσουμε, σε πολύ λίγο, σε ένα θεματικό πάρτι έκπληξη!!! Ένας θεσμός πλέον για τις σχολές Apollon Dance Studio, όπου δάσκαλοι και μαθητές επιδίδονται σε χορευτικές φιγούρες με τις οποίες μας καταμαρτυρούν στιγμιότυπα από την πολυαναμενόμενη βραδιά! Κάτι σαν τρέιλερ προσεχούς ταινίας!!!

Άραγε τι θα έχουν ετοιμάσει αυτή τη φορά, για όλους εμάς; Η απάντηση μάλλον δεν θα αργήσει πολύ δεδομένου ότι διανύουμε ήδη τον Νοέμβρη μήνα, μας χωρίζουν μόνο δύο μήνες από την επίσημη βραδιά………

……το TROPHY BALL 2017, έρχεται κι εμείς ανυπομονούμε μέρα με τη μέρα , ώρα με την ώρα και περισσότερο!!! Θα είμαστε όλοι εκεί για να εμψυχώσουμε και να εμψυχωθούμε από το χειροκρότημα όλων!!!

Καλή επιτυχία και Συγχαρητήρια σε όλους εκ των προτέρων!!!!!!



Δείτε επίσης:

Μάθετε για τα οφέλη που προσφέρει
μια χορογραφία στον αγαπημένο σας χορό!
Μάθατε για τους Χορούς που
διδάσκουν οι σχολές μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου