Google+

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Το Κυνήγι ΞΕΚΙΝΑ!!!


Δεν τα μάθατε;;;;;;;;;;;;;;
Ψάχνουμε τον χαμένο θησαυρό!!!!!!!!!!!

Το παιχνίδι του Χαμένου Θησαυρού εκτυλίσσεται στην Apollon- ία, όπου ο Απόλλωνας, δείχνει την εύνοιά του σε όλους τους Apollon- ιους. Στο πλευρό του τάσσονται και οι υπόλοιποι Ολύμπιοι και είναι έτοιμοι να χαρίσουν ένα κομμάτι του θησαυρού τους!!!!!!!!

Κάθε Apollon- ιος παίζει για τον εαυτό του. Στόχος είναι, μέσα από γρίφους και έννοιες- κλειδιά που αφορούν όλα όσα παρέχει ο Apollon στους ακόλουθούς του, να βρει τον τελικό θησαυρό!!!!!!

Το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού είναι ένα εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό παιχνίδι!!!!!! Όλες οι απαντήσεις των γρίφων μπορούν να βρεθούν μέσα από την Επίσημη Σελίδα του Apollon-α και φυσικά μπορείτε να ρωτήσετε και τους υπόλοιπους Ολύμπιους!!!!!!!!


Στο παιχνίδι παίζουν όλοι.... Ο Δίας και η Ήρα, ο Ποσειδώνας με την τρίαινά του, ο 
χθόνιος Άδης, ο φτερωτός Ερμής, η σοφή Αθηνά, η αμαζόνα Άρτεμις, ο μέθυσος Διόνυσος, η όμορφη Αφροδίτη και η Δήμητρα της σποράς!!!! 

Την Παρασκευή 27 Μαΐου θα παρευρίσκονται όλοι στην Apollon-ία όπου η πριγκίπισσα Ναυσικά θα μας υποδεχθεί όλους στις 21:00 και θα ανακαλύψουμε και τον Κρυμμένο Θησαυρό και το νικητή που θα τον κατακτήσει!!!!

Για εκείνη την ημέρα και μόνο οι Ολύμπιοι θα πιουν το αμίλητο νερό!!!!!!! Μπορούν να μιλήσουν μόνο με το χορό τους!!!!!!!!! Και ό,τι σας ζητήσουν θα πρέπει να το εκφράσετε κι εσείς χορευτικά!!!!!

Να είστε όλοι στην ώρα σας γιατί η σοφή Αθηνά θα σας διδάξει και οι διδαχές της θα αποδειχθούν άκρως χρήσιμες και καθοριστικές για την πορεία σας στην εξέλιξη του παιχνιδιού!!!!!

Μέχρι την Παρασκευή φροντίστε να
συγκεντρώσετε όσα περισσότερα στοιχεία μπορείτε μέσα από τους γρίφους που θα δημοσιεύει στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Apollon-ας!!!!!! 

Και επειδή σκοπός του είναι να σας βοηθήσει θα έχει ανοιχτή την κεντρική του διαδικτυακή πύλη 24 ώρες το 24 ωρο για να βρίσκετε τις απαντήσεις που αναζητάτε μέσα στα μονοπάτια του. Απλά ακολουθήστε τη σωστή διαδρομή και ανοίξτε τη σωστή πόρτα!!!!!! Και η απάντηση θα είναι μπροστά στα μάτια σας!!!!!!!!

Μόλις βρείτε την απάντηση που αναζητάτε μην χάσετε χρόνο!!!!!!! Βρείτε τον Ολύμπιο με την ανθρώπινη μορφή του και επικοινωνήστε μαζί του ηλεκτρονικά μέσα από το φατσοβιβλίο της σχολής που τον συναντάτε πιο συχνά!!!!!!!! Στείλτε του μήνυμα στην αντίστοιχη σελίδα της σχολής και εκείνος θα σας απαντήσει!!!!!!!



1ος Γρίφος

Το όνομά του έχει δώσει στις σχολές μας
Τη λύρα του κρατεί και μας χορεύει στο ταψί!!!!!!
Δεν ψάχνω όμως το όνομά του!!!!!
Να βρω τι προστατεύει θέλω να μου πεις!!!!!!!
Δύο είναι οι μαγικές λέξεις που θα σου δώσουν το 1ο σου στοιχείο!!!!!!
Την απάντηση για να μου δώσεις πρέπει πρώτα να με βρεις!!!!
Σε χορεύω με κέφι κάθε στιγμή και σου μαθαίνω να χορεύεις με άρτια τεχνική!!!!!
Έχω και μαγικό φακό!!!!! Κανείς δεν μου ξεφεύγει!!!!
Κι επειδή είναι ο 1ος σου γρίφος και είμαι καλός και φιλικός σε βοηθώ!!!!!
Την απάντηση στο αίνιγμα θα βρεις στο site της σχολής!!!!!!!!!!
Και ένα κλικ μετά στο φατσοβιβλίο της Apollon και εμένανε θα δεις!!!!!!!!!
Στείλε μου το μήνυμά σου και το πρώτο σου στοιχείο θα σου δώσω!!!!



 
Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα
για την διαχρονικότητα του χορού!
Χορός!
Το καλύτερο μέσο φυσικής άσκησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου