Google+

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Τα Χριστούγεννα ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

Οι πιο όμορφες μέρες του χρόνου, που μας γεμίζουν με τα όμορφα χρώματα και φωτεινά λαμπάκια τους, επιτέλους έφτασαν!!! ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Ο στολισμός του δέντρου με τις κόκκινες λαμπερές μπάλες του, η φάτνη, τα πανέμορφα και πολύχρωμα λαμπάκια, ο Άγιος Βασίλης με πλούσια δώρα του, το πολύ χαρούμενο και γιορτινό πνεύμα, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτών των ημερών!!!

Και στις σχολές χορού Apollon ξέρουμε να τα γιορτάζουμε με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο!!! Ανυπομονούμε να πάρουμε στο χέρι το δώρο μας και να το στολίσουμε στο δέντρο της αγαπημένης μας σχολής!!! Πότε;;;

Τα Χριστουγεννιάτικα Parties στολισμών των σχολών χορού Apollon Dance Studio!!!

Apollon Dance Studio Μεταμόρφωση!
Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, η οικοδέσποινα της Μεταμόρφωσης μας υποδέχεται, στις 21:00 με το πιο θερμό της χαμόγελο και μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί τις θερμές αυτές ημέρες, κάνοντας την αρχή στον Χριστουγεννιάτικο εορτασμό των σχολών χορού Apollon!!! Παίρνουμε το πιο όμορφο στολίδι μας και τις πιο γλυκιές ευχές μας και με πολύ αγάπη, τις κρεμάμε στο δέντρο των ευχών!!!

Apollon Dance Studio Άγιοι Ανάργυροι!
Την σκυτάλη των Χριστουγεννιάτικων στολισμών μας αναλαμβάνουν οι μικροί μας φίλοι, που με το μοναδικό τους χαμόγελο κάνουν τις ζεστές αυτές ημέρες αξέχαστες και μοναδικές!!! Το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, η σχολή των Αγίων Αναργύρων μας περιμένει στις 18:00, με τις αγαπημένες μας χριστουγεννιάτικες μουσικές μελωδίες που συνοδεύουν την βραδιά μας και... είμαστε έτοιμοι να γίνουμε και πάλι παιδιά μαζί με τους λιλιπούτειους χορευτές μας!!!

Apollon Dance Studio Πετρούπολη!
Το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα περνάει από τη σχολή της Πετρούπολης που με τα φωτεινά της λαμπάκια και το όμορφο μεγάλο της έλατο μας περιμένει να το στολίσουμε, βάζοντας του τις καλύτερες ευχές μας!!!! Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στις 21.00, είμαστε έτοιμοι να στολίσουμε την αγαπημένη μας σχολή με το πιο περίτεχνο στολίδι μας και την αστείρευτη αγάπη μας!!!

Apollon Dance Studio Περιστέρι!
Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, βιώνουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων στο νέο μέλος των σχολών μας! Η οικοδέσποινα της σχολής χορού Apollon του Περιστερίου μας υποδέχεται με πολλές Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις που θα μας κάνουν να βιώσουμε το εορταστικό αυτό πνεύμα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!!! Μην λείψει κανείς!!! Ραντεβού στις 21.00!!!

Apollon Dance Studio Ίλιον!
Τα Χριστούγεννα συνεχίζονται και οι διασκεδαστικές εορταστικές ετοιμασίες μας μεταφέρονται στη σχολή του Ιλίου!!! Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στις 21:00 παίρνουμε το πιο περίτεχνο στολίδι μας και... με την εορταστική διάθεση μας και τις πιο ζεστές ευχές μας στολίζουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας και την αγαπημένη μας σχολή!!!

Apollon Dance Studio Νέα Φιλαδέλφεια!
Ποιος θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος τρόπος να ολοκληρωθεί ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός, από ένα Party γεμάτο χαρά και χορευτικό παιχνίδι!!! Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, η σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας, περιμένει μικρούς και μεγάλους, στις 18.00, να στολίσουμε το δέντρο της και να την ντύσουμε με όμορφα συναισθήματα, χορεύοντας!!!

Τα Χριστούγεννα έρχονται στις σχολές μας
κι εμείς τα βιώνουμε με τον δικό μας ξεχωριστό, διασκεδαστικό τρόπο!!!

Οι Χριστουγεννιάτικοι Στολισμοί μας ΞΕΚΙΝΟΥΝ!!!

Δείτε επίσης:
Ενημερωθείτε κι εσείς για τα
Μαθήματα Χορού στις σχολές μας!
Χορός και φυσική άσκηση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου