Google+

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Horror Night - Σχολή Ιλίου

Η σχολή του Ιλίου μας παρουσίασε μία συναρπαστική χορογραφία, με τίτλο: “Ο χορός του Κόμη Δράκουλα και το θανατηφόρο φιλί του”!!!


Οι μαθητές, μας ταξίδεψαν σε έναν φανταστικό κόσμο, την μακρινή Απολλωνία!!! Εκεί, μέσα σε ένα εγκαταλελημένο νεκροταφείο περνάει την θλίψη της η νύφη με το μαύρο πέπλο, η Κατερίνα. Με έναν μαγικό τρόπο, ο Κόμης Δράκουλας Σωτήρης, εμφανίζει όλες τις αγαπημένες ηρωίδες από τα παραμύθια!



 
Τι έχει σκοπό να κάνει η Χιονάτη Ρούλα, η Κοκκινοσκουφίτσα Κατερίνα και η Ραπουνζέλ Εύη, μαζί με την Αλίκη Αναστασία, από την Χώρα των... Πνευμάτων;;;
 
Ήταν άραγε τόσο θανατηφόρο το φιλί του Κόμη Δράκουλα;;;
 
Η νύφη θα αφήσει της αγαπημένες της ηρωίδες αβοήθητες;;;


Πάμε να τους απολαύσουμε!!!

Υπέροχη και ανατρεπτική η χορογραφία των μαθητών!!! Μας εντυπωσίασε και μας έδειξε πως με λίγη φαντασία, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα δικό μας σενάριο και να καθηλώσουμε το κοινό μας!!!

Η θεατρικότητα στις χορογραφίες των μαθητών, έχουν σκοπό να αναπτύξουν την προσωπική τους έκφραση, κάτι που φαίνεται άμεσα και στους ίδιους! Έτσι, οι χοροί που συνδυάζονται και οι εναλλασσόμενες μελωδίες, δίνουν την ευκαιρία σε όλους να βιώσουν αυτή την εμπειρία και να εξελιχθούν πιο γρήγορα!

Στην χορογραφία των μαθητών από την σχολή του Ιλίου, δεν θα μπορούσε να συνδυαστεί καλύτερα, τίποτα άλλο, απόν χορό των ονείρων και των αναμνήσεων, το Waltz! Οι κινήσεις του είναι αρμονικές, απαλές και μας δίνουν όντως την αίσθηση ότι βρισκόμαστε σε ένα παράλληλο σύμπαν!

Ο Μοντέρνος χορός, μας απελευθερώνει και μας δίνει την ελευθερία να κινηθούμε με διαφορετικό τρόπο στον χορό μας!!! Εδώ, δημιούργησε μία αντίθεση, που έφερε την ανατροπή του σεναρίου και έληξε με τον πιο ευχάριστο και αίσιο τρόπο!!!

Μας ταξίδεψε σε έναν κόσμο γεμάτο φαντασία, όπου απολαύσαμε να ζωντανεύουν μπροστά μας αγαπημένα παραμύθια και να χορεύουν στην σκιά των πνευμάτων και του Κόμη Δράκουλα, σε έναν χορό που δεν έχει προηγούμενο!!! Ο Κόμης Δράκουλας κατάφερε να δελεάσει τις ηρωίδες και να τους δώσει το θανατηφόρο φιλί του, όμως η νύφη, που παρακολουθούσε, δεν θα άφηνε κάτι τέτοιο να συμβεί!!! Όχι μόνο έσπευσε να τις ξυπνήσει, αλλά κατάφεραν όλες μαζί να χορέψουν μαζί με το Κόμη Δράκουλα, σε ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια στον κόσμο!!! Και ζήσαν αυτοί καλά.....





Συγχαρητήρια σε όλους!!!


Το Fun Carnival Dancing 2016, αποτέλεσε ένα όμορφο ταξίδι στον κόσμο του κινηματογράφου και της τέχνης!!! Σαν 2ο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος, άνοιξε τον δρόμο σε όλες τις σχολές χορού Apollon και τους μαθητές τους, για μία μοναδική εμπειρία, που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και έρχεται σύντομα!!! Μαθητές και σχολές μάζεψαν πόντους και η τελική κατάταξη του 2ου μέρους, έχει βγει. Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα, όμως δεν έχει σημάνει την λήξη του ακόμη!!!

Το 3ο και τελευταίο μέρος του, έρχεται την Παρασκευή 22 Απριλίου και όλοι ανυπομονούν να δουν τα αποτελέσματά του!!! Η προετοιμασία για την ολοκλήρωση του μαθητικού διαγωνισμού χορού των σχολών χορού Apollon έχει ξεκινήσει!!!

Ποια σχολή θα ανέβει πιο ψηλά στο βάθρο και θα σηκώσει το κύπελλο;;;
 

Ποιοι θα είναι οι μαθητές που θα κερδίσουν τις πρώτες θέσεις, αλλά και τα μέγαλα δώρα των σχολών μας;;;


Λάβετε μέρος, εκπροσωπείστε την σχολή σας και κερδίστε πλούσια χορευτικά δώρα !!!

Μείνετε συντονισμένοι για το Θεαματικό Φινάλε
του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού!!!
Καλή μας Διασκέδαση!


Δείτε επίσης:
 
Ενημερωθείτε για την σημασία της
χορογραφίας στην χορευτική εξέλιξη!
Χορός... Μια ιστορία χωρίς λόγια!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη και
τα συναισθήματα που αποκομίζουμε
μέσω του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου