Google+

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Πάρτι Χριστουγεννιάτικου Στολισμού σχολής χορού Apollon Μεταμόρφωσης!!!


Τα Χριστούγεννα έφτασαν και μαζί τους έρχεται η στιγμή που όλοι περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία… Οι Χριστουγεννιάτικοι Στολισμοί μας ΞΕΚΙΝΟΥΝ και η σχολή της Μεταμόρφωσης δίνει την εκκίνηση των πιο διασκεδαστικών, εορταστικών event!!!

Η Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, πλησιάζει και η οικοδέσποινα της Μεταμόρφωσης μας περιμένει, στις 21.00, για να βιώσουμε όλοι μαζί το εορταστικό, οικογενειακό Χριστουγεννιάτικο πνεύμα!!!

Με το περίτεχνο στολίδι μας και τις πιο όμορφες ευχές μας στολίζουμε την αγαπημένη μας σχολή και… με την συνοδεία των αγαπημένων μας Χριστουγεννιάτικων ρυθμών, περνάμε μαζί τα πιο ζεστά Χριστούγεννα!!!

Τα πολύχρωμα λαμπάκια, η όμορφη φάτνη και το καταπράσινο Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας περιμένουν για να μας ταξιδέψουν στην Καισαρεία χαρίζοντας μας τις πιο όμορφες αξέχαστες στιγμές!!!


Χριστούγεννα, σημαίνει γιορτή, χορός και διασκέδαση!!!
Χριστούγεννα σημαίνουν διασκέδαση και στις σχολές μας τα γιορτάζουμε με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!!! Χορεύοντας και… ντύνοντας την αγαπημένη μας σχολή στα κόκκινα μέσα από μια ατμοσφαιρική βραδιά που θα μας μείνει για πάντα χαραγμένη στις καρδιές μας!!!Χορευτική εξάσκηση, μέσα από την πιο ψυχαγωγική δραστηριότητα!!!

Τα Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά μας πάρτι πλέον παίρνουν την πιο εορταστική τους μορφή!!! Οι αγαπημένοι μας χορευτικοί ρυθμοί, σε συνδυασμό με την ανεβασμένη εορταστική διάθεση μας φτάνουν τη διασκέδαση μας στα ύψη μέσα σε μια βραδιά που θα μείνει ανεξίτηλη στο χρόνο!!!

Τα Χριστούγεννα έρχονται στις σχολές μας και τα γιορτάζουμε με τον δικό μας ξεχωριστό μοναδικό τρόπο... Χορεύοντας, διασκεδάζοντας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και στολίζοντας την αγαπημένη μας σχολή!!!

Το ραντεβού μας;;; Φυσικά στις 21:00 στη σχολή της Μεταμόρφωσης!!!
Μην λείψει κανείς!!!

Οι Χριστουγεννιάτικοι Στολισμοί μας ξεκίνησαν και σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε μαζί την πιο όμορφη, διασκεδαστική γιορτή!!!


Δείτε επίσης:

Απολαύστε περισσότερα στιγμιότυπα
από τον Χριστουγεννιάτικο Στολισμό της
σχολής χορού Apollon Μεταμόρφωσης!
Τα Χριστούγεννα έφτασαν!
Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στην πιο όμορφη τέχνη καιδιασκεδάστε
με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στους
δημοφιλέστερους χορούς του κόσμου!!!
Μάθετε περισσότερα για τα
Χριστουγεννιάτικα Χορευτικά Πάρτι
των σχολών μας!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου