Google+

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Horror Night - Σχολή Μεταμόρφωσης!

Η σχολή της Μεταμόρφωσης μας παρουσίασε μία χορογραφία, που κέρδισε τις καρδιές όλων των παρευρισκόμενων!!! Οι μαθητές της, μεταμφιέστηκαν σε φανταστικά πλάσματα, βγαλμένα από τον κόσμο των θρίλερ! Όλοι μαζί, φαίνεται να είχαν στόχο ένα μικρό κοριτσάκι!

Θα καταφέρουν να το τρομάξουν;;;
Δέντρα που ζωντανεύουν, βρυκόλακες και νυχτερίδες, είναι έτοιμοι, όπως και η Βασιλική, η Θεοδοσία, η Δήμητρα, η Σούζαν, η Νικολέτα και η Στεφανία, μαζί με τον Ιωάννη και τον Χρήστο!

Πάμε να τους απολαύσουμε!!!

Η θεατρικότητα και το σενάριο που βασίστηκε η χορογραφία της Μεταμόρφωσης, της έδωσαν την ευκαιρία να κερδίσει την 3η θέση στο διαγωνισμό καλύτερης Mini χορογραφίας στο Horror Night!!! Ο κάθε συμμετέχοντας σύλλεξε από 100 πόντους και βρέθηκε πιο κοντά στην διεκδίκηση των μεγάλων χορευτικών δώρων!

Απολαύσαμε θεατρικές, απαλές κινήσεις, γεμάτες χάρη και όμορφα σχήματα με τα χέρια, συντονισμένες με το τραγούδι που συνόδευε την ομαδική τους χορογραφία!

Το μουσικό κομμάτι, δεν ήταν άλλο, από το Halloween song, που συναντάμε σε μία μεγάλη συλλογή τραγουδιών για παιδιά, που λέγεται The Kiboomers που εδρεύει στον Καναδά. Αποτελεί παραδοσιακό κομμάτι που τα παιδάκια διδάσκονται από μικρή ηλικία, λόγω του Halloween, που λαμβάνει χώρα στις 31 Οκτωβρίου. Η γιορτή είναι αντίστοιχη των Αποκριών και συνοδεύεται από τραγούδια, που θυμίζουν τα κάλαντα.

Το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου, τα παιδιά στην Βόρεια Αμερική μασκαρεύονται και γυρίζουν στις γειτονιές τραγουδώντας. Μαζεύουν γλυκά και κεράσματα από τα σπίτια. Ο λόγος του Halloween, είναι για την ανάπαυση των ψυχών που έφυγαν κατά την διάρκεια του χρόνου και πιστεύεται πως τριγυρνούν για βρουν άλλο σώμα να μπουν. Κάτι που έχει εμπνεύσει και τον κινηματογράφο με ομόνυμες ταινίες τρόμου, που έκαναν την εμφάνισή τους, μόλις το 1904, με την ταινία Halloween Night at the Seminary! Στην ιστορία του κινηματογράφου έχει μείνει και το θρίλερ του 1978, Halloween (Η νύχτα με τις μάσκες), αλλά και η παρωδία αυτών, που έκανε πρεμιέρα το 2000, Scary Movie.


Η χορογραφία που απολαύσαμε από την σχολή της Μεταμόρφωσης περιέχει τα περισσότερα από τα τρομαχτικά πλάσματα που περιγράφονται και στους στίχους του τραγουδιού! Το κοριτσάκι φαίνεται να τρομάζει από τις άστατες ψυχές που το περιβάλλουν, αλλά στο τέλος, καταφέρνει να τα διώξει μακρυά!!! Ένα υπέροχο σενάριο που τήρησε την παράδοση της Αποκριάς και του Halloween και κατάφερε να διακριθεί!!!



“Halloween, Halloween
Creepy, crawly Halloween
Trick or treat all in fun,
October 31st has come”



Θερμά Συγχαρητήρια!!!



Μετά από μία άκρως διασκεδαστική περίοδο, γεμάτη κεράσματα, φάρσες, γέλιο και άφθονο χορό, συνεχίζουμε πιστοί στην παράδοση των σχολών χορού Apollon!!!

Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα έγινε θεσμός και συνεχίζεται!!! 
Η αυλαία του, για το 2015 – 2016, θα πέσει την Παρασκευή 22 Απριλίου!!! Ο Μεγάλος μαθητικός διαγωνισμός χορού, θα αναδείξει νέους νικητές, που θα διεκδικήσουν νέα πλούσια δώρα, αλλά και τη νικητήρια σχολή!!!


Οι προετοιμασίες των χορογραφιών ξεκίνησαν...

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή,
οδηγείστε τη σχολή σας στην Νίκη
και κερδίστε πλούσια δώρα!!!

Δείτε επίσης:

Ξέρατε ότι...
Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας για το
αγαπημένο σας χόμπυ απολαμβάνοντας
μοναδικά χορευτικά παιχνίδια!!!
Λίγα λόγια για τον χορό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου