Google+

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Ποια είναι τα πλούσια χορευτικά δώρα που διεκδικούν οι Μεγάλοι Νικητές του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού;;;


Μέσα από την αγάπη μαθητών και φίλων, οι σχολές χορού Apollon, δημιούργησαν τον υπέροχο, ετήσιο Διαγωνισμό χορού, που δεν είναι άλλος από το Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού!!! Φυσικά, οι συμμετέχοντες, αλλά και οι παρευρισκόμενοι διεκδικούν πλούσια χορευτικά δώρα!!
 
Δώρα νικητών στις κατηγορίες
One Dance Bachata και One Dance Cha Cha!
  • Τα ζευγάρια της 1ης θέσης, κερδίζουν από
    1 Ιδιωτική χορογραφία, που θα απολαύσουμε στην Επίσημη Δεξίωση των σχολών Apollon Dance Studio, Trophy Ball 2017!!! Η θεαματική βραδιά, που αναμένεται πιο λαμπερή από ποτέ και ανυπομονούμε να συμμετέχουμε και οι ίδιοι!!!
  • Τα ζευγάρια στην 2η θέση, κερδίζουν την συμμετοχή τους σε μία φαντασμαγορική Ομαδική χορογραφία με τον αγαπημένο Ελληνικό Λαϊκό χορό, Συρτάκι, που αγαπήσαμε από την ταινία “Ζορμπάς”!!! Μία χορογραφία που πρόκειται να μας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο και να μας διδάξει τον πιό δημοφιλή Λαϊκό χορό της χώρας μας!!!
  • Τα ζευγάρια στην 3η θέση, κερδίζουν την συμμετοχή τους σε μία Ομαδική χορογραφία, που θα αναβιώσει μέρος από την παράδοση της Σμύρνης!!! Οι νικητές, θα γνωρίσουν τον Χασάπικο χορό και το τελικό αποτέλεσμα, είναι κάτι που μας κάνει να αδημονούμε!!!
Δώρα νικητών στην κατηγορία
Ομαδικών Χορογραφιών Disco!
  • Η σχολή χορού Apollon που θα κατακτήσει την 1η θέση, θα μοιράσει στους συμμετέχοντές της, από 1 Ιδιωτική χορογραφία, που θα χορέψουν σε ζευγάρια, σε μία ξεχωριστή βραδιά!!! Η βραδιά, δεν είναι άλλη από το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Event, που είναι αφιερωμένο στους αγαπημένους μας φίλους, το Christmas Guest Party!!!
  • Οι συμμετέχοντες από τις σχολές Apollon Dance Studio, που θα σκαρφαλώσουν στην 2η και στην 3η θέση, θα λάβουν άμεσα το εισητήριό τους, για να μας παρουσιάσουν από μία Ομαδική χορογραφία Fun Play Dance!!! Η Επίσημη Βραδιά Προσκεκλημένων για τα Χριστούγεννα, αναμένεται άκρως θεαματική και όλοι μας θέλουμε ανάμεσα στους τυχερούς που θα διακριθούν και θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία νέα, διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη Ομαδική χορογραφία, για το Christmas Gust Party!!!
Ποια χορευτικά ζευγάρια θα καταφέρουν να κλέψουν την παράσταση
και να κατακτήσουν τις 3 πρώτες θέσεις;;;

Ποια σχολή χορού Apollon θα εντυπωσιάσει κριτές και κοινό,
ανεβαίνοντας στην 1η θέση;;;

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο τέλος της μαγευτικής βραδιάς που μας περιμένει, για αυτό, θα είμαστε όλοι εκεί!!! Έπειτα από την στέψη των μεγάλων νικητών, έρχεται και η στέψη των υπερτυχερών, από το υπέροχο κοινό του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού!!!

Πρόκειται για ένα κοινό, που στηρίζει μαθητές και δάσκαλους, σε κάθε Χορευτική Εκδήλωση των σχολών χορού Apollon και μας αγκαλιάζει με θέρμη!!! Έτσι, οι πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς, συνεχίζονται με πλούσια χορευτικά δώρα, για τους λαμπερούς προσκεκλημένους μας!!!

Δώρα μεγάλων νικητών από το Κοινό!!!
  • Ο 1ος τυχερός, θα κερδίσει 15 Ομαδικά Μαθήματα Χορού στο Αργεντίνικο Tango!!! Ένα ταξίδι στην αναλλοίωτη παράδοση της Αργεντινής, περιμένει έναν μεγάλο τυχερό!!!
  • Ο 2ος τυχερός, θα κερδίσει 10 Ομαδικά Μαθήματα Χορού στο Oriental!!! Ανατολίτικες μελωδίες και κινήσεις που χαρακτηρίζονται από χάρη, θα τον παρασύρουν σε ξεχωριστές χορευτικές εμπειρίες!!!
  • Ο 3ος τυχερός, θα κερδίσει 10 Ομαδικά Μαθήματα Χορού στο Ζεϊμπεκικο!!!
    Ο Ελληνικός Λαϊκός χορός των συναισθημάτων, περιμένει έναν από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς, για να τον γεμίσει χορευκές γνώσεις, μέσα από θεσπέσιους λαϊκούς ρυθμούς!!!
Οι εκπλήξεις συνεχίζονται και η έναρξη του Απολλώνιου Πρωταθλήματος 2016-2017, πλησιάζει και προμηνύεται μαγευτική!!! Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα χορευτικό γεγονός, από το οποίο δεν θέλει να λείπει κανείς!!!
 
Καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους και...

Καλή μας διασκέδαση!!!

Δείτε επίσης:
 
Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα 2016-2017...
ΞΕΚΙΝΑ!!!
Διασκεδάστε με την αγαπημένη σας
μουσική και βίντεο μέσα από την
Apollon WebTV!
Ενημερωθείτε κι εσείς για τα
Μαθήματα Χορού στις σχολές μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου