Google+

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Horror Night - Σχολή Αγίων Αναργύρων!


Η σχολή των Αγίων Αναργύρων μας παρουσίασε μία φανταστική οικογένεια, μοχθηρή και σατανική, που χαίρεται με κάθετι μακάβριο και αγνοεί πλήρως το αν φαίνεται εκκεντρική ή περίεργη στους υπόλοιπους ανθρώπους. Εκκεντρικοί και πλούσιοι, ο Gommez, η Morticia, η Wednesday, ο Pugsley, ο θείος Fester, ο κακός υπηρέτης Lurch, η γιαγιά μάγισσα, το ξαδερφάκι Itt, και το μαγικό χέρι Thing αποδεικνύουν ότι όχι μόνο δεν ήταν φανταστικοί χαρακτήρες που επινόησε ο Charles Addams αλλά στις 24 Φεβρουαρίου βρέθηκαν κοντά σας για μία και μοναδική παρουσίαση!!!!!!!

Τελικά η Addams Family είναι αληθινή;;;;; 
Ή απλά μαριονέτες που υποκινούνται από το ρυθμό ενός εγγασστρίμυθου φαντάσματος δολοφόνου που κινεί τα νήματα σα να είναι οι μαριονέτες του παιχνιδιού του;;;;;;;;; Απολαύστε τους Βασίλιεζ Gommez, Σοφιρτίτσια Morticia, Αλεξένσντεϊ Wednesday, Ξάνθλεϊ Pugsley, Θείο Αργυρέστερ Fester, κακό Βεατράρτς Lurch που εκτάκτως θα νιώθετε τα αρνητικά του vibes από την όμορφη Ικαρία, τις μάγισσες Κατρίνα, Ρουέλια και Τινίνα που μας χάρισαν μοναδικές στιγμές τρόμου μέσα από την Saint Ανάρτζιροι Family στο πρώτο Διαγωνιστικό Party του Fun Carnival Dancing 2016!!!!!

Ας τους απολαύσουμε!!!


Αυτή τους η παρουσίαση χάρισε στην Αλεξάνδρα, την Ξανθή, τη Σοφία, την Κατερίνα, την Τίνα, τη Ρούλα, τον Αργύρη και το Βασίλη από 200 βαθμούς για το Fun Carnival Dancing, αφού κέρδισαν τη 2η θέση στο Διαγωνισμό mini χορογραφίας της Horror Night!!!!!!!!!!!

Οι μεταμφιέσεις τους ήταν μοναδικές και οι πρόβες τους άκρως διασκεδαστικές!
Η χορογραφία τους ξεκίνησε με την είσοδο της οικογένειας Addams με μεγαλοπρέπεια παρουσιάζοντας στο κοινό τους χαρακτήρες της!!!! Πρώτα εμφανίστηκαν ο Gommez και η Morticia πιο ερωτευμένοι από ποτέ!!!! Στην πορεία η μοχθηρή Wednesday και ο Pugsley πιο τσακωμένοι από ποτέ!!!!! Ο καλός θείος Fester μπήκε στο σκηνικό για να τους προστατέψει και να δώσει ένα πνεύμα γαλήνης και τέλος οι κακές μάγισσες!!!!!!!

Οι μαθητές μας χόρεψαν με θεατρικό τρόπο χρησιμοποιώντας στοιχεία musical και στην πορεία Foxtrot!!!!! Εντυπωσίασαν με την αλλαγή των σχημάτων τους διαγράφοντας έναν κύκλο- γραμμή χορού και χορεύοντας Foxtrot διατηρώντας τη γραμμή χορού!!!

Όμως οι βουλές του εγγαστρίμυθου δολοφόνου που μεταπήδησε από την ταινία Dead Silence ήταν διαφορετικές!!!! Η μισή οικογένεια έγινε μαριονέτες και η άλλη μισή οικογένεια τους χρησιμοποίησε όντας υπνωτισμένη.

Στο τέλος φυσικά η δύναμη που ενώνει την οικογένεια υπερνίκησε κάθετι κακό και τους έκανε να βρουν ξανά τον εαυτό τους και να χορεύουν στο δικό τους ρυθμό!!!!!!!!

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!!!!!
Τα χρόνια φοίτησής τους στις σχολές χορού Apollon και η αγάπη τους για τον χορό τους δικαιώνει και τους κάνει να μπορούν μέσα σε 2-3 ώρες ομαδικών μαθημάτων να μπορούν να σημειώνουν τέτοιες αποδόσεις!!!!!!!!
Τα λόγια είναι περιττά μιας και οι ίδιοι απολαύσατε τους μαθητές της σχολής χορού Apollon Αγίων Αναργύρων σε μία εξαιρετική παρουσίαση!!!!!!!!

Μην χάσετε και τις επόμενες χορογραφίες των μαθητών μας!!!!!! 
Circus Night, Trash Night, Σαπουνόπερες και Celebrities θα παρελάσουν από τους δέκτες σας προσφέροντάς σας ένα μοναδικό υπερθέαμα!!!!!!


Αναζητήστε στο blog των σχολών χορού Apollon τις Horror χορογραφίες όλων των μαθητών μας!!!!!! Απολαύστε τις χορογραφίες των μαθητών της Πετρούπολης, της Νέας Φιλαδέλφειας, της Μεταμόρφωσης και του Ιλίου!!!!!! Θα θαυμάσετε ζόμπι, τον εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες, το Halloween και νεκρές νύφες παρέα με τον κόμη Δράκουλα!!!!!!

StayTuned!!!!!!!!
Τα καλύτερα έρχονται!!!!!!


Δείτε επίσης:

Ζήτα μου να χορέψουμε!
Απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες
από τα εβδομαδιαία θεματικά
πάρτυ και τις επίσημες εκδηλώσεις
των σχολών μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου