Google+

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Tropical Night 2016 - Τάνια Κικίδη!!!


Σε μία δεξίωση χορού, γεμάτη υπέροχες μελωδίες και χορευτικές εικόνες, όπως η Tropical Night, δε θα μπορούσε να λείπει και ένα μοναδικό ζωντανό μουσικό show!

Η εκπληκτική φωνή της Τάνιας Κικίδη, αποτελεί το σημείο αναφοράς της βραδιάς!!!

Εκτός από την φανταστική χορευτική της εμφάνιση, μας κρατάει την πιο όμορφη και ζεστή συντροφιά, μέσα από τις όμορφες ερμηνείες της!!! Με την συνοδεία του “Ένοχου μυστικού”, αλλά και άλλων κλασικών επιτυχιών, το πάρτυ ξεκινάει από νωρίς και συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!!!

Αγαπημένα Foxtrot, όπως το “Fever”, ξεσηκωτικά Rock 'n' roll και παιχνιδιάρικα Cha cha, παίρνουν μία ξεχωριστή μορφή μέσα από την ιδιαίτερη φωνητική χροιά της εκπληκτικής ερμηνεύτριας!!!

Καλεσμένοι και συμμετέχοντες, την συνοδεύουν πάντοτε με τον χορό τους και εκείνη, τους ταξιδεύει μέσα από κάθε μουσικό είδος!!!

Ένα πάρτυ με αστείρευτο κέφι και χορό ξεκινάει!!!

Κάθε επίσημη εκδήλωση των σχολών χορού Apollon, κρύβουν μουσικοχορευτικές εκπλήξεις που αφήνουν σε μικρούς και μεγάλους υπέροχες αναμνήσεις! Τα μουσικοχορευτικά διαλείμματα της βραδιάς, δίνουν την ευκαιρία σε όλους να γευτούν τις αισθήσεις του χορού, αλλά και να απολαύσουν μία μοναδική εμπειρία διασκέδασης!

Μαθητές, δάσκαλοι, συγγενείς και φίλοι, μοιράζονται χορευτικές στιγμές και ξεφαντώνουν με ελληνικούς και ξένους ρυθμούς!!! Μία μεγάλη γιορτή που θα σηματοδοτήσει την λήξη μίας ακόμη, άκρως επιτυχημένης χορευτικής σεζόν! Είμαστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε μέσα από την απαλότητα και την μαγεία των Ευρωπαϊκών χορών, να αποδράσουμε σε εξωτικούς προορισμούς, με Latin μελωδίες και να εκτοξεύσουμε την αδρεναλίνη στα ύψη, με Ανατολίτικους ρυθμούς, αλλά και Ελληνικούς Παραδοσιακούς και Λαϊκούς χορούς!!!

Πολλές ακόμη εκπλήξεις περιμένουν τους αγαπημένους μαθητές και το κοινό των σχολών Apollon Dance Studio!

Η μεγάλη βραδιά έφτασε!!! Το Tropical Night 2016 είναι πλέον γεγονός!!! Την Παρασκευή 8 Ιουλίου, δίνουμε το χορευτικό μας ραντεβού, για να περάσουμε μία αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά, γεμάτη χρώματα, εξωτικούς ήχους και ξεχωριστές εικόνες!!!



Δείτε επίσης:

Μάθετε πως ο χορός επηρεάζει
τις κοινωνικές μας σχέσεις!
http://apollondancestudio.blogspot.gr/2015/05/h-shmasia-ths-anapnohs-sto-xoro.html
Μάθετε πως βοηθάει η αναπνοή μας
ενώ χορεύουμε!!!
Μάθετε πως μπορείτε να αυξήσετε
τις χορευτικές αποδόσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου