Google+

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Horror Night - Σχολή Νέας Φιλαδέλφειας!

Η σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας μας πέρασε μέσα από κλασικές και αγαπημένες ταινίες τρόμου!!! Το ανατριχιαστικό Horror Night της 24ης Φεβρουαρίου, ξεκίνησε με την πιο αντιπροσωπευτική χορογραφία του!!! Οι μαθητές της, μας έδειξαν τον τρόπο όπου μπορούμε να πάρουμε πολλά διαμάντια και να φτιάξουμε ένα πιο πολύτιμο!

Είστε έτοιμοι να τρέξουμε στον Δρόμο με τις λεύκες, ενώ μας κυνηγάει ο Freddy Krueger, που έχει καλέσει ενισχύσεις;;; Υποδεχόμαστε την Ιωάννα, την Ελένη και την Αγάπη, μαζί με τον Μιχάλη και τον Στυλιανό, σε ένα Spooky Video clip!!!
Ας τους απολαύσουμε!!!

Η Νέα Φιλαδέλφεια έκανε μία εντυπωσιακή είσοδο στο Horror Night, αλλά και στο Fun Carnival Dancing γενικά!!! Η εκπληκτική χορογραφία της, χάρισε στην σχολή την 1η θέση, αλλά και 300 πόντους ανά συμμετέχοντα!!!

Μέσα από Freestyle κινήσεις, είδαμε τις μορφές των μαθητών να δημιουργούν ρυθμό και συναισθήματα σε όλους τους παρευρισκόμενους!!!

Οι ταινίες που είδαμε να αναβιώνουν στην πίστα, δεν ήταν άλλες από τον εφιάλτη στον δρόμο με τις λεύκες, τα σαγόνια του καρχαρία και τα πουλιά του Χίτσκοκ!

Ταινίες που έμειναν στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου!

Τα πουλιά, έκαναν πρεμιέρα το 1963 στην μεγάλη οθόνη. Είναι ένα θρίλερ, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Δάφνη Ντι Μοριέ. Τα ειδικά εφέ που χρησιμοποιήθηκαν για την ταινία, της χάρισαν την υποψηφιότητα για Όσκαρ την ίδια χρονιά! Μπορεί να μην το κέρδισε, αλλά παρέμεινε στην λίστα με τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών!

Τα σαγόνια του καρχαρία, αποτελούν μία σειρά από θρίλερ, που έκανε την εμφάνισή της το 1975, με πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ και Χρυσές σφαίρες και 2 νίκες! Η μία στο μοντάζ, και η άλλη στην μουσική της ταινίας, που απολαύσαμε και στην χορογραφία της Νέας Φιλαδέλφειας!

Ο Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες, μας οδηγεί στο 1984 και σε μία ταινία τρόμου, που έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα προβολής της!!!



Η χορογραφία των μαθητών ξεκινάει με μία μορφή που ξεπηδάει μέσα στο όνειρό της και βρίσκεται στον Δρόμο με τις λεύκες! Τρομαγμένη, δεν ξέρει που θα την οδηγήσει ο δρόμος και ξαφνικά, δέχεται επίθεση από Τα πουλιά του Χίτσκοκ και βλέπει, με τα ίδια της τα μάτια, Τα σαγόνια του καρχαρία! Προσπαθεί να ξυπνήσει, να χαλαρώσει με ένα ζεστό μπάνιο, αλλά ο τρόμος συνεχίζεται!!!





Το κοινό ένιωσε να βρίσκεται μέσα στο τρενάκι του τρόμου, όπως και οι κριτές, που χάρισαν στην σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας τη νίκη!!!


Θερμά συγχαρητήρια!!!




Από την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου που βιώσαμε τόσες έντονες και εκπληκτικές στιγμές, μέχρι σήμερα, παραμένουμε ασφαλείς, αλλά και σοφότεροι!!! Το 2ο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος μας χάρισε την ευκαιρία να νιώσουμε έναν ευχάριστο και διασκεδαστικό διαγωνισμό χορού!



Το Μεγάλο Φινάλε του, όμως, έρχεται τον Απρίλιο,
με το 3ο και τελευταίο μέρος για το 2015 – 2016, και...

...Αναμένεται Φαντασμαγορικό!!!!


Εσείς, δηλώσατε συμμετοχή;;;


Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για τα
Μαθήματα Χορού στις
σχολές χορού Apollon!
Μάθετε χρήσιμες συμβουλές
για τις Ντάμες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου