Google+

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Φύγαμε για Ξυλόκαστρο!!!


Ο Ιούνιος πλησιάζει και μαζί του έρχεται και η στιγμή που όλοι περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία... 
Η Καλοκαιρινή μας Εκδρομή!!! 
Αλλά δεν είναι μόνη της!!! Αυτή τη φορά συνδυάζεται με το αγαπημένο μας Guest Party!!!

Παίρνουμε τους φίλους μας, απολαμβάνουμε την βόλτα μας με θέα τη θάλασσα, χορεύουμε, διασκεδάζουμε και φυσικά... ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ!!!

Την Κυριακή, 05.06.16, φοράμε τα πιο άνετα ρούχα μας και με την ανεβασμένη διάθεση και το κέφι μας... η καλοκαιρινή μας εξόρμηση ΞΕΚΙΝΑ!!! Αφήνουμε πίσω την καθημερινότητα μας, και μεταφέρουμε την ζωντάνια και τον χορό μας εκτός της Αττικής!!! Σκοπός μας;;; Φυσικά η διασκέδαση!!!

Εσάς ποιος θα είναι ο συνοδός σας;;;

Τα Guest Party, ή αλλιώς Βραδιές Προσκεκλημένων, διοργανώνονται από τις σχολές μας με Δωρεάν Μαθήματα Χορού που έχουν σκοπό την διασκέδαση, την μετάδοση της γνώσης και της χαράς που προσφέρει η πιο όμορφη τέχνη, στους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα!!! Δάσκαλοι και μαθητές χορεύουμε και διασκεδάζουμε με τους αγαπημένους μας χορούς παρασύροντας τους φίλους μας στον μαγικό κόσμο του χορού!!!

Μια τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε να συνδυαστεί καλύτερα, από την Καλοκαιρινή μας Εκδρομή!!! Όλοι μαζί γινόμαστε μια παρέα και ετοιμαζόμαστε να γνωρίσουμε νέα μέρη και πανέμορφα τοπία, με την συνοδεία των φίλων μας και των αγαπημένων μας χορών!!!

Επικοινωνήστε άμεσα με την γραμματεία της σχολής σας και κλείστε μια θέση για εσάς και τους φίλους σας στο λεωφορείο της χαράς!!!
Μπείτε στην V.I.P λίστα με 3 ή και περισσότερους καλεσμένους και κερδίστε μοναδικά Χορευτικά Δώρα!!!


Στις 05 Ιουνίου...
ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ!!!



Δείτε επίσης:

Εσείς γνωρίζετε τι μας διδάσκει ο χορός;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου