Google+

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Ιούνιος Σημαίνει... Καλοκαιρινή Εκδρομή!!!


Ο Ιούνιος έφτασε και μαζί του έρχεται και η στιγμή που όλοι περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία!!! 
Η Κυριακή είναι πλέον πολύ κοντά κι εμείς είμαστε έτοιμοι για την Καλοκαιρινή μας απόδραση!!! Στις 5 Ιουνίου...


Φύγαμε για Ξυλόκαστρο!!!

Ο χορός και η διασκέδαση δεν έχουν όρια... Κι εμείς μεταφέρουμε το κέφι και την ζωντάνια μας εκτός των Αθηνών!!! Μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα απολαμβάνουμε την βόλτα μας στο Διαμάντι του Κορινθιακού, πίνουμε το καφεδάκι μας με θέα τη θάλασσα, βγάζουμε αναμνηστικές φωτογραφίες που θα μας θυμίζουν τις αξέχαστες στιγμές μας και κυρίως... Χορεύουμε και διασκεδάζουμε κερδίζοντας μοναδικά δώρα!!!

Εσάς ποιος θα είναι ο συνοδός σας;;;

Σε συνδυασμό με ένα μοναδικό Guest Party, η Καλοκαιρινή μας Εκδρομή υπόσχεται πολλές εκπλήξεις!!! Αφιερωμένη στους φίλους των μαθητών μας, η Βραδιά Προσκεκλημένων έχει σκόπο την διάδοση της χαράς και των όμορφων συναισθημάτων που μας χαρίζει ο χορός!!! Δάσκαλοι και μαθητές, διασκεδάζουν και παρασύρουν τους φίλους των σχολών μας στους αγαπημένους μας ρυθμούς κάνοντας μαζί τα πρώτα τους βήματα! Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα χορευτικά Δώρα που προσφέρουν οι σχολές μας για τον κάθε καλεσμένο αλλά και για τους μαθητές των σχολών μας!!! Μπείτε στην V.I.P. λίστα των σχολών μας με 3 ή και περισσότερους καλεσμένους και απολαύστε τις χορευτικές εκπλήξεις που προσφέρουν οι σχολές μας!!!

Άραγε τι μας επιφυλάσσει η ημέρα της καλοκαιρινής μας εξόρμησης;;;
Οι τελικές πινελιές στις χορευτικές μας προετοιμασίες έχουν ήδη μπει και οι αγαπημένοι μας μαθητές είναι έτοιμοι να μας καταπλήξουν με τις μοναδικές τους χορογραφίες!!! Ένα μοναδικό θέαμα περιμένει να δώσει μια διαφορετική νότα στην καλοκαιρινή μας Εκδρομή και να μας αφήσει με τις καλύτερες αναμνήσεις!!!

Κλείστε άμεσα την θέση σας!!!

Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής σας και κλείστε θέση για εσάς και τους φίλους σας!!! Το μαγικό λεωφορείο των σχολών χορού Apollon μας περιμένει για να μας μεταφέρει σε έναν μοναδικό προορισμό...
Μην λείψει κανείς!!!

Η Κυριακάτικη Καλοκαιρινή Εκδρομή μας... ΕΦΤΑΣΕ!!!

Δείτε επίσης:

Ξέρατε ότι...
Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας για το
αγαπημένο σας χόμπυ απολαμβάνοντας
μοναδικά χορευτικά παιχνίδια!!!
Λίγα λόγια για τον χορό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου