Google+

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Η Ζωή Ενός Χορευτή - Το Όνειρο Γεννιέται!!!

Ο άνθρωπος επιθυμεί να ζήσει και αυτό το εκφράζει μέσα από τις λέξεις, αλλά και την κίνηση. Ο χορός, βάση ερευνών, αποτελεί τον πιο άμεσο και ευχάριστο τρόπο για ψυχική ανάταση! Για τον λόγο αυτό, πολλοί επιλέγουν να κάνουν τον χορό αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους!

“Χορευτής είμαι και εγώ, είστε και εσείς! Όποιος ακολουθεί την πορεία της κίνησης μέσα από τον ρυθμό της μουσικής, ή τον παλμό της καρδιάς του είναι χορευτής! Οι στόχοι που μπορεί να θέσει κάποιος στον χορό, δημιουργούνται μέσα από την πορεία που έχει επιλέξει να ακολουθήσει.

Το πιο βασικό κριτήριο για να θέσουμε στόχους είναι ο λόγος, ή οι λόγοι που μας οδήγησαν να ασχοληθούμε με τον χορό! Μας κάνει να νιώθουμε όμορφα, μας γυμνάζει, μας δίνει δύναμη και καλή σωματική και ψυχική υγεία..

...είναι αυτό που θέλουμε να κάνουμε
τις περισσότερες ώρες της ημέρας!!! 

Και αυτό είναι που χαρακτηρίζει την ζωή ενός χορευτή!!! Η διαρκής αναζήτηση του συναισθήματος στην κίνηση και η καλύτερη δυνατή απόδοσή του στην προσωπική μας έκφραση! Μία συνεχόμενη εξάσκηση, που μας προσφέρει εξέλιξη και, κατά συνέπεια, αισιοδοξία και ευεξία!

Ο στόχος που θέλουμε να φτάσουμε μπορεί να μοιάζει με ένα μονοπάτι, που μέσα έχει σκαλοπάτια. Η χρονική απόσταση δεν έχει σημασία όταν γνωρίζουμε πως τα ανεβαίνουμε καθημερινά! Ίσως να θέλουμε να διασκεδάσουμε και να μην γίνουμε επαγγελαματίες χορευτές, αλλά να βάλουμε ένα ερασιτεχνικό πρόγραμμα χορού στην ρουτίνα μας. Οι αγωνίες μας και τα όνειρά μας συνοδεύονται πάντα από τα πιο δυνατά μέσα, που είναι η θέλησή μας και η αγάπη μας για την τέχνη του χορού! 

Ο πρώτος στόχος μας είναι να γνωρίσουμε καλύτερα τον χορό που μας εκφράζει! Έπειτα, αρχίζουμε να παρατηρούμε τον εαυτό μας μέσα από αυτόν και το μονοπάτι των νέων στόχων αρχίζει να ξεχωρίζει και να χτίζεται μπροστά μας!

"Θέλω να γίνω χορευτής!"

Μία φράση που έχει ακουστεί μέσα μας και μας έχει δώσει την ώθηση να προβληματιστούμε θετικά και να προσπαθήσουμε! Η χορευτική εξάσκηση αποτελεί μεγάλο μέρος στην ζωή ενός χορευτή! Είναι η πηγή, από όπου παίρνει δύναμη, χαρά και έμπνευση!

Μέσα από την εξάσκηση μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε και αναπτύσσουμε το χορευτικό μας ταλέντο! Από εκεί και έπειτα, ψάχνουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν να το ξεδιπλώσουμε και να το μοιραστούμε! Μία νυχτερινή έξοδος κρύβει πάντα την διασκέδαση μέσα από καλή παρέα, ζωηρή μουσική και ελεύθερο χορό!


Μία όμορφη Κοινωνική Εκδήλωση Χορού, γεμάτη αίγλη και λάμψη, κρύβει την απόλυτη εμπειρία της πιο εκφραστικής τέχνης!

Οι Κοινωνικές Χορευτικές Εκδηλώσεις αποτελούν τον πιο χαρακτηριστικό τύπο εξόδου για έναν χορευτή! Διοργανώνονται ολόκληρο τον χρόνο και όλοι μας έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε κόσμο που μοιράζεται τα ίδια όνειρα μαζί μας και τις ίδιες φιλοδοξίες! Μάλιστα, στις σχολές χορού Apollon, η θέση των κοινωνικών εκδηλώσεων, αποτελεί θεσμό για το πρόγραμμα του έτους!

Καλοκαίρι και χειμώνα, Επίσημες Δεξιώσεις Χορού, μας προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες και υπέροχες στιγμές! Ο μήνας που πλησιάζει, φέρνει μαζί του και μία από αυτές, που δεν είναι άλλη, από το Tropical Night 2016! Μία εξωτική βραδιά, όπου πρόκειται να απολαύσουμε θεαματικές χορογραφίες από ερασιτέχνες και επαγγελματίες χορευτές, αλλά να εξασκήσουμε και οι ίδιοι τις χορευτικές μας ικανότητες επί σκηνής, στο πάρτι που ακολουθεί!!!



Η ζωή του χορευτή δεν είναι όνειρο, αλλά πραγματικότητα,
που περιμένει να την ζήσουμε!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε πως ο χορός επηρεάζει
τις κοινωνικές μας σχέσεις!
http://apollondancestudio.blogspot.gr/2015/05/h-shmasia-ths-anapnohs-sto-xoro.html
Μάθετε πως βοηθάει η αναπνοή μας
ενώ χορεύουμε!!!
Μάθετε πως μπορείτε να αυξήσετε
τις χορευτικές αποδόσεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου